Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 21, 17:32)
Gražus rūbas, spalva, tau puikiai tinka!  thumbup.gif

dekui 4u.gif man tai keista, kad jo taip ilgai nenuperka isparduotuvej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 20, 14:32)
Mačiau išparduotuvėje parduodamas lietpaltis Hooded basket-weave jacket, nuotraukos iš interneto platybių nelabai sužavėjo, bet realybėje, gal visai nieko?
lietpaltis

QUOTE(enura @ 2016 05 20, 20:40)
Turiu. Man tai fainas jis  drinks_cheers.gif Aisku, jeigu megstat labiau klasika tai gal ir nepatiks, bet prie sportinio stiliuko, kelionese tai man is vis  thumbup.gif jis toks kaip vaskuotas, tai puikiai vasarai-pavasariui nuo lietaus ir vejo  4u.gif

Laaabai fainas - as juo neatsidziaugiu irgi jau antras sezonas wub.gif Vaskuotas, gero ilgio,- tiesiog puikus. Prie bordiniu konversu nesioju- pasaka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 05 23, 08:26)
Laaabai fainas - as juo neatsidziaugiu irgi jau antras sezonas  wub.gif Vaskuotas, gero ilgio,- tiesiog puikus. Prie bordiniu konversu nesioju- pasaka  ax.gif  4u.gif

man būtent dėl to vaškuotumo jis ir nepatinka, nes turi tokio kietumo. ax.gif
Atsakyti
Gal kam 12 dydzio navy smile.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=dusty ginger&isFromSearch=true&isNewSearch=true&hash=row0
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2016 05 20, 09:46)
Labai ačiū, per paiešką randu dvi skirtingas spalvas.
Tikra spalva ši?
https://www.pinteres...55554460199455/

gal skirtingi kompu ekranai ir skirtingai spalvas rodo, bet mano , tai realiai dar tamsesne buvo... ax.gif
Atsakyti
Koks siandien papildymas geras,bet nespejo nupirkti taip gaudyta kelis men bliuske doh.gif
Gal kuri turi Carrie cami in floral lace?[I]
Pakomentuokit,ka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 05 23, 13:48)
gal skirtingi kompu ekranai ir skirtingai spalvas rodo, bet mano , tai realiai dar tamsesne buvo... ax.gif

Ačiū Dideja 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas cia per kelnes? Noriu ir nerandu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 23, 13:41)
Koks siandien papildymas geras,bet nespejo nupirkti taip gaudyta kelis men bliuske doh.gif
Gal kuri turi Carrie cami in floral lace?[I]
Pakomentuokit,ka 4u.gif
user posted image

Spalva NEREALI. Ir raštas. O koks jos audinys?

QUOTE(-_erinija_- @ 2016 05 23, 14:48)
Merginos, kas cia per kelnes? Noriu ir nerandu  doh.gif
user posted image

Jos čia platėjančios, ar tiesios / boot cut? g.gif - Gražus stiliukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 gegužės 2016 - 18:43
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 23, 18:43)
Jos čia platėjančios, ar tiesios / boot cut?  g.gif - Gražus stiliukas  drinks_cheers.gif

Manau i gala ciut plateja.. Nusibodo jau siaurejancios- noriu tokiu platesniu ir butent ilgu biggrin.gif Tik nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 23, 18:43)
Spalva NEREALI. Ir raštas. O koks jos audinys?
Jos čia platėjančios, ar tiesios / boot cut?  g.gif - Gražus stiliukas  drinks_cheers.gif

Bliaha gaudau ir gaudau,nusisausiu. doh.gif biggrin.gif mirk,griuk bet reikia man jos sitos ir melynos cobalt spalvos. Po svarku turi atrodyt thumbup.gif
Cotton nylon ir dar kazkas joje yra. Gaudau ir vientiso rasto silkinukes zydros arba salotines spalvos,nu neideda mano dydzio verysad.gif

Kaip man grazu kelnes su kliošu prie platfomu vasaros sezona wub.gif bet su savo metru virs tikrai netinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 05 24, 08:15)
Manau i gala ciut plateja.. Nusibodo jau siaurejancios- noriu tokiu platesniu ir butent ilgu biggrin.gif Tik nerandu  unsure.gif

Man irgi labai atsibodo siauros- trumpos , dabar ieskau lininiu ilgu , placiu niekur nerandu doh.gif
Atsakyti