Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(krista08 @ 2016 05 12, 13:14)
Tai kad būna kartais vieną prekę įmeta nerealia kaina. Kad ir su bateliais, paltais, kašmyru jau yra taip buvę, neatšaukė nieko, viską esu gavus per tokias nuolaidas kiek pirkau  smile.gif

O man yra atsauke, ir paltuka, ir rankine. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2016 05 12, 06:36)
Bandau išsirinkti pavasarinį sijoną ir truputį sudvejojau. Gal galit kuri pasigirti kokiu puikiu ir nuobodžiu pieštuko sijonu?
Man kaip ir patinka šis iš Factory, nors kokios vyno spalvos ir neturi, bet šiaip gražus. Gal turit kuri tokį? Koks jo ilgis, ar tikrai žemiau kelių?

Šitie faini, labai gražiai iš užpakalio pusės išformuota smile.gif o ar bus ilgis žemiau kelių tikrai negalim pasakyti, nes nežinom jūsų ūgio smile.gif bet tall dydžiai tikrai pakankamai ilgi, vidutiniam ūgiui dengtų kelius.

Atsakyti
Siandien irgi buvo to kasmyro languoto pigiai XS ir S, tai greiciausiai ne bugas
Atsakyti
Mergaites, o kaip su RYDER PANT, ar fainos? Nupirkciau kriksto mamai dovanu , ir koki dydy imti per sedimaja 100, o liemuo 70? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 05 12, 16:11)
Mergaites, o kaip su RYDER PANT, ar fainos? Nupirkciau kriksto mamai dovanu , ir koki dydy imti per sedimaja 100, o liemuo 70? g.gif

Man labai patiko, jau antros spalvos laukiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 12, 16:31)
Man labai patiko, jau antros spalvos laukiu.  smile.gif

O kaip su dydziais, gal pakomentuosit? blush2.gif
Atsakyti

Sakyciau 6 arba 8. Man su 70 liemeniu ir klubais ~ 98cm 6 dydis tiko. Jeigu kojos plonos tai tikrai 6 tiks, jeigu storesnes tai gal 8 reiktu arba bus aptemptokos ax.gif ziurint dar kokias megsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2016 05 12, 17:39)
O kaip su dydziais, gal pakomentuosit? blush2.gif

As su 93cm turiu 2 dydi, dabar laukiu 0. Gal isibraskinsiu. biggrin.gif Nes 2 panesiojus siek tiek laisvumo atsirado.
Atsakyti

Gal 6 sakyciau... Nes as su panasiais klubais ir platesniu liemeniu turiu 8.. Panesiojus jos prasitampo.. Dabar gal 6 butu geras.. Mn tai jos fainos ir tinkancios mano figurai.

As siandien pasiemiau mint cocona wub.gif Bet bus teplus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 12, 19:21)
As su 93cm turiu 2 dydi, dabar laukiu 0. Gal isibraskinsiu.  biggrin.gif  Nes 2 panesiojus siek tiek laisvumo atsirado.

QUOTE(madmuazele @ 2016 05 12, 19:48)
Gal 6 sakyciau... Nes as su panasiais klubais ir platesniu liemeniu turiu 8.. Panesiojus jos prasitampo.. Dabar gal 6 butu geras.. Mn tai jos fainos ir tinkancios mano figurai.

As siandien  pasiemiau mint cocona  wub.gif  Bet bus teplus smile.gif

jeigu panesiojus prasitampo tai tada turbut mazesnio reiktu drinks_cheers.gif as dar tik pasimatavau, nenesiojau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai mergaites uz komentarus, kojos nestoros jos, tai gal 6 dydy bandyt tada imti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 12, 19:21)
As su 93cm turiu 2 dydi, dabar laukiu 0. Gal isibraskinsiu.  biggrin.gif  Nes 2 panesiojus siek tiek laisvumo atsirado.

99.9%,kad ilysit biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2016 05 12, 13:14)
Tai kad būna kartais vieną prekę įmeta nerealia kaina. Kad ir su bateliais, paltais, kašmyru jau yra taip buvę, neatšaukė nieko, viską esu gavus per tokias nuolaidas kiek pirkau  smile.gif

Reiskia man dar taip nepasiseke per tiek metu,arba tiesiog praziuriu blush2.gif
Atsakyti