Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Cocainna @ 2016 05 29, 10:22)
Jus apie ta,kur papuosimai ant peciu? As su 89cm turiu S. Mazesnio tikrai nenoreciau.

Ne, as apie vienspalvi (bordo ir sviesi bei tamsi melyna), bet sito su papuosimais irgi labai noreciau wub.gif
Kiek Jūsiskis turi tarp pazastu?
Viena nare pardavinejo bordini M dydzio, tai jis turejo 53cm, panasaus stiliaus megztukas su neriniais per visa rankove (praktiskai vietoj rankoves), S buvo 50cm ir nare pardavinejo, nes jai su beveik 90 cm per krutine buvo per platus
Atsakyti
Merginos,kodel taip masiskai parduodamas susegamas kasmyriukas? Gal kuri turo S arba XS ir gali pasidalinti ismatavimais per pazastukus?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 28, 23:16)
Gal galite patarti dėl megztuko su užtrauktuku per nugarą (back-zip sweater), koks dydis tiktų iki 90cm krūtinei (tiksliau 87cm), XS ar XXS?
Gal žinote kiek tarp pažastų turi šie dydžiai?

Jeigu toks (pas mane butent toks pilkas, be papuosimu), tai XS 46 cm. Su 84-85 cm mazesnio tikrai nenoriu ax.gif Pasivelku aptempta maikute ir prasegu nugara truputi wub.gif Nors vyras nesuprato tokio nesiojimo, priejo uzsege nugara doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 30, 06:54)
Merginos,kodel taip masiskai parduodamas susegamas kasmyriukas? Gal kuri turo S arba XS ir gali pasidalinti ismatavimais per pazastukus?

S pazastukai 46.5-47 cm. Man tai jis labai patinka, tik aisku didelis man, kas man sove i galva S ji imti doh.gif Bet visvien pasiliksiu, ai laisvesnis irgi grazu, nes ziuriu XS arba niekas nepirko, arba visos sau pasiliko biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 05 30, 08:08)
Jeigu toks (pas mane butent toks pilkas, be papuosimu), tai XS 46 cm. Su 84-85 cm mazesnio tikrai nenoriu ax.gif Pasivelku aptempta maikute ir prasegu nugara truputi wub.gif Nors vyras nesuprato tokio nesiojimo, priejo uzsege nugara doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, vadinasi žiūrinėsiu XS arba S, nors dabar J.Crew.com nei tokio, nei tokio nėra, gal kas mūsų išparduotuvėje kada įdės smile.gif
O dar labai noriu juodo vilnonio sijono su užtrauktuku priekyje, jau išsiaiškinau, kad reiktų 2P dydžio, kad tiktų pgl ūgį ir maždaug 94-95cm klubams, bet kaip jį pagauti????
Atsakyti
Nusipirkau ziemos metu sijona su uztrauktuku priekyje, kur istrizai isiutas. Ir galvojau, kad turiu pakankamai daug bliuzeliu priderinimui. Bet pradejus nesiot sijona supratau, kad ne velnio nieko neturiu doh.gif mergaites, gal galit ka patarti- kokio stiliaus bliuzeles trumpom ar ilgom rankovem tiktu prie tokio geltonos spalvos sijono? blush2.gif nebutinai is j crew.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 06 03, 21:03)
Nusipirkau ziemos metu sijona su uztrauktuku priekyje, kur istrizai isiutas. Ir galvojau, kad turiu pakankamai daug bliuzeliu priderinimui. Bet pradejus nesiot sijona supratau, kad ne velnio nieko neturiu  doh.gif mergaites, gal galit ka patarti- kokio stiliaus bliuzeles trumpom ar ilgom rankovem tiktu prie tokio geltonos spalvos sijono?  blush2.gif nebutinai is j crew.

Tai kad ir maikutė, jei paprastai. Ar berankovė palaidinė. Ar marškinukai trumpom rankovėm (jei į darbą).
Man tai jis su maikute gal gražiausia būtų (balta, pilka, melsva; be kokių ten papuošimų, ar kaip tik - su), tas įstrižas užtrauktukas, toks 'cinkeliukas' jo.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 03, 22:47)
Tai kad ir maikutė, jei paprastai. Ar berankovė palaidinė. Ar marškinukai trumpom rankovėm (jei į darbą).
Man tai jis su maikute gal gražiausia būtų (balta, pilka, melsva; be kokių ten papuošimų, ar kaip tik - su), tas įstrižas užtrauktukas, toks 'cinkeliukas' jo.

Perverciau spinta - visos arba sportines, arba spalviskai netinka doh.gif lotuliukas.gif teks pirkti lotuliukas.gif o sijonas tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
Naujos J.Crew kelnes.
Turiu 00 ir 0 dydzius.

nerealios kelnės išparduotuvėje, naujokės turbūt nežino jų, čia iš senesnių kolekcijų...kokia gera jų medžiaga wub.gif

vienu zodziu, ziuriu štilius visiškas, niekas nieko neperka, dabar čia toks pirkimo stilius-išlaukt kol pardavėjui baigsis kantrybė
Atsakyti
Matyt tikrosios jcrew'istės jau gerokai atsirenka ka pirkti o ko ne smile.gif prieš kokius 6metus ir aš pirkau ir pirkau,dabar jau du metai kaip tikrai praverčiu google,pasiskaitau ir tik paskui perku ,ir rubai žymiai meilesni ir daugiau naudos iš ju biggrin.gif
Dabar išparduotuvė tokia apytušte,net ner kur akiu paganyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 06, 10:15)
Matyt tikrosios jcrew'istės jau gerokai atsirenka ka pirkti o ko ne smile.gif prieš kokius 6metus ir aš pirkau ir pirkau,dabar jau du metai kaip tikrai praverčiu google,pasiskaitau ir tik paskui perku ,ir rubai žymiai meilesni ir daugiau naudos iš ju biggrin.gif
Dabar išparduotuvė tokia apytušte,net ner kur akiu paganyt biggrin.gif

tas tai taip, bet yra ir gerų rūbų toj išparduotuvėj..
tai va, tos kelnės -tikras lobis, dėlto ir parašiau čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 06 06, 09:17)
tas tai taip, bet yra ir gerų rūbų toj išparduotuvėj..
tai va, tos kelnės -tikras lobis, dėlto ir parašiau čia 4u.gif

Pilnai tikiu,ypac jei kalbat is patirties. As labai noriu kelniu keliu,klasikiniu,bet niekas neuzkabina kolkas smile.gif
Laukiu nuolaidu naujesniam papildymui,bent minimalia,kelios apyrankes labai uzkabino,nors nesu megeja tokiu papuosaliuku,bet pamaciau ir mirk kaip reikia biggrin.gif

Gal kuri pirko jau??? Pasidalinkit ispudziais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 06 06, 08:04)
vienu zodziu, ziuriu štilius visiškas, niekas nieko neperka, dabar čia toks pirkimo stilius-išlaukt kol pardavėjui baigsis kantrybė

lotuliukas.gif taikliai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti