Jei ūgis 173cm,tai palto Petit turbūt net nesivarginti žiūrėti??
QUOTE(KYM @ 2016 04 26, 14:24)
Jei ūgis 193cm,tai palto Petit turbūt net nesivarginti žiūrėti??
Optimiste Jus Kam Jums petite su tokiu ispudingu ugiu, aisku, netiks
Ugis akyse sumazejo, ar man pasivaideno Vis vien netiks, reikia dar truputi sumazeti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 26, 13:26)
Optimiste Jus Kam Jums petite su tokiu ispudingu ugiu, aisku, netiks
Ugis akyse sumazejo, ar man pasivaideno Vis vien netiks, reikia dar truputi sumazeti
klaviatūroj pradžioj pasimečiau, sorry tiek paltų išmetė į sale, bet dydžio reikiamo nėr
QUOTE(KYM @ 2016 04 26, 14:30)
klaviatūroj pradžioj pasimečiau, sorry tiek paltų išmetė į sale, bet dydžio reikiamo nėr
Gal koks modelis ir petite tiktu, bet jau rizika
QUOTE(Aireda @ 2016 04 26, 14:45)
Gal koks modelis ir petite tiktu, bet jau rizika
petite su 173 cm nu neee, turbut
cia jau gerai, jei Regular tinka, o gal jau ir i Tall zvalgytis reiktu
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 14:20)
petite su 173 cm nu neee, turbut
ačiū
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 26, 21:16)
Greit prisipažinkit, kuri vakar ūkmino valgykloj buvot su mėlyna suknele su oda ir užtrauktukais O jei rimtai, tai pirmą kartą pamačiau žmogų su jcrew rūbais realybėj ir atpažinau, kad tai jcrew Peacoatų nemačiau gyvai, o taip norėjau geltoną ar kokį spalvotą pamatyt Visą žiemą žvalgiausi
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 25, 22:31)
Gali būti pamušalas iš gruboko poliesterio, arba dirbtinės odos pagrindas iš šiurkštešnės tekstilės, bet bet kokiu atveju problema dingtų pasikeitus pamušalą į natūralaus pluošto, pvz, viskozinį
as dar pradziai pabandysiu paprastesni varianta - pasikeisti kojines. Ismasciau, kad su matinem storesnem gal neslysta tas pamusalas ir del to siugzda
QUOTE(Carlin @ 2016 04 26, 06:55)
enura, nu žinok nečiaža jis man bent jau taip, kad erzintų. Pamušalas yra ir garsas lyg ir kažkoks yra, tikrai kitaip nei su paprastu medvilniniu sijonu, bet nepasakyčiau, kad jis labai garsus ir erzintų bet tą garsą aš išgirdau turbūt tik todėl, kad prisiminus tavo komentarą bandžiau pajusti jį
o man jis taip garsiai atrodo, kad visi aplink girdi ir nezinau ka galvoja is kur tas garsas gal cia man tik taip atrodo, reiks pasiklausinet dar aplinkiniu
QUOTE(Temidė @ 2016 04 26, 08:01)
nu negaliu. Prajuokinai iš pat ryto. Man nečeža ir garsų neleidžia. Mėgiamas mano
gi laukiau Tavo komentaro, sakei dar karta specialiai apsivilksi ir patikrinsi ar neceza
QUOTE(ramka @ 2016 04 26, 10:16)
Enura, busiu as tavo drauge Ir man tas AT sijonas ceza , bet as demesio nekreipiu
na va reiskias nesivaidena man turbut tikrai nereik kreipt demesio arba dar pradziai kojines kitas isbandyt Aciu visom uz komentarus
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 26, 20:16)
O jei rimtai, tai pirmą kartą pamačiau žmogų su jcrew rūbais realybėj ir atpažinau, kad tai jcrew
as tai Panoramoj turbut daugiausiai esu macius zmoniu su crew rubais
QUOTE(Lyn @ 2016 04 26, 20:44)
va kas buvo turbut apie kokia suknele kalba
QUOTE(enura @ 2016 04 26, 23:00)
as tai Panoramoj turbut daugiausiai esu macius zmoniu su crew rubais
Sita, tik melyna. Graziai ji realybej atrodo Tikiuosi, idejo nuoroda, per telefa ne visada iseina.
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 27, 06:57)
Sita, tik melyna. Graziai ji realybej atrodo Tikiuosi, idejo nuoroda, per telefa ne visada iseina.
man nerodo, bet sita https://www.jcrew.co...E1567/E1567.jsp
QUOTE(Lyn @ 2016 04 27, 07:28)
Lyn, Tu ja turi?
Idomu kaip jos ilgis Nebuna Tall?
Ir koks rankoviu ilgis ? prie sukneles raso 3/4, taciau ant manikenes kaip ir pilno ilgio atrodo