Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 11, 12:37)
As sita kasmyrini megztuka pasiemiau.  smile.gif
user posted image

Bet tai kaina kokia gerulė navy snow spalvytės wub.gif thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Niekam nereikia?
Cashmere
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 11 gegužės 2016 - 13:39
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 13:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu  wub.gif

išsikeičiau jį į vienas pardavinėtas kelnes, tačiau gan skeptiškai aš į jį žiūrėjau ir abejojau ar kada apsirengsiu. Ir ką gi, šiandien apsivilkau ir galiu atsakingai pasakyt, kad tai daugiausiai komplimentų sulaukęs mano jcrew rūbas  thumbup.gif  cool.gif

derinys gal ir ne visai vykęs, nes man vis dar klausimas, koks topas labiausiai prie jo tiktų, bet pats sijonas matosi biggrin.gif

user posted image

Pritariu 100 proc. dėl sijono drinks_cheers.gif . Pr. vasaros gale gavau (pas mane navy) ir jau pranešiojau, o šio sezono atidarymas jam buvo vakar - gavau komplimentą iš kolegos, kuris gyvenime nėra man pasakęs nieko gražaus, ką ten komplimento - apskritai beveik nieko wub.gif wub.gif
Jums sijonas tobulai 4u.gif
QUOTE(gretuxxx @ 2016 05 11, 12:37)
As sita kasmyrini megztuka pasiemiau.  smile.gif
user posted image

Aš taip pat už tokią kainą nesusilaikiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2016 05 11, 15:32)
Bet tai kaina kokia gerulė navy snow spalvytės  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif
Niekam nereikia?
Cashmere

Aš irgi nesusilaikiau smile.gif

Tikiuosi, tokia kaina ne Jcrew puslapio klaida unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2016 05 11, 17:28)
Aš irgi nesusilaikiau  smile.gif

Tikiuosi, tokia kaina ne Jcrew puslapio klaida  unsure.gif

o kokia kaina buvo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 05 11, 21:49)
o kokia kaina buvo ?  ax.gif

po kodo 27,99
Atsakyti
Bandau išsirinkti pavasarinį sijoną ir truputį sudvejojau. Gal galit kuri pasigirti kokiu puikiu ir nuobodžiu pieštuko sijonu?
Man kaip ir patinka šis iš Factory, nors kokios vyno spalvos ir neturi, bet šiaip gražus. Gal turit kuri tokį? Koks jo ilgis, ar tikrai žemiau kelių?
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2016 05 12, 07:36)
Bandau išsirinkti pavasarinį sijoną ir truputį sudvejojau. Gal galit kuri pasigirti kokiu puikiu ir nuobodžiu pieštuko sijonu?
Man kaip ir patinka šis iš Factory, nors kokios vyno spalvos ir neturi, bet šiaip gražus. Gal turit kuri tokį? Koks jo ilgis, ar tikrai žemiau kelių?

Ilgis apie 55 cm. Tokio neturiu, bet jcrew 100 proc. cotton sijonai be pamusalo man issisedi per diena, po kiekvieno devejimo skalbiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturday: 12 gegužės 2016 - 08:50
QUOTE(Juorita @ 2016 05 11, 21:06)
po kodo 27,99

O kas cia per nuolaidos vakar tokios buvo??? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas gali pakomentuoti si kasmyra del dydzio?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 12, 11:07)
O kas cia per nuolaidos vakar tokios buvo??? blink.gif  biggrin.gif

na buvo vakar po vieną spalvukę 39,99, tik nežinau ar neatšaukė toms,kurios pirko, ar tai nebuvo kokia klaida, nes pradinė kaina berods apie 188 dol buvo.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 05 12, 10:29)
na buvo vakar po vieną spalvukę 39,99, tik nežinau ar neatšaukė toms,kurios pirko, ar tai nebuvo kokia klaida, nes pradinė kaina berods apie 188 dol buvo.

Tai va,kad dabar rodo jo kaina 199$ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 12, 10:07)
O kas cia per nuolaidos vakar tokios buvo??? blink.gif  biggrin.gif

Tai kad būna kartais vieną prekę įmeta nerealia kaina. Kad ir su bateliais, paltais, kašmyru jau yra taip buvę, neatšaukė nieko, viską esu gavus per tokias nuolaidas kiek pirkau smile.gif
Atsakyti