Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(madmuazele @ 2016 04 01, 13:38)
As tai jau koduotis tureciau... Siandien dar vyrui palta prigriebiau ir sau school blazer svarkeli. Atrodo kaip ir visko gana, bet vis neatsilaikau... doh.gif

Kokios spalvos švarkelį Jums pagavo ir už kiek? Aš seku seku tuos švarkus, bet taip mažai pildo doh.gif Arba spalvos nykios.. Seku campbell, regent ir rhodes švarkus.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 04 01, 11:40)

as petite ieskau, tik nera mano dydzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 01, 12:49)
Kokios spalvos švarkelį Jums pagavo ir už kiek? Aš seku seku tuos švarkus, bet taip mažai pildo  doh.gif Arba spalvos nykios.. Seku campbell, regent ir rhodes švarkus.

Juoda, 8 dydzio, 70 $
Toki:
https://www.jcrew.co...05157/05157.jsp
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 01, 12:38)
biggrin.gif  man praeita savaite si grozi tokios spalvos  pagavo wub.gif  Laukiu atkeliaujant jau. Labai norejau hthr mineral spalvos, bet jos neimeta jau seniai... Tai sis rausvas tikra dovana gavosi.
As tai jau koduotis tureciau... Siandien dar vyrui palta prigriebiau ir sau school blazer svarkeli. Atrodo kaip ir visko gana, bet vis neatsilaikau... doh.gif

Geras smile.gif dar ir dydis panašus, kaip suprantu. Gatvėj bus viskas aišku, jei netyčia prasilenktume kur biggrin.gif
Atsakyti
Už kokią kainą paltą pagalvai, Ilka? Aš į jį nuo pirmos dienos, kai atsirado, akis pakabinus, bet nesiryžau mokėt virš 200 dol. sad.gif
Atsakyti
Merginos, koki dydi imti jumpsuito, nesioju XS-S, klubai 88-90. Antra ar ketvirta ? 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=leSaVhJ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 01 balandžio 2016 - 16:41
QUOTE(vanesax @ 2016 04 01, 16:40)
Merginos, koki dydi imti jumpsuito, nesioju XS-S, klubai 88-90. Antra ar ketvirta ? 4u.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=leSaVhJ

Aš galvoju, kad jums 0 reiktų. Palaukit kitų nuomonių, žinoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 balandžio 2016 - 16:58
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 01, 15:37)
Už kokią kainą paltą pagalvai, Ilka? Aš į jį nuo pirmos dienos, kai atsirado, akis pakabinus, bet nesiryžau mokėt virš 200 dol. sad.gif

Jis su 50 proc. Off, tai 154,99 išėjo unsure.gif nebus pigiai tikrai, bet irgi stebėjau jį visą žiemą norėjau būtent raudono. Nereali šita spalva, dar kai gyvai pamačiau ją ant majesty, negalėjau susilaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 01, 15:14)
Geras smile.gif dar ir dydis panašus, kaip suprantu. Gatvėj bus viskas aišku, jei netyčia prasilenktume kur biggrin.gif

Emiau 8 dydi, kaip ir kokono.
biggrin.gif galesim labintis.

QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 01, 15:37)

As ne Ilka, bet ji tikriausiai uz 150 $ pagavo.
Jei idomu-man jis gavosi su viskuo i LT 182 eur.
Ilgai varvinau seile ir budejau..

Siandien buvau apsirengusi geltona majesty, tai labai atkreipia visu demesi ryskus paltukas...
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 01, 17:02)
Jis su 50 proc. Off, tai 154,99 išėjo  unsure.gif  nebus pigiai tikrai, bet irgi stebėjau jį visą žiemą norėjau būtent raudono. Nereali šita spalva, dar kai gyvai pamačiau ją ant majesty, negalėjau susilaikyti smile.gif

Po tokio komentaro dar labiau laukiu.. wub.gif Nes kiek del spalvos dvejojau..
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 01, 16:57)
Aš galvoju, kad jums 0 reiktų. Palaukit kitų nuomonių, žinoma.

Aciu 4u.gif , laukiu , gal dar kas patars.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 01, 17:09)

Siandien buvau apsirengusi geltona majesty, tai labai atkreipia visu demesi ryskus paltukas...

O aš saviškį dar su etikete spintoj laikau doh.gif Neapsisprendžiu ar man tinka geltona spalva g.gif verysad.gif Sulauksiu kitą savaitę mėlyno šaliko iš Ann Tailor, tada žiūrėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2016 04 01, 17:49)
O aš saviškį dar su etikete spintoj laikau  doh.gif Neapsisprendžiu ar man tinka geltona spalva  g.gif  verysad.gif Sulauksiu kitą savaitę mėlyno šaliko iš Ann Tailor, tada žiūrėsiu  unsure.gif

Siaip geltona man ir atrodo ne mano spalva, bet as paderinau su spalvotu salikeliu, kuriame labai daug spalvu: melsvi atspalviai, zali, geltona... Tai visai nieko. blush2.gif
Atsakyti