Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2016 04 27, 07:50)
Lyn, Tu ja turi?  smile.gif

Idomu kaip jos ilgis  g.gif  Nebuna Tall?

Ir koks rankoviu ilgis ? prie sukneles raso 3/4, taciau ant manikenes kaip ir pilno ilgio atrodo  g.gif

turiu, nezinau ar buna tall,. lyg ne, man su 169, ji kokie 5 cm virs keliu, bet yra ir atlenkimui kokie 5 cm. rankoves kaip pas manekene, ciut patrumpintos, lyg bracelet ar kaip ten jos vadinasi tokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 27, 08:03)
turiu, nezinau ar  buna  tall,.  lyg  ne,  man su  169,  ji  kokie  5  cm virs  keliu,  bet  yra  ir  atlenkimui  kokie  5  cm.  rankoves  kaip  pas  manekene, ciut  patrumpintos,  lyg  bracelet  ar  kaip ten  jos  vadinasi tokios  g.gif

aisku ...smile.gif o dydi savo emei? nedidinta ji ? ir kaip suprantu modelis jos lygus, ne A-line g.gif

gal foto kada imesi pasirodyt ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 27, 08:16)
aisku ...smile.gif o dydi savo emei? nedidinta ji ? ir kaip suprantu modelis jos lygus, ne A-line  g.gif

gal foto kada imesi pasirodyt ?  4u.gif

emiau savo dydi, ji tokia laisva. ne A formos, tiesi. Pabandysiu kada nutraukti, siandien irgi su ja 4u.gif
Atsakyti
As seniai i ta suknele ziuriu, grazi wub.gif
Lyn, o kuria spalva turite? Gal melyna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 04 27, 10:14)
As seniai i ta suknele ziuriu, grazi wub.gif
Lyn, o kuria spalva turite? Gal melyna? bigsmile.gif

melyna 4u.gif
Atsakyti
Buna ir Tall dydziu

Idomu su kokiais matmenimis koks dydis tiko Lyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2016 04 27, 10:44)
Buna ir Tall dydziu

Idomu su kokiais matmenimis koks dydis tiko Lyn  ax.gif

kokie 95-75-97 - 8 dydis
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 27, 09:24)

Skaiciau komentaruose, kad ta melyna ne tokia kaip ant manekenes, o tamsesne daug. Tiesa? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turite šią suknelę ir galite pakomentuoti dydžius? Galvoju kokią rinktis, nešiojant kartais XS, kartais S.
Presentation dress https://www.jcrew.co...p;bmUID=lgZxVuW
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 04 27, 10:59)
Skaiciau komentaruose, kad ta melyna ne tokia kaip ant manekenes, o tamsesne daug. Tiesa?  ax.gif

butent taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
Aaaaa!!!!!!! Pagavo man Ilkos palta!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 04 27, 13:22)
Aaaaa!!!!!!! Pagavo man Ilkos palta!!! thumbup.gif  thumbup.gif

o, fainas pirkinukas thumbup.gif

as tai ta Lyn uzrodyta suknele nusiunciau pirkimui ax.gif Ziuresiu kaip ten bus, bandau 2Tall ax.gif
Atsakyti