Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Jei ūgis 173cm,tai palto Petit turbūt net nesivarginti žiūrėti?? unsure.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 26 balandžio 2016 - 13:24
QUOTE(KYM @ 2016 04 26, 14:24)
Jei ūgis 193cm,tai palto Petit turbūt net nesivarginti žiūrėti??  unsure.gif  000189.gif

Optimiste Jus biggrin.gif Kam Jums petite su tokiu ispudingu ugiu, aisku, netiks schmoll.gif biggrin.gif

Ugis akyse sumazejo, ar man pasivaideno lotuliukas.gif Vis vien netiks, reikia dar truputi sumazeti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 balandžio 2016 - 13:27
QUOTE(Aireda @ 2016 04 26, 13:26)
Optimiste Jus  biggrin.gif Kam Jums petite su tokiu ispudingu ugiu, aisku, netiks schmoll.gif  biggrin.gif

Ugis akyse sumazejo, ar man pasivaideno lotuliukas.gif Vis vien netiks, reikia dar truputi sumazeti mirksiukas.gif  biggrin.gif

klaviatūroj pradžioj pasimečiau, sorry blush2.gif lotuliukas.gif tiek paltų išmetė į sale, bet dydžio reikiamo nėr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2016 04 26, 14:30)
klaviatūroj pradžioj pasimečiau, sorry  blush2.gif  lotuliukas.gif tiek paltų išmetė į sale, bet dydžio reikiamo nėr  verysad.gif

Gal koks modelis ir petite tiktu, bet jau rizika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 26, 14:45)
Gal koks modelis ir petite tiktu, bet jau rizika  g.gif

petite su 173 cm g.gif smile.gif nu neee, turbut smile.gif
cia jau gerai, jei Regular tinka, o gal jau ir i Tall zvalgytis reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 26, 14:20)
petite su 173 cm  g.gif  smile.gif  nu neee, turbut smile.gif
cia jau gerai, jei Regular tinka, o gal jau ir i Tall zvalgytis reiktu smile.gif

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Greit prisipažinkit, kuri vakar ūkmino valgykloj buvot su mėlyna suknele su oda ir užtrauktukais lotuliukas.gif O jei rimtai, tai pirmą kartą pamačiau žmogų su jcrew rūbais realybėj ir atpažinau, kad tai jcrew lotuliukas.gif Peacoatų nemačiau gyvai, o taip norėjau geltoną ar kokį spalvotą pamatyt lotuliukas.gif Visą žiemą žvalgiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 26, 21:16)
Greit prisipažinkit, kuri vakar ūkmino valgykloj buvot su mėlyna suknele su oda ir užtrauktukais  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai pirmą kartą pamačiau žmogų su jcrew rūbais realybėj ir atpažinau, kad tai jcrew  lotuliukas.gif Peacoatų nemačiau gyvai, o taip norėjau geltoną ar kokį spalvotą pamatyt  lotuliukas.gif Visą žiemą žvalgiausi  lotuliukas.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 25, 22:31)
Gali būti pamušalas iš gruboko poliesterio, arba dirbtinės odos pagrindas iš šiurkštešnės tekstilės, bet bet kokiu atveju problema dingtų pasikeitus pamušalą į natūralaus pluošto, pvz, viskozinį  4u.gif

as dar pradziai pabandysiu paprastesni varianta - pasikeisti kojines. Ismasciau, kad su matinem storesnem gal neslysta tas pamusalas ir del to siugzda ax.gif

QUOTE(Carlin @ 2016 04 26, 06:55)
enura, nu žinok nečiaža jis man  g.gif  bent jau taip, kad erzintų. Pamušalas yra ir garsas lyg ir kažkoks yra, tikrai kitaip nei su paprastu medvilniniu sijonu, bet nepasakyčiau, kad jis labai garsus ir erzintų biggrin.gif bet tą garsą aš išgirdau turbūt tik todėl, kad prisiminus tavo komentarą bandžiau pajusti jį  lotuliukas.gif

o man jis taip garsiai doh.gif atrodo, kad visi aplink girdi ir nezinau ka galvoja is kur tas garsas unsure.gif gal cia man tik taip atrodo, reiks pasiklausinet dar aplinkiniu biggrin.gif

QUOTE(Temidė @ 2016 04 26, 08:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu negaliu. Prajuokinai iš pat ryto. Man nečeža ir garsų neleidžia. Mėgiamas mano

gi laukiau Tavo komentaro, sakei dar karta specialiai apsivilksi ir patikrinsi ar neceza biggrin.gif

QUOTE(ramka @ 2016 04 26, 10:16)
Enura, busiu as tavo drauge biggrin.gif Ir man tas AT sijonas ceza biggrin.gif, bet as demesio nekreipiu irnesakyk.gif

na va reiskias nesivaidena man biggrin.gif turbut tikrai nereik kreipt demesio arba dar pradziai kojines kitas isbandyt ax.gif Aciu visom uz komentarus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 26, 20:16)
O jei rimtai, tai pirmą kartą pamačiau žmogų su jcrew rūbais realybėj ir atpažinau, kad tai jcrew  lotuliukas.gif

as tai Panoramoj turbut daugiausiai esu macius zmoniu su crew rubais

QUOTE(Lyn @ 2016 04 26, 20:44)

va kas buvo turbut bigsmile.gif apie kokia suknele kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 26, 23:00)
as tai Panoramoj turbut daugiausiai esu macius zmoniu su crew rubais
va kas buvo turbut  bigsmile.gif apie kokia suknele kalba  g.gif

Sita, tik melyna. Graziai ji realybej atrodo drinks_cheers.gif Tikiuosi, idejo nuoroda, per telefa ne visada iseina.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 27, 06:57)
Sita, tik melyna. Graziai ji realybej atrodo  drinks_cheers.gif Tikiuosi, idejo nuoroda, per telefa ne visada iseina.

man nerodo, bet sita https://www.jcrew.co...E1567/E1567.jsp
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 04 27, 07:28)

Lyn, Tu ja turi? smile.gif

Idomu kaip jos ilgis g.gif Nebuna Tall?

Ir koks rankoviu ilgis ? prie sukneles raso 3/4, taciau ant manikenes kaip ir pilno ilgio atrodo g.gif
Atsakyti