Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Sijonas tobulas,ir Jums puikiai tinka 4u.gif wink.gif
As ji kai pamaciau pardavime,iskarto gaudziau,ir ka... Du kartus pagavus parduotuve galiausiai paraso,kad nebeatsius verysad.gif Ieskau iki siol... Ir isparduotuveje rasiau,ir nieks nenori parduot doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 13:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu  wub.gif

Ir aš giriu: sijoną gražuolį ir modelį thumbup.gif

Bačiukus tai kitokius dėčiau, ne tokius chic smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 05 09, 16:30)
derinys liuks, Carlin megztinis jcrew ?  smile.gif

Dėkui, taip, čia jcrew su akmenukais ant kišenių smile.gif

QUOTE(Vai2lka @ 2016 05 09, 18:01)
Sijonas tobulas  wub.gif

Sijonas dėkoja wub.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 05 09, 19:07)
Sijonas tobulas,ir Jums puikiai tinka 4u.gif  wink.gif
As ji kai pamaciau pardavime,iskarto gaudziau,ir ka... Du kartus pagavus parduotuve galiausiai paraso,kad nebeatsius verysad.gif Ieskau iki siol... Ir isparduotuveje rasiau,ir nieks nenori parduot doh.gif  biggrin.gif

O aš žiūrėjau į jį ir pabijojau dėl ilgio. Paskui pasiūlė išsikeist į kelnes, kurias ilgą laiką pardavinėjau ir nieks nepirko biggrin.gif galvoju tebūnie... Gal sijoną vėliau parduosiu jei netiks biggrin.gif bet po šios dienos debiuto pasilaikysiu sau cool.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 09, 19:36)
Ir aš giriu: sijoną gražuolį ir modelį  thumbup.gif

Bačiukus tai kitokius dėčiau, ne tokius chic  smile.gif

Vat su batais aš turiu bėdą doh.gif man arba, arba... Tarpinio varianto nepripažįstu... T. y. arba 'špilkės' arba 'basketkės', ta prasme lygiapadžiai. Lygiapadžiai man prie šito sijono dėl ūgio atkrenta, nebent bandyt kokias atviras basutes ant stačiakampio aukšto kulno, bet tokių neturiu lotuliukas.gif reik pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 19:51)
Vat su batais aš turiu bėdą  doh.gif man arba, arba... Tarpinio varianto nepripažįstu... T. y. arba 'špilkės' arba 'basketkės', ta prasme lygiapadžiai. Lygiapadžiai man prie šito sijono dėl ūgio atkrenta, nebent bandyt kokias atviras basutes ant stačiakampio aukšto kulno, bet tokių neturiu  lotuliukas.gif  reik pirkti  lotuliukas.gif

Del batu drinks_cheers.gif deciausi atvirais pirstais truputi grubesnius ant auksto storo kulno,o jei dar aukstakulniai kokie spalvoti o ne juodi/rudi isviso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 13:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu  wub.gif

Puikus sijonas wub.gif Turiu tokį baltą, porą kartų jau pranešiojau ir per žieminius renginius - tikrai labai daug komplimentų sulaukiau smile.gif Truputį gaila, kad nešiojant 8 dydį jo ir 6 dydis didokas, bet jau kaip nors. Beje, jis Dry clean, tikrai nerizikuočiau skalbti dėl audinio faktūros.
Atsakyti
Gal tokią bliuzelę kas turite? Sleeveless ruffle cap Kažin labai ji didinta? Su 96 kr 6 reiktų ar 8 g.gif
Ir anksčiau aptarto sijoniuko nuodorą gal kuri turite išsisaugojus? 4u.gif Pernai sekiau aš jį,bet dėl dydžio neapsisprendžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 10 gegužės 2016 - 10:55
klausimas vasaros metu ne į temą biggrin.gif bet sakykit, kaip jūs išsilyginat po siuntimo susiglamžiusius gautus paltus? g.gif norėjau vieną pirkti, bet kai pamačiau realų vaizdą, supratau, kad paprastu lygintuvu kažin ar jį išlyginsiu g.gif ar nešat į valyklą lyginti g.gif

Esu kažkada siuvusi paltą, žinau, ką reiškia ir kiek užtrunka jį išlyginti pramoniniu lygintuvu ir labai abejoju, ar įmanoma tai padaryti buitiniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 11 gegužės 2016 - 08:08
QUOTE(Galla @ 2016 05 11, 08:08)
klausimas vasaros metu ne į temą  biggrin.gif  bet sakykit, kaip jūs išsilyginat po siuntimo susiglamžiusius gautus paltus?  g.gif norėjau vieną pirkti, bet kai pamačiau realų vaizdą, supratau, kad paprastu lygintuvu kažin ar jį išlyginsiu  g.gif ar nešat į valyklą lyginti  g.gif

Esu kažkada siuvusi paltą, žinau, ką reiškia ir kiek užtrunka jį išlyginti pramoniniu lygintuvu ir labai abejoju, ar įmanoma tai padaryti buitiniu doh.gif

As kelis pirkau, tai gavau tik per puse perlenktus, uzteko ant pakabos diena palaikyt ir issilygino. smile.gif
Skrybeles irgi atkeliauja idealios formos. Aisku, dar priklauso nuo tarpininkes, kaip kuri pakuoja.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2016 05 11, 09:08)
klausimas vasaros metu ne į temą  biggrin.gif  bet sakykit, kaip jūs išsilyginat po siuntimo susiglamžiusius gautus paltus?  g.gif norėjau vieną pirkti, bet kai pamačiau realų vaizdą, supratau, kad paprastu lygintuvu kažin ar jį išlyginsiu  g.gif ar nešat į valyklą lyginti  g.gif

Pakabinkite vonioj, kai dusinates.
Atsakyti
O gal tokią palaidinukę kas turite? https://factory.jcre...C1847/C1847.jsp Ar atitinka dydį?
Atsakyti
gal kam reikia gera kaina
Collection cashmere long-sleeve T-shirt
Atsakyti
QUOTE(Lorkyte4 @ 2016 05 11, 12:29)

Bet ta spalva toookia rekianti. biggrin.gif

As sita kasmyrini megztuka pasiemiau. smile.gif
user posted image
Atsakyti