Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

carlin labai tinka sijonukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 25, 20:12)
Ir toki, trumpas, bet cia viskas ok, emiau spalva neon watermelon, aisku, tikejausi, kad jis labiau arbuzinis nei neoninis  biggrin.gif Nu, kaip cia kazkuri rase, neon pavadinime yra neon  lotuliukas.gif

šitą arbūzinį ir aš žiūrėjau, gal gerai, kad nepirkau biggrin.gif o tai norėjau raudono, ne neoninio biggrin.gif

ačiū visoms už komplimentus 4u.gif patiko man tas sijonukas, tik galvoju, gal reik 0 dydį pabandyt g.gif nors kitų sijonų 0 dydis jau per žemai nukrenta, o vat tokio norisi labiau ant liemens, ne ant klubų.

taip, megztukas Rugby, senokai jau pirktas, bet mylimas vis dar wub.gif

enura, nu žinok nečiaža jis man g.gif bent jau taip, kad erzintų. Pamušalas yra ir garsas lyg ir kažkoks yra, tikrai kitaip nei su paprastu medvilniniu sijonu, bet nepasakyčiau, kad jis labai garsus ir erzintų biggrin.gif bet tą garsą aš išgirdau turbūt tik todėl, kad prisiminus tavo komentarą bandžiau pajusti jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 26, 06:29)
Gretuxxx, tau drąsiai toks sijonukas tiktų: laibutė, lieknutė. Nebent dėl ilgio sakai.

Bijau, kad atrodyciau kaip su isaugtine mokykline uniforma sovietiniu laiku. biggrin.gif
As labiau noreciau to midi.
https://www.jcrew.co...t...&hash=row10
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 22:38)
nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant  unsure.gif negaliu pakest to garso doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu negaliu. Prajuokinai iš pat ryto. Man nečeža ir garsų neleidžia. Mėgiamas mano
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 04 26, 07:59)
Bijau, kad atrodyciau kaip su isaugtine mokykline uniforma sovietiniu laiku.  biggrin.gif
As labiau noreciau to midi.
https://www.jcrew.co...t...&hash=row10

drinks_cheers.gif
Midi ir man fainai mirksiukas.gif Gražus tas. Tik vat įdomu, kaip dieną tas toks odinis, ar ne "slyškom"? Gal ne. O gal ir taip, yapč jei dar kur ofise ar pan. g.gif
Atsakyti
Carlin, puikiai bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 21:38)
Carlin, gerai atrodo  4u.gif
megztukas RL? ir man idomu sijonas su pamusalu? ar nesiugzda einant? nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant   unsure.gif negaliu pakest to garso doh.gif

Enura, busiu as tavo drauge biggrin.gif Ir man tas AT sijonas ceza biggrin.gif, bet as demesio nekreipiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 26 balandžio 2016 - 10:17
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 26, 10:35)
drinks_cheers.gif
Midi ir man fainai  mirksiukas.gif Gražus tas. Tik vat įdomu, kaip dieną tas toks odinis, ar ne "slyškom"? Gal ne. O gal ir taip, yapč jei dar kur ofise ar pan.  g.gif

Ne "slyškom", normaliai ax.gif biggrin.gif Juk kai odine striuke apsirengi, negalvoji, kad jau "slyškom" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 25, 19:33)
Rodausi smile.gif viskas juoda, bet gal matysis sijonas smile.gif

Laaabai stilingai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ką reiškia "slyškom"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 26, 10:48)

turbūt turėta omeny "per daug" , o pats žodis reiškia -per, pernelyg ax.gif
Papildyta:
Carlin, sijonukas puikiai jums tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 26 balandžio 2016 - 10:58
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 26, 11:48)

Tikriausiai, rastafarinas, turejo omenyje, kad a la odinis sijonas bus per prasmatnus, neiprastas einant i darba.

Sis jcrew man atrodo gana paprastas, su juo bet kur galima eiti.
Atsakyti
Majesty turkio sp. 4 dydis, gal kam reik pernykščio?
Atsakyti