Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Gal kas pirkote sias kelnes ir galite pakomentuoti 4u.gif
Tie front pant
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 05 05, 12:32)
Gal kas pirkote sias kelnes ir galite pakomentuoti 4u.gif
Tie front pant

Labas, aš pirkau, jau sąskaitą sumokėjau, tad turiu gauti šiom dienom. Pakomentuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 05 06, 10:12)
Labas, aš pirkau, jau sąskaitą sumokėjau, tad turiu gauti šiom dienom. Pakomentuosiu  ax.gif

labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pasidžiaugti pirkinuku, gavau šią bliuskute My Webpage

user posted image

Jau seniai taip besidžiaugiau wub.gif ir šilkas toks neskystas ir spalvos tokios puikios wub.gif
su 95 cm per krūtine pasilikau 8 dydį , tai ji kaip tik, bet noriu keleto kg atsikratyti tada bus laisvesne, o 10 dydį parduosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 04 30, 16:10)
Gal jau gavote parka? Kaip vaizdas realybeje, kaip dydis?

QUOTE(Renadai @ 2016 04 30, 16:44)
Jau sumokėjau, pareina kokį ketvirtadienį-penktadienį  thumbup.gif

Atsiėmiau ir pasimatavau savo parką... galvoju gal didoka - nešioju M ir ėmiau M g.gif Nu bet šiltaaaa, ypač šiandien lotuliukas.gif toks vaizdas, kad galiu su ja į Šiaurės ašigalį varyt be baimės bigsmile.gif Kurią dieną, kai būsiu normaliai apsirengus gal pasifotkinsiu, kad suprasčiau ar aš ją nešiosiu rolleyes.gif
Atsakyti
kas matet koks dydis buvo??

https://www.jcrew.co...t...&hash=row15
Atsakyti
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu wub.gif

išsikeičiau jį į vienas pardavinėtas kelnes, tačiau gan skeptiškai aš į jį žiūrėjau ir abejojau ar kada apsirengsiu. Ir ką gi, šiandien apsivilkau ir galiu atsakingai pasakyt, kad tai daugiausiai komplimentų sulaukęs mano jcrew rūbas thumbup.gif cool.gif

derinys gal ir ne visai vykęs, nes man vis dar klausimas, koks topas labiausiai prie jo tiktų, bet pats sijonas matosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 05 09, 14:40)
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu  wub.gif

derinys gal ir ne visai vykęs, nes man vis dar klausimas, koks topas labiausiai prie jo tiktų, bet pats sijonas matosi biggrin.gif

Liuks thumbup.gif o man bateliai labiau į akis krito lotuliukas.gif tiesa, ar sijono tos ažūrinės "akutės" nesusiraitys po skalbimo? g.gif
Atsakyti
o aš pasidžiaugsiu žiemą visai netyčia ir neplanuotai pas mane atsiradusiu bei sėkmingai sulaukusiu tobulo oro, sijonu  wub.gif

išsikeičiau jį į vienas pardavinėtas kelnes, tačiau gan skeptiškai aš į jį žiūrėjau ir abejojau ar kada apsirengsiu. Ir ką gi, šiandien apsivilkau ir galiu atsakingai pasakyt, kad tai daugiausiai komplimentų sulaukęs mano jcrew rūbas  thumbup.gif  cool.gif

Nuos-ta-bu. Man prie jo iskart klijuojasi vaizduotej dzinsinis svarkelis arba liemene.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 05 09, 14:25)
Liuks  thumbup.gif  o man bateliai labiau į akis krito  lotuliukas.gif tiesa, ar sijono tos ažūrinės "akutės" nesusiraitys po skalbimo?  g.gif

QUOTE(linamog @ 2016 05 09, 14:55)
Nuos-ta-bu. Man prie jo iskart klijuojasi vaizduotej dzinsinis svarkelis arba liemene.

Ačiū 4u.gif
Laukiu džinsinių marškinių, reiks su jais pabandyt g.gif

Dėl to, kaip po skalbimo atrodys skylutės sunku pasakyt, reikia tikėtis, kad nesusiraitys biggrin.gif
Atsakyti
derinys liuks, Carlin megztinis jcrew ? smile.gif
Atsakyti

Sijonas tobulas wub.gif
Atsakyti