Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 12, 20:21)
As su 93cm turiu 2 dydi, dabar laukiu 0. Gal isibraskinsiu.  biggrin.gif  Nes 2 panesiojus siek tiek laisvumo atsirado.

Žiūrint kokia Jūsų sėdimosios forma blush2.gif nes aš turiu 0 dydį su 92 klubais, tai užsegu, bet labai labai jau aptemtos ir nesmagu, matosi, kad mažokos. ir man jau nebesmagu su jom, o 2 dydis liuks tinka.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 05 12, 21:10)
jeigu panesiojus prasitampo tai tada turbut mazesnio reiktu  drinks_cheers.gif as dar tik pasimatavau, nenesiojau  biggrin.gif

Nepasakyčiau, kad prasitampo schmoll.gif per mažai ten to elastano.
Atsakyti
Nauji pirkinukai 4u.gif

WOOL MELTON SHORT PEACOAT (https://www.jcrew.com/womens_category/outerwear/wool/PRDOVR~E4734/E4734.jsp), dydis 4 Regular. + kelnes FULL-LENGTH PANT IN BI-STRETCH WOOL (https://www.jcrew.com/browse/single_product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441858482&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302028624&nav_type=SALESITE&bmUID=lgIUblp) dydis 4, inseam 34 inch.
user posted image

Suknele TALL LONG-SLEEVE TWEED DRESS WITH FRINGE (https://www.jcrew.com/browse/single_product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441864137&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302028624&nav_type=SALESITE&bmUID=lgYjwLc) dydis Tall 4 (spalva ne ryskiai melyna, o labiau alyvine wub.gif )
user posted image

Sijonas MICRO-PLEATED MIDI SKIRT (https://www.jcrew.com/browse/single_product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441864037&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302056981&nav_type=SALESITE&bmUID=lgYluiK) dydis 4 su skirtingai batais, nes neissirinkau kurie labiausiai tinka biggrin.gif

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
LM, suknele ir sijonas labai gerai thumbup.gif sijonas, man vienareiksmiskai, graziausiai su coach smailianosiais wub.gif
Atsakyti
Merginos, ar galite patarti dėl GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL JACQUARD kelnių? Ar vertos dėmesio? Neturi elastano, ar nebus ,,kietoko" audinio? Mano klubai 94cm, kokio dydžio reiktų?
kelnės
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 16, 10:52)
Merginos, ar galite patarti dėl GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL JACQUARD kelnių? Ar vertos dėmesio? Neturi elastano, ar nebus ,,kietokio" audinio? Mano klubai 94cm, kokio dydžio reiktų?
kelnės

Man jos nerealios, labai dziaugiuosi, kad pirkau. Pasirode i mazaja puse, su 98cm klubais turiu 6US, tikrai neiskrisciau is 8US.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 16, 09:52)
Merginos, ar galite patarti dėl GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL JACQUARD kelnių? Ar vertos dėmesio? Neturi elastano, ar nebus ,,kietoko" audinio? Mano klubai 94cm, kokio dydžio reiktų?
kelnės

Kaip tik šiandien pasiėmiau, nerealiai gražios, tik tikrai mažintos. Šiaip nešioju 8, bet jų gavau 10 ir tai dar galėtų būti erdvesnės. Vis tik turbūt nepasiliksiu, nes prie 183 cm jų ilgis tiesiai per vidurį blauzdų gavosi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 16, 11:51)
Man jos nerealios, labai dziaugiuosi, kad pirkau. Pasirode i mazaja puse, su 98cm klubais turiu 6US, tikrai neiskrisciau is 8US.

Vat o aš su tiek pat turėjau siaurint - kapšas ties pilvu kabojo, ties juosmeniu "atsiknoję". Bet štai ties šlaunimis tai pats tas. Taip, be elastano - o visai galėtų jo būt, ar ten kokio spandekso smile.gif.

Nuostabios, labai gražios ir puošnios, daug komplimentų gavau - tai kaip ir JAU apsimokėjo lotuliukas.gif .
Atsakyti
Parduoda viena narė (gal ur čia užsuka, nežinau) 4 dydį, per klubus sakė 47cm, nu lyg ir turėtų tikti mano 94cm klubams (kitur teiravausi 2 dydžio,nrai ten per klubus rašė 49...) taip ir nesupratau kodėl didesnis dydis yra mažesnis...
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2016 05 16, 18:12)
Parduoda viena narė (gal ur čia užsuka, nežinau) 4 dydį, per klubus sakė 47cm, nu lyg ir turėtų tikti mano 94cm klubams (kitur teiravausi 2 dydžio,nrai ten per klubus rašė 49...) taip ir nesupratau kodėl didesnis dydis yra mažesnis...

Su 94 cm. klubais ir 68 cm. liemeniu pirkau 2 d. siu kelniu ir man tinka, pats tas, bet daugiau jau nelabai tilptu.

Per liemeni kelnes yra 38,5 cm., per klubus 47 cm. Liemuo siuose kelnese irgi svarbus, nes jis paaukstintas.

Galbut skirtingose vietose matuoja klubus, kad toks skirtumas g.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 16, 17:17)
Vat o aš su tiek pat turėjau siaurint - kapšas ties pilvu kabojo, ties juosmeniu "atsiknoję". Bet štai ties šlaunimis tai pats tas. Taip, be elastano - o visai galėtų jo būt, ar ten kokio spandekso smile.gif.

Nuostabios, labai gražios ir puošnios, daug komplimentų gavau - tai kaip ir  JAU apsimokėjo  lotuliukas.gif .

Rastafarinas, as nesugalvoju kur deveti sias kelnes g.gif Kokiai progai pasipuosei su jomis? Man jos taip prasmatniai atrodo, kad reikia kazkokios ypatingos progos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 16 gegužės 2016 - 17:24
QUOTE(Aireda @ 2016 05 16, 17:28)
Papildyta:
Rastafarinas, as nesugalvoju kur deveti sias kelnes g.gif Kokiai progai pasipuosei su jomis? Man jos taip prasmatniai atrodo, kad reikia kazkokios ypatingos progos biggrin.gif

Žinok, nešioju dieną, į darbą smile.gif
Tada viršų dedu tamsesnį (švarkas, marškiniai 'neišsišokantys'). Man taip patinka - toks akcentas tos kelnikės gaunasi
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 16, 19:43)
Žinok, nešioju dieną, į darbą  smile.gif
Tada viršų dedu tamsesnį (švarkas, marškiniai 'neišsišokantys'). Man taip patinka - toks akcentas tos kelnikės gaunasi

drinks_cheers.gif as irgi pora kartu buvau i darba uzsidejus su kasmyriniu megztuku. Vienakart kaip tik apie Velykas buvo, tai sakiau pasipuosiau margai Velyku proga biggrin.gif

Man su ~ 98 cm klubais 6 dydis pats tas 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsibraunu į jūsų pokalbį 4u.gif Kaip manot, o su 90 cm tiktų šių kelnių (GARDEN PANT IN MIDNIGHT FLORAL) 2 dydis?
Atsakyti