Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Avenita @ 2016 05 17, 06:35)
Atsiprašau, kad įsibraunu į jūsų pokalbį  4u.gif Kaip manot, o su 90 cm tiktų šių kelnių (GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL) 2 dydis?

0 dydžio klubai 46cm, liemuo 37-38cm, irgi čia parduodamos, klausiau narės...
Beje, turiu vilnonį sijną Double serge wool, tai jis 2 dydžio ir gal nėra laisvas, bet tikrai nėra ir per mažas, pats tas. Dėl to taip ir abejoju dėl kelnių: 2 ar 4 man tiktų labiau...
Atsakyti
Kažkada turėjau Café capri in wool 2 dydį, tai man šiek tiek laisvokos buvo, bet ne baisiai. Tai gal šitų tiktų ir 0 dydis g.gif Šiandien turėčiau gauti ryder pant 0 dydį, žiūrėsiu, jei įsisprausiu, gal ir šitų 0 pirkt surizikuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 05 17, 05:35)
Atsiprašau, kad įsibraunu į jūsų pokalbį  4u.gif Kaip manot, o su 90 cm tiktų šių kelnių (GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL) 2 dydis?

Su tokiais klubais turiu 0 dydi, tikrai noreciau 2, nes per liemeni viskas gerai, per klubus ir, bet per slaunis, labai aptempta, nors kojos tikrai nera storos. Jos nesitampo.
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2016 05 17, 05:35)

Su 93cm klubais 2 dydis tiko idealiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 17, 10:09)
Su 93cm klubais 2 dydis tiko idealiai.  smile.gif

Iš diskusijos matosi, kad šlaunų dydis irgi "groja" savo partiją smile.gif
Atsakyti
O as atejau pasidziaugt biggrin.gif
Is tokio kombinzono pasidariau kelnes ir bliuzele wub.gif
Pas mane buvo tall , as pati nesu auksta (170), tai bliuzele gavosi normalaus ilgio.Kelnes galesiu daug dazniau apsiauti negu , kad kombinzona buciau nesiojus rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
Gavau taip laukta suknyte faux leather zip dress

https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0

Emiau 2Tall dydi, tai ilgis jos ~95 cm, man ilgesne, nei ant manikenes, bet per laisva : doh.gif
As suprantu, kad ji ir neturetu buti aptempta, bet man jau ryskiai laisvoka, nesiziuri graziai...Su A krutine irgi graziai neispildo...zodziu...suknyte faina, deja, ne man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 05 05, 12:32)
Gal kas pirkote sias kelnes ir galite pakomentuoti 4u.gif
Tie front pant

Labas, pamiršau visai apie kelnes parašyti... ax.gif
Žodžiu, kelnės suuuuper smagios, idealiai tinka, kieno klubai platesni, žodžiu, labiau kriaušės figūrai. Medžiaga itin lengva ir maloni, net pasitikrinau, ar tikrai vilna. Yra kišenės. Man jos atrodo idealios kelnės ir į darbą su kulniukais, ir į parką su kedais nueit.
Tik vienas minusas - nelabai tinka, jei klubai siauresni, o pilvas didžiulis (kaip pas mane) - vyras sakė atrodau kaip Karlsonas. Bet ai, jos tokios smagios, kai, jei neparduosiu, tai dėvėsiu biggrin.gif
Beje, atitinka įprastą dėvimą dydį.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2016 05 17, 23:30)
Pas mane buvo tall , as pati nesu auksta (170), tai bliuzele gavosi normalaus ilgio.Kelnes galesiu daug dazniau apsiauti negu , kad kombinzona buciau nesiojus  rolleyes.gif

Gal galit pasirodyt, kaip atrodo? Man atdoro, palaidinė vasarą irgi labai einama bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 19 gegužės 2016 - 08:09
Nu su mano 12 dydziu rodytis blush2.gif bet gal kada savaitgali pabanysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2016 05 17, 22:30)
Pas mane buvo tall , as pati nesu auksta (170), tai bliuzele gavosi normalaus ilgio.Kelnes galesiu daug dazniau apsiauti negu , kad kombinzona buciau nesiojus  rolleyes.gif

user posted image

Nerodo fotkes man sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 19 gegužės 2016 - 08:43
Reikia patarimo ax.gif
Gavau Laimingos Merginos isreklamuotas grazuoles Campbell trouser in bi-stretch wool
user posted image
Nuostabios visom prasmem klasikines kelnytes wub.gif
Emiau savo dydi , puikiai smile.gif Noriu kita spalvyte dar isigyt, vis uzmetu aki, bet nebeimeta mano dydzio. Mastau imti is Petite, nes Regular man vos ilgokos ir dar palenkta yra nemazai. Kaip manot, turbut imti dydziu didesnes nei regular g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 19 gegužės 2016 - 09:44
sis 4u.gif
https://www.google.c...n...252&bih=558
Atsakyti