Sijonas tobulas,ir Jums puikiai tinka
As ji kai pamaciau pardavime,iskarto gaudziau,ir ka... Du kartus pagavus parduotuve galiausiai paraso,kad nebeatsius Ieskau iki siol... Ir isparduotuveje rasiau,ir nieks nenori parduot
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 13:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu
Ir aš giriu: sijoną gražuolį ir modelį
Bačiukus tai kitokius dėčiau, ne tokius chic
QUOTE(Lin1 @ 2016 05 09, 16:30)
derinys liuks, Carlin megztinis jcrew ?
Dėkui, taip, čia jcrew su akmenukais ant kišenių
QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 09, 18:01)
Sijonas tobulas
Sijonas dėkoja
QUOTE(Cocainna @ 2016 05 09, 19:07)
Sijonas tobulas,ir Jums puikiai tinka
As ji kai pamaciau pardavime,iskarto gaudziau,ir ka... Du kartus pagavus parduotuve galiausiai paraso,kad nebeatsius Ieskau iki siol... Ir isparduotuveje rasiau,ir nieks nenori parduot
O aš žiūrėjau į jį ir pabijojau dėl ilgio. Paskui pasiūlė išsikeist į kelnes, kurias ilgą laiką pardavinėjau ir nieks nepirko galvoju tebūnie... Gal sijoną vėliau parduosiu jei netiks bet po šios dienos debiuto pasilaikysiu sau
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 19:36)
Ir aš giriu: sijoną gražuolį ir modelį
Vat su batais aš turiu bėdą man arba, arba... Tarpinio varianto nepripažįstu... T. y. arba 'špilkės' arba 'basketkės', ta prasme lygiapadžiai. Lygiapadžiai man prie šito sijono dėl ūgio atkrenta, nebent bandyt kokias atviras basutes ant stačiakampio aukšto kulno, bet tokių neturiu reik pirkti
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 19:51)
Vat su batais aš turiu bėdą man arba, arba... Tarpinio varianto nepripažįstu... T. y. arba 'špilkės' arba 'basketkės', ta prasme lygiapadžiai. Lygiapadžiai man prie šito sijono dėl ūgio atkrenta, nebent bandyt kokias atviras basutes ant stačiakampio aukšto kulno, bet tokių neturiu reik pirkti
Del batu deciausi atvirais pirstais truputi grubesnius ant auksto storo kulno,o jei dar aukstakulniai kokie spalvoti o ne juodi/rudi isviso
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 13:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu
Puikus sijonas Turiu tokį baltą, porą kartų jau pranešiojau ir per žieminius renginius - tikrai labai daug komplimentų sulaukiau Truputį gaila, kad nešiojant 8 dydį jo ir 6 dydis didokas, bet jau kaip nors. Beje, jis Dry clean, tikrai nerizikuočiau skalbti dėl audinio faktūros.
Gal tokią bliuzelę kas turite? Sleeveless ruffle cap Kažin labai ji didinta? Su 96 kr 6 reiktų ar 8
Ir anksčiau aptarto sijoniuko nuodorą gal kuri turite išsisaugojus? Pernai sekiau aš jį,bet dėl dydžio neapsisprendžiau.
Ir anksčiau aptarto sijoniuko nuodorą gal kuri turite išsisaugojus? Pernai sekiau aš jį,bet dėl dydžio neapsisprendžiau.
klausimas vasaros metu ne į temą bet sakykit, kaip jūs išsilyginat po siuntimo susiglamžiusius gautus paltus? norėjau vieną pirkti, bet kai pamačiau realų vaizdą, supratau, kad paprastu lygintuvu kažin ar jį išlyginsiu ar nešat į valyklą lyginti
Esu kažkada siuvusi paltą, žinau, ką reiškia ir kiek užtrunka jį išlyginti pramoniniu lygintuvu ir labai abejoju, ar įmanoma tai padaryti buitiniu
Esu kažkada siuvusi paltą, žinau, ką reiškia ir kiek užtrunka jį išlyginti pramoniniu lygintuvu ir labai abejoju, ar įmanoma tai padaryti buitiniu
QUOTE(Galla @ 2016 05 11, 08:08)
klausimas vasaros metu ne į temą bet sakykit, kaip jūs išsilyginat po siuntimo susiglamžiusius gautus paltus? norėjau vieną pirkti, bet kai pamačiau realų vaizdą, supratau, kad paprastu lygintuvu kažin ar jį išlyginsiu ar nešat į valyklą lyginti
As kelis pirkau, tai gavau tik per puse perlenktus, uzteko ant pakabos diena palaikyt ir issilygino.
Skrybeles irgi atkeliauja idealios formos. Aisku, dar priklauso nuo tarpininkes, kaip kuri pakuoja.
QUOTE(Galla @ 2016 05 11, 09:08)
Pakabinkite vonioj, kai dusinates.
O gal tokią palaidinukę kas turite? https://factory.jcre...C1847/C1847.jsp Ar atitinka dydį?
gal kam reikia gera kaina
Collection cashmere long-sleeve T-shirt
Collection cashmere long-sleeve T-shirt
QUOTE(Lorkyte4 @ 2016 05 11, 12:29)
Bet ta spalva toookia rekianti.
As sita kasmyrini megztuka pasiemiau.