Gavau vakar siuntinį, tai ot taip 50/50 dydžių klausimu, biškį pasinervinau, nes ne pačios pigiausios prekės buvo (o ir žiauriai lauktos).
Papasakosu trumpai, gal kam pravers.
Clover dress. Ėmiau 12 d., man maža per pečius Tikrai labiau tinkama toms, kurių siauresni pečiai ir platesni klubai. Šiaip labai žavi, storokos medžiagos, su pamušalu pilnai. Tokia universali: su švarku tinkama į darbą, o su fancy papuošalais puiki vakarėliui.
V-neck tunic cweater. Pirkau L dydį, tikrai oversized - toks didžiuuuulis. Man su 177 cm norėtųs ilgesnio, nors ir toks su timpom dar dar sueitų. Šiaip minkštas, mielas, malonu, laaabai patko ta baby pink spalva.
Vyras, aišku, sakė - oooi ne, kur aptempti dalykai???
Beje, iškirptė intriguojanti, bet saikinga, maikutė apačioj nebūtina (nebent labai krūtinę sukelsit su push-up'u).
Crewneck sweater with edged lace. Pirkau L. M irgi būtų tikęs, bet pats megztukas trumpas, tai dėl ilgio L labai gerai. Pirmas įspūdis buvo keistas, bet šiandien atėjau į darbą priderinusi prie pencil sijono, tai visi giria Geras pirkinys, labai prie daug ko pritaikomas. Manau, gali burbuliuotis, bet toks aukdinys kaip ir Camel megztinio - lengvai burbuliukai nusiima.
Dar gavau telefono dėkliuką - tai labai patiko, toks tvirtas, atrodo saugiai
Merginos, nerandu forume senesnių nei 03.05 dieną uždarytų jcrew išparduotuvės temų Gal kas galite pagelbėti.
Buvau įkėlusi rūbelių ten parduoti su visais išmatavimais, dabar bandau susirasti, kad pacituoti savo žinutes ir įkelti iš naujo, bet nerandu jų. Bandžiau ir per paiešką ieškoti ir forume Tėvams, nu niekaip nesurandu
Buvau įkėlusi rūbelių ten parduoti su visais išmatavimais, dabar bandau susirasti, kad pacituoti savo žinutes ir įkelti iš naujo, bet nerandu jų. Bandžiau ir per paiešką ieškoti ir forume Tėvams, nu niekaip nesurandu
QUOTE(Juorita @ 2016 03 31, 15:34)
Kogero tikrai gražiau atrodys nei melyna, tik dar jau mėtausi ar ne per didelį užsisakiau Skaičius n komentarų apie jį, išsisaugojus nemažai ir vistiek neramu.
lauksim pasirodant grazi spalva
QUOTE(Dziugaa @ 2016 03 31, 11:17)
Turiu kelias šilkines 0 dydžio (su 80:63:88), tik pastebėjau, jog foto ilgis atrodo normalus, o realiai trumpos netgi man su 165 cm. Šilkas labai kokybiškas, nelepus.
Aciu paemiau flaneline suknele marskiniu tipo,languota,niekada neturejau madewell tai niezti jau paemiau S dydi,krutine 89cm tikiuosi isibraskinsiu
Žalias paltas -TOBULAS
Gavau LaimingosMerginos isreklamuotas kelnytes, tiko , patiko, dydis 2 R , i darba pravers
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lclaVbH
cia "ant greicio", reiks pasiziureti su kuom dera sita spalva
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lclaVbH
cia "ant greicio", reiks pasiziureti su kuom dera sita spalva
labai grazu
Dar ismatavimus priminkit savo...
Dar ismatavimus priminkit savo...
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 31, 19:15)
Dideja, dziugu, kad tiko Ta proga einu vyno taure uz tai pakelsiu
dekui, kad uzrodei, ant Taves taip ziurejosi, kad nesusilaikiau
QUOTE(Vijone @ 2016 03 31, 19:16)
aciu
na, mazdaug tokie : liemuo ~72 cm, klubai ~91-92 cm, ugis 172 cm
QUOTE(Cocainna @ 2016 03 31, 18:26)
Žalias paltas -TOBULAS
Melsiuos, kad gaučiau , bet tai "ant interneto" 2 mėnesius prakabojau, kol savo dydį ir patinkančią spalvą pagavau
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2016 03 31, 20:35)
na, mazdaug tokie : liemuo ~72 cm, klubai ~91-92 cm, ugis 172 cm
O koks jų vidinės siūlės ilgis? Aš galvojau, kad su 172 jau tall reikia
QUOTE(Juorita @ 2016 03 31, 20:37)
O koks jų vidinės siūlės ilgis? Aš galvojau, kad su 172 jau tall reikia
~ 81 cm, as kai neaviu aukstakulniu, tai tokio ilgio turetu uztekti
be to, jei butu noras atlenkti, yra palikti cieli 5 cm
cia kaip dailiai su geltonu ziurisi
bet tikriausiai nebus labai lengvai derinama spalva gal dar su pilku butu neblogai
QUOTE(Juorita @ 2016 03 31, 13:34)
Vistik dar buvo , labai labai tikiuosi gausiu ir dydis tiks, norėjau mėlyno, o pastvėriau žalią :
Koki dydi emet? Kaip vadinasi spalva?
QUOTE(linamog @ 2016 03 31, 21:03)
Koki dydi emet? Kaip vadinasi spalva?
COASTAL GREEN, 10T, prmą kart tokią spalvą nukainuotą per paskutinį pusmetį mačiau.