Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2016 04 27, 13:47)
o, fainas pirkinukas  thumbup.gif

as tai ta Lyn uzrodyta  suknele nusiunciau pirkimui  ax.gif Ziuresiu kaip ten bus, bandau 2Tall  ax.gif

Emei Tall?
As, tai ne nezinau ar man ne per sportiskas. Ir ta raudona spalva.. Bet kad jau imete 2 dydi... doh.gif ax.gif Tai reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 04 27, 14:36)
Emei Tall?
As, tai ne nezinau ar man ne per sportiskas. Ir ta raudona spalva.. Bet kad jau imete 2 dydi... doh.gif  ax.gif Tai reikia. smile.gif

Taip, emiau suknyte Tall smile.gif

O Tu dvejoji db del to raudono paltuko ? Na, gausi, pamatysi, jei " nelips" - parduosi
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 27, 15:10)
Taip, emiau suknyte Tall smile.gif

O Tu dvejoji db del to raudono paltuko ? Na, gausi, pamatysi, jei " nelips"  - parduosi

As visada, jei nepagauna ar neperku gailiuosi, o kai nusiperku - svarstau doh.gif As turbot labiau del palto sportiskumo.. Nors nerealiai grazus, bet va dabar dar koki klaiskini reiktu isigyt smile.gif Kad prie sijonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 27 balandžio 2016 - 14:20
QUOTE(someday... @ 2016 04 27, 14:19)
As visada, jei nepagauna ar neperku gailiuosi, o kai nusiperku - svarstau doh.gif As turbot labiau del palto sportiskumo.. Nors nerealiai grazus, bet va dabar dar koki klaiskini reiktu isigyt smile.gif Kad prie sijonu smile.gif

Net nepagalvočiau, kad jis sportiškas smile.gif
Atsakyti
As jame nicnieko sportisko nematau
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 27, 15:38)
Net nepagalvočiau, kad jis sportiškas smile.gif

As manau, kad tas paltas yra casual stiliaus ax.gif Lietuviskai gal sakyciau nerupestingo stiliaus mirksiukas.gif
T.y. nei sportiskas, nei elegantiskas, o casual geraja prasme. Grazus paltas kasdienai biggrin.gif
Atsakyti
Nu ok, ikalbejot smile.gif Siaip man jis nerealus, dar kai Ilka ikele wub.gif Paziurejau tada deriniu, galvoju reik. As tik kazko paskutiniais metais tokiu I akis nekrentanciu ( ypac juodu ) rubu prisipirkus, JCrew visai apleidus buvau. Tad pacia biski sokiravo sis palto "uzsinorejimas" lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 28 balandžio 2016 - 16:07
QUOTE(someday... @ 2016 04 28, 16:06)
Nu ok, ikalbejot smile.gif Siaip man jis nerealus, dar kai Ilka ikele wub.gif Paziurejau tada deriniu, galvoju reik. As tik kazko paskutiniais metais tokiu I akis nekrentanciu ( ypac juodu ) rubu prisipirkus, JCrew visai apleidus buvau. Tad pacia biski sokiravo sis palto "uzsinorejimas" lotuliukas.gif  ax.gif

raudona grazi spalva, bet kasdienia man sios spalvos butu per daug... nesinoretu, o paltas grazus
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
Antra karta laimes asaros gavus Jcrew kelnes lotuliukas.gif https://www.jcrew.co...E1528/E1528.jsp
Preston pant, dydis 2, inseam 34, (su zemakulniais nesivelka zeme). Spalva nereali (foto nesimato tikro atspalvio, dumine rozine i alyvinskuma wub.gif). Dydi atitinka, siuo atveju iki tobulo vaizdo truksta + 2kg ir 200 pritupimu ir platesnio dirzelio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laiminga mergina, ar Jūs baigsit su kelnėm, paskui prisiperku aš, o realiai-tai net nedėviu tokių, nes nėra kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 28, 20:21)
Laiminga mergina, ar Jūs baigsit su kelnėm, paskui prisiperku aš, o realiai-tai net nedėviu tokių, nes nėra kur ax.gif

biggrin.gif reiskia reikia kazka keisti gyvenime, kad atsirastu kur eiti su tokiom kelnem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 28, 21:21)

drinks_cheers.gif nu gražios tos kelnes, spalva taip pat, bet man tai su vilnonėm jau per karšta, o spalva tokia pavasariška wub.gif Laimingos merginos ir derinys gražus, ir figūra dėkinga.
Atsakyti