Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Cocainna @ 2016 06 07, 10:13)
Tai va,del to kaprizingumo labiausiai pergyvenu smile.gif nusipirkau as ja,pamaciau ir vsio,reikia,gausiu sia savaite,tikiuosi tiks. Bent labai noreciau,nes tikrai uz tokia kaina nieks neperpirks verysad.gif
Nu ir ne toks as jau šakaliukas cool.gif  biggrin.gif

Man marinistinė suknutė visai neatrodo kaprizinga, prie jos nelabai ką ir derinti reikia, apsimovei kokius konversus , balerinas ar basutes per pirštą ir viskas. Graži suknelė, bet aš jau panašią turiu, beje dabar esu apsivilkus. Labai daug pagyrų gaunu. 4u.gif
Atsakyti
'kaprizinga' man pvz. ji ne dėl rašto, o dėl rankovių (su paraukimais) ir liemens nebuvimo, - nes abu komponentai, mano akimis, reikalui esant smile.gif , nepaplotnins. O prie conversų ir pan. tai liuks, ir ypač jei norisi tokio stiliaus. Graži suknelė.

Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 08, 11:36)
Aciu labai mergaites,as atsimenu,kad is atsiliepimu ji buvo gan didinta,bandysiu 0 dydi gaudyt smile.gif

Pasirodyk, kai turėsi jau smile.gif 4u.gif Tau tiks, aš taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 09, 09:42)
'kaprizinga' man pvz. ji ne dėl rašto, o dėl rankovių (su paraukimais) ir liemens nebuvimo,  - nes abu komponentai, mano akimis, reikalui esant smile.gif , nepaplotnins. O prie conversų ir pan. tai liuks, ir ypač jei norisi tokio stiliaus. Graži suknelė.

Mažiau imkit į galvą tuo paplonimus - gyvenimas tikrai ne toks ilgas! O be to, jei mergina 2 dydžio - matosi, kad ji 2 dydžio, jei 12 - irgi matosi, kad 12 tongue.gif

Gal kuri nors turite Silk clip dot top? Norėčiau atsiliepimų, ypač apie iškirptės gylį - ar tinkama darbui smile.gif
user posted image
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row8

Beje, pastebėjau, kad niekaip nebeprisiverčiu dėvėti tamsių drabužių - tik juodus džinsus ir kartais juodą švarką, kai sijonas ir palaidinė - neoniniai. Galėčiau vaikščiot apsirengus kaip vaivorykštė - gerai, kad vasara ir mažai susitikimų darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 06 09, 10:48)
Mažiau imkit į galvą tuo paplonimus - gyvenimas tikrai ne toks ilgas! O be to, jei mergina 2 dydžio - matosi, kad ji 2 dydžio, jei 12 - irgi matosi, kad 12  tongue.gif

Superiniai žodžiai thumbup.gif

Į temą - ta suknelė iš labai įdomios medžiagos, tokios standokos, lyg dvigubos. Turėtų tikti prie visko ir nepavadinčiau jos kaprizinga.
Atsakyti
Mažiau imkit į galvą tuo paplonimus - gyvenimas tikrai ne toks ilgas! O be to, jei mergina 2 dydžio - matosi, kad ji 2 dydžio, jei 12 - irgi matosi, kad 12  tongue.gif

biggrin.gif Kaip taikliai thumbup.gif

Kaip ta kaprizingoji suknelė vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2016 06 09, 12:35)
Kaip ta kaprizingoji suknelė vadinasi g.gif

Ruffled bell-sleeve shift dress in stripe mirksiukas.gif
https://www.jcrew.co...F0160/F0160.jsp
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 06 09, 11:42)
Ruffled bell-sleeve shift dress in stripe  mirksiukas.gif
https://www.jcrew.co...F0160/F0160.jsp

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 09, 08:42)
Pasirodyk, kai turėsi jau  smile.gif  4u.gif Tau tiks, aš taip manau  drinks_cheers.gif

As ja del rankoviu tik ir emiau hihihi.gif
Bet prie conversu as jos neisivaizduoju taip pat prie balerinu.Nu nes pati ju nenesioju matyt,ir mano spintoje ju nerasi,nors kedu turiu labai daug bet conversu nei vienu biggrin.gif ji man belekaip su smailianosiais arba su vienu dirziuku per pirstus (horizontaliai) aukstakulniais bigsmile.gif
Matyt brestu,oficialesnis stiliukas atsiranda garderobe,arba vyro itaka doh.gif lotuliukas.gif

Tai kas ka perka gero? Niekas nesirodo..
Atsakyti
[...]
Beje, pastebėjau, kad niekaip nebeprisiverčiu dėvėti tamsių drabužių - tik juodus džinsus ir kartais juodą švarką, kai sijonas ir palaidinė - neoniniai. Galėčiau vaikščiot apsirengus kaip vaivorykštė - gerai, kad vasara ir mažai susitikimų darbe biggrin.gif

Aš ilgą laiką neėmiau, paskui paėmiau ir man patiko rezultatas biggrin.gif Bet senatvės, eb abejo, nenugisi - 2 ar 12 tas dydis.

Aš juodos irgi nepernešu.

Aš tokią panašią (na tokia, similar biggrin.gif ) į tą ruffle Zaro matavausi, tai išties labai faina tas paraukimas rankovių.
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 09, 12:35)
Bet prie conversu as jos neisivaizduoju taip pat prie balerinu.Nu nes pati ju nenesioju matyt,ir mano spintoje ju nerasi,nors kedu turiu labai daug bet conversu nei vienu  biggrin.gif ji man belekaip su smailianosiais arba su vienu dirziuku per pirstus (horizontaliai) aukstakulniais  bigsmile.gif
Matyt brestu,oficialesnis stiliukas atsiranda garderobe,arba vyro itaka doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kas ka perka gero? Niekas nesirodo..

O geras, nemačiau rašydama post'ą biggrin.gif drinks_cheers.gif
Bet ji tiktų su tais kedukais. drinks_cheers.gif
Aha, pasirodykit. Aš tai nieko neperku, nes ko reikia nerandu kažkaip. Irgi picky pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 09 birželio 2016 - 12:49

Mergaites gal pakomentuosite suknele petite iki kokio ugio perkate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 09 birželio 2016 - 12:51
QUOTE(elizieja @ 2016 06 09, 12:50)
Mergaites gal pakomentuosite suknele petite iki kokio ugio perkate?  4u.gif

As su 164cm jau nebeprku petite.

O siaip del gyvenimo trumpo tai tiesa,todel moterys turi ji nugyventi budamos grazios,nu arba labai grazios cool.gif Todel ar tau 30 ar 50,atrodyt galima visada gerai. Ypac kai viskas musu paciu rankose (as ne apie rubus,nors ir jie duoda grozio biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 09, 13:35)
Bet prie conversu as jos neisivaizduoju taip pat prie balerinu.Nu nes pati ju nenesioju matyt,ir mano spintoje ju nerasi,nors kedu turiu labai daug bet conversu nei vienu  biggrin.gif ji man belekaip su smailianosiais arba su vienu dirziuku per pirstus (horizontaliai) aukstakulniais  bigsmile.gif
Matyt brestu,oficialesnis stiliukas atsiranda garderobe,arba vyro itaka doh.gif  lotuliukas.gif

Jums asmeniškai aš įsivaiduoju (laisvalaikiui) šią suknę su tom nesvietiško grožio pudros spalvos espadrilėm ir Prados basutėm (kur rodėtės pirkinių temoj) wub.gif
Atsakyti