Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(dives @ 2016 06 06, 09:17)
tas tai taip, bet yra ir gerų rūbų toj išparduotuvėj..
tai va, tos kelnės -tikras lobis, dėlto ir parašiau čia 4u.gif

Gražios.
Štilis, arba šiaip tos Crew'istės, jau prisipirkę ko reik ir ne visai biggrin.gif
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 06, 09:50)
Pilnai tikiu,ypac jei kalbat is patirties. As labai noriu kelniu keliu,klasikiniu,bet niekas neuzkabina kolkas smile.gif
Laukiu nuolaidu naujesniam papildymui,bent minimalia,kelios apyrankes labai uzkabino,nors nesu megeja tokiu papuosaliuku,bet pamaciau ir mirk kaip reikia biggrin.gif

Gal kuri pirko jau??? Pasidalinkit ispudziais
user posted image

Man tai ši suknė tokia rodos kaprizinga figūros atžvilgiu. Tau, 'šakaliukui' ( čia komplimentas 4u.gif smile.gif), tiks. Tik kad gal brangoka, nes tokia nėra ji kad wow. Aš taip galvoju.
Atsakyti
Merginos, nieks nestudijavot kurie cia marskinukai? ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2016 06 07, 10:16)
Merginos, nieks nestudijavot kurie cia marskinukai? ax.gif  4u.gif
user posted image

Nestudijavom, bet zinom biggrin.gif

Jie vadinasi gingham shirt mirksiukas.gif Gali buti mini-gingham arba tiesiog gingham ax.gif
https://www.jcrew.co...67123/67123.jsp
https://www.jcrew.co...shirt/56694.jsp
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 06, 20:56)
Gražios.
Štilis, arba šiaip tos Crew'istės, jau prisipirkę ko reik ir ne visai  biggrin.gif

Man tai ši suknė tokia rodos kaprizinga figūros atžvilgiu. Tau, 'šakaliukui' ( čia komplimentas  4u.gif smile.gif), tiks. Tik kad gal brangoka, nes tokia nėra ji kad wow. Aš taip galvoju.

Tai va,del to kaprizingumo labiausiai pergyvenu smile.gif nusipirkau as ja,pamaciau ir vsio,reikia,gausiu sia savaite,tikiuosi tiks. Bent labai noreciau,nes tikrai uz tokia kaina nieks neperpirks verysad.gif
Nu ir ne toks as jau šakaliukas cool.gif biggrin.gif

Man tie languočiai marškinukai labai patinka,pirksiu kartu su sijonu,kažkoki outfita mačiau,labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 07 birželio 2016 - 10:15
Aireda, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2016 06 07, 12:03)
Aireda, aciu 4u.gif

mirksiukas.gif Gal yra ir kitokiu naujesniu nuorodu, reiketu pagal pavadinima paieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 07, 11:13)
Tai va,del to kaprizingumo labiausiai pergyvenu smile.gif nusipirkau as ja,pamaciau ir vsio,reikia,gausiu sia savaite,tikiuosi tiks. Bent labai noreciau,nes tikrai uz tokia kaina nieks neperpirks verysad.gif
Nu ir ne toks as jau šakaliukas cool.gif  biggrin.gif

Labai lauksiu atsiliepimų, aš irgi į ją pakabinusi akis koks trečias mėnuo... blink.gif lotuliukas.gif
Cocainna, pasirodyk būtinajjjjjj wub.gif
Atsakyti
pareklamuosiu, yra isparduotuvej, nu man labai fainas, nors imk ir antra nusipirk tongue.gif

Naujas J.Crew garment-dyed linen swing sweater in stripe S dydis 25 €
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2016 06 07, 11:15)
Labai lauksiu atsiliepimų, aš irgi į ją pakabinusi akis koks trečias mėnuo...  blink.gif  lotuliukas.gif
Cocainna, pasirodyk būtinajjjjjj  wub.gif

Pasirodysiu mirksiukas.gif 4u.gif

Merginos su 90cm krutine kokio dydzio reiketu gofruotos sukneles? 0 ar 2? 2 48cm per krutine bet per klubus 50 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 08, 08:58)
Merginos su 90cm krutine kokio dydzio reiketu gofruotos sukneles? 0 ar 2? 2 48cm per krutine bet per klubus 50 unsure.gif

Aš su 88 - 89 ir tiek pat per klubus turiu 0. Pamatavau suknelę - 45 per krutinę ir 49 per klubus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 08, 09:58)
Pasirodysiu mirksiukas.gif  4u.gif

Su 89 cm. turiu 2 d. sukneles ir patenkinta. Suknele maloniai laisva, kaip toje reklamineje foto is skelbimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu labai mergaites,as atsimenu,kad is atsiliepimu ji buvo gan didinta,bandysiu 0 dydi gaudyt smile.gif
Atsakyti