Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2016 05 19, 06:53)
Gavau taip laukta suknyte  faux leather zip dress

https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0

Emiau 2Tall dydi, tai ilgis jos ~95 cm, man ilgesne, nei ant manikenes, bet per laisva : doh.gif
As suprantu, kad ji ir neturetu buti aptempta, bet man jau ryskiai laisvoka, nesiziuri graziai...Su A krutine irgi graziai neispildo...zodziu...suknyte faina, deja, ne man  ax.gif

As irgi ja gavau, regular 2 dydi, labai faina, bet man irgi didele doh.gif
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 19, 08:09)
Labas, pamiršau visai apie kelnes parašyti... ax.gif
Žodžiu, kelnės suuuuper smagios, idealiai tinka, kieno klubai platesni, žodžiu, labiau kriaušės figūrai. Medžiaga itin lengva ir maloni, net pasitikrinau, ar tikrai vilna. Yra kišenės. Man jos atrodo idealios kelnės ir į darbą su kulniukais, ir į parką su kedais nueit.
Tik vienas minusas - nelabai tinka, jei klubai siauresni, o pilvas didžiulis (kaip pas mane) - vyras sakė atrodau kaip Karlsonas. Bet ai, jos tokios smagios, kai, jei neparduosiu, tai dėvėsiu biggrin.gif
Beje, atitinka įprastą dėvimą dydį.

As kantriai laukiau biggrin.gif Aciu 4u.gif Nezinau kokie tie mano klubai, gal normalus, liemuo rastas, nors ir sunkiai lotuliukas.gif Tai itariu man irgi gali netikti modelis ax.gif O gal rizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 05 19, 10:50)
As irgi ja gavau, regular 2 dydi, labai faina, bet man irgi didele doh.gif

As kantriai laukiau biggrin.gif Aciu 4u.gif Nezinau kokie tie mano klubai, gal normalus, liemuo rastas, nors ir sunkiai lotuliukas.gif Tai itariu man irgi gali netikti modelis ax.gif O gal rizikuoti biggrin.gif

Jeigu jūs į save pažvelgus nematot Karlsono (taip vos žvilgtelėjus, nes giliai įsižiūrėjus tai visos moterys mato VISKĄ), tada tiks. Nes jų patogumas atperka smulkius trūkumus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2016 05 19, 09:33)
Nu su mano 12 dydziu rodytis  blush2.gif bet gal kada savaitgali pabanysiu biggrin.gif

Mano irgi 12, tai labai aktualu pažiūrėti, nes prisibijau tokių grožių pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 05 19, 07:53)
Gavau taip laukta suknyte  faux leather zip dress

https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0

Emiau 2Tall dydi, tai ilgis jos ~95 cm, man ilgesne, nei ant manikenes, bet per laisva : doh.gif
As suprantu, kad ji ir neturetu buti aptempta, bet man jau ryskiai laisvoka, nesiziuri graziai...Su A krutine irgi graziai neispildo...zodziu...suknyte faina, deja, ne man  ax.gif

Laba,
gal kas galėtų realiai pasirodyti su šia suknute? Gal galite regular ilgį parašyti? Ar mėlyna spalva atitinka reklaminėje foto?
Koks dydis tiktų su 80:62:89? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 19 gegužės 2016 - 14:01
Man vienai neuzkrauna bago?? verysad.gif Ideti galiu,o checkout negaliu nukopinti tarpininkei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 19, 14:44)
Man vienai neuzkrauna bago?? verysad.gif Ideti galiu,o checkout negaliu nukopinti tarpininkei doh.gif

Man irgi taip buna doh.gif Pabandyk per kita narsykle arba siusk nuoroda tarpininkei su dydziu ir spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2016 05 19, 14:58)
Laba,
gal kas galėtų realiai pasirodyti su šia suknute? Gal galite regular ilgį parašyti? Ar mėlyna spalva atitinka reklaminėje foto?
Koks dydis tiktų su 80:62:89? Ačiū

ne, neatitinka, realiai ji tamsesne melyna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 05 20, 07:01)
ne, neatitinka, realiai ji tamsesne melyna  ax.gif

Labai ačiū, per paiešką randu dvi skirtingas spalvas.
Tikra spalva ši?
https://www.pinteres...55554460199455/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 20 gegužės 2016 - 08:48
QUOTE(ramka @ 2016 05 19, 15:12)
Man irgi taip buna doh.gif Pabandyk per kita narsykle arba siusk nuoroda tarpininkei su dydziu ir spalva mirksiukas.gif

Buvot teisi del narsykles,bet kol perskaiciau,prekiu nebeliko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau išparduotuvėje parduodamas lietpaltis Hooded basket-weave jacket, nuotraukos iš interneto platybių nelabai sužavėjo, bet realybėje, gal visai nieko?
lietpaltis
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 20, 14:32)
Mačiau išparduotuvėje parduodamas lietpaltis Hooded basket-weave jacket, nuotraukos iš interneto platybių nelabai sužavėjo, bet realybėje, gal visai nieko?
lietpaltis

Turiu. Man tai fainas jis drinks_cheers.gif Aisku, jeigu megstat labiau klasika tai gal ir nepatiks, bet prie sportinio stiliuko, kelionese tai man is vis thumbup.gif jis toks kaip vaskuotas, tai puikiai vasarai-pavasariui nuo lietaus ir vejo 4u.gif
Atsakyti
Pratesiant Hooded Basket Jacket tema, truputis vaizdines medziagos 4u.gif
Ant manes dydis S

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 05 17, 22:30)
O as atejau pasidziaugt biggrin.gif
Is tokio kombinzono pasidariau kelnes ir bliuzele wub.gif
Pas mane buvo tall , as pati nesu auksta (170), tai bliuzele gavosi normalaus ilgio.Kelnes galesiu daug dazniau apsiauti negu , kad kombinzona buciau nesiojus....

Puiki mintis! drinks_cheers.gif
QUOTE(zibuteg @ 2016 05 19, 08:33)
Nu su mano 12 dydziu rodytis  blush2.gif bet gal kada savaitgali pabanysiu biggrin.gif

Drąsiai.
QUOTE(enura @ 2016 05 21, 16:37)
Pratesiant Hooded Basket Jacket tema, truputis vaizdines medziagos  4u.gif
Ant manes dydis S

Gražus rūbas, spalva, tau puikiai tinka! thumbup.gif

Atsakyti