Gal kas pirkote sias kelnes ir galite pakomentuoti
Tie front pant
QUOTE(stuleju @ 2016 05 05, 12:32)
Labas, aš pirkau, jau sąskaitą sumokėjau, tad turiu gauti šiom dienom. Pakomentuosiu
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 06, 10:12)
Labas, aš pirkau, jau sąskaitą sumokėjau, tad turiu gauti šiom dienom. Pakomentuosiu
labai lauksiu
Ateinu ir aš pasidžiaugti pirkinuku, gavau šią bliuskute My Webpage
Jau seniai taip besidžiaugiau ir šilkas toks neskystas ir spalvos tokios puikios
su 95 cm per krūtine pasilikau 8 dydį , tai ji kaip tik, bet noriu keleto kg atsikratyti tada bus laisvesne, o 10 dydį parduosiu
Jau seniai taip besidžiaugiau ir šilkas toks neskystas ir spalvos tokios puikios
su 95 cm per krūtine pasilikau 8 dydį , tai ji kaip tik, bet noriu keleto kg atsikratyti tada bus laisvesne, o 10 dydį parduosiu
QUOTE(saturday @ 2016 04 30, 16:10)
Gal jau gavote parka? Kaip vaizdas realybeje, kaip dydis?
QUOTE(Renadai @ 2016 04 30, 16:44)
Jau sumokėjau, pareina kokį ketvirtadienį-penktadienį
Atsiėmiau ir pasimatavau savo parką... galvoju gal didoka - nešioju M ir ėmiau M Nu bet šiltaaaa, ypač šiandien toks vaizdas, kad galiu su ja į Šiaurės ašigalį varyt be baimės Kurią dieną, kai būsiu normaliai apsirengus gal pasifotkinsiu, kad suprasčiau ar aš ją nešiosiu
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu
išsikeičiau jį į vienas pardavinėtas kelnes, tačiau gan skeptiškai aš į jį žiūrėjau ir abejojau ar kada apsirengsiu. Ir ką gi, šiandien apsivilkau ir galiu atsakingai pasakyt, kad tai daugiausiai komplimentų sulaukęs mano jcrew rūbas
derinys gal ir ne visai vykęs, nes man vis dar klausimas, koks topas labiausiai prie jo tiktų, bet pats sijonas matosi
išsikeičiau jį į vienas pardavinėtas kelnes, tačiau gan skeptiškai aš į jį žiūrėjau ir abejojau ar kada apsirengsiu. Ir ką gi, šiandien apsivilkau ir galiu atsakingai pasakyt, kad tai daugiausiai komplimentų sulaukęs mano jcrew rūbas
derinys gal ir ne visai vykęs, nes man vis dar klausimas, koks topas labiausiai prie jo tiktų, bet pats sijonas matosi
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 14:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu
Liuks o man bateliai labiau į akis krito tiesa, ar sijono tos ažūrinės "akutės" nesusiraitys po skalbimo?
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 14:40)
Nuos-ta-bu. Man prie jo iskart klijuojasi vaizduotej dzinsinis svarkelis arba liemene.
QUOTE(Kirisama @ 2016 05 09, 14:25)
Liuks o man bateliai labiau į akis krito tiesa, ar sijono tos ažūrinės "akutės" nesusiraitys po skalbimo?
QUOTE(linamog @ 2016 05 09, 14:55)
Nuos-ta-bu. Man prie jo iskart klijuojasi vaizduotej dzinsinis svarkelis arba liemene.
Ačiū
Laukiu džinsinių marškinių, reiks su jais pabandyt
Dėl to, kaip po skalbimo atrodys skylutės sunku pasakyt, reikia tikėtis, kad nesusiraitys