Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 02, 12:40)
Nera jo. Pabandykit i krepsi isidet - tada raso "no longer available".

įdomu-aš jį vis dar turiu pas save krepšiukyje, rašo, kad yra In Stock - Only a few left g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 04 02, 11:29)

Idomu 8 R kokiai krutinei tiktu gal kas turite? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2016 04 02, 13:08)
Idomu 8 R kokiai krutinei tiktu gal kas turite?  ax.gif  smile.gif

Jei gerai išsiverčiau atsiliepimus po paltu-tai 8 dyd rašo 34D krūtinei, 10 buvo per didelis.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 04 02, 11:54)
įdomu-aš jį vis dar turiu pas save krepšiukyje, rašo, kad yra In Stock - Only a few left g.gif

Tai štai kaip įdomiai. O man rašo kad nėr jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2016 04 01, 16:40)
Merginos, koki dydi imti jumpsuito, nesioju XS-S, klubai 88-90. Antra ar ketvirta ? 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=leSaVhJ

Koks ūgis, kiek per krūtinę, platūs ar siauri pečiai, klubų išmatavimo nepakanka. O šiaip orientuokitės pagal kitus jcrew perkamus rūbus.
Atsakyti
Merginos, ar fainos RYDE PANT ? Kas turit ar atitinka dydi? Ziurint foto blogeriu, man nieko atrodo. g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 04 02, 19:26)
Merginos, ar fainos RYDE PANT ? Kas turit ar atitinka dydi? Ziurint foto blogeriu, man nieko atrodo. g.gif
user posted image

Turiu,siaip labai fainos,bet as nepritaikau prie savo garderobo ax.gif dydi atitiko iprasta jcrew dydi kelniu
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 02, 22:56)
Turiu,siaip labai fainos,bet as nepritaikau prie savo garderobo  ax.gif dydi atitiko iprasta jcrew dydi kelniu

O tikrai jos taip lamdosi ir atsiranda rauksles?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 02, 23:56)
Turiu,siaip labai fainos,bet as nepritaikau prie savo garderobo  ax.gif dydi atitiko iprasta jcrew dydi kelniu

Aciu. Vakar nusiunciau, uzsisakiau, po to paklausiau. Na ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 03, 00:07)
O tikrai jos taip lamdosi ir atsiranda rauksles?

Rauksles atsiranda, bet siaip nesilamdo, o ir labai fainos. Man jos vienas geriausiu paskutiniu menesiu pirkiniu, medziaga storesne, tai ir vesiu oru tinka.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 03, 14:27)
Rauksles atsiranda, bet siaip nesilamdo, o ir labai fainos. Man jos vienas geriausiu paskutiniu menesiu pirkiniu, medziaga storesne, tai ir vesiu oru tinka.

Aciu 4u.gif Ir kiek panenu, jos didintos? Kazi su ~102 cm 6 ar 8 dydi imti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 03, 16:20)
Aciu 4u.gif  Ir kiek panenu, jos didintos?  Kazi su ~102 cm 6 ar 8 dydi imti?

Nemanau, kad didintos g.gif as su 92 klubais visad perku 2 dydi ir gerai tinka. O prisiskaicius buvau, dar supratau ne taip komentarus pirkau pirma karta 0 dydi ir ka? Uzsegt uzsegu, bet matosi, kad per mazos doh.gif dabar neturiu kur ju det doh.gif net isparduotuvej uz gerokai mazesne kaina nei man gavosi, nieks neima doh.gif
Atsakyti