QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 25, 20:12)
Ir toki, trumpas, bet cia viskas ok, emiau spalva neon watermelon, aisku, tikejausi, kad jis labiau arbuzinis nei neoninis Nu, kaip cia kazkuri rase, neon pavadinime yra neon
šitą arbūzinį ir aš žiūrėjau, gal gerai, kad nepirkau o tai norėjau raudono, ne neoninio
ačiū visoms už komplimentus patiko man tas sijonukas, tik galvoju, gal reik 0 dydį pabandyt nors kitų sijonų 0 dydis jau per žemai nukrenta, o vat tokio norisi labiau ant liemens, ne ant klubų.
taip, megztukas Rugby, senokai jau pirktas, bet mylimas vis dar
enura, nu žinok nečiaža jis man bent jau taip, kad erzintų. Pamušalas yra ir garsas lyg ir kažkoks yra, tikrai kitaip nei su paprastu medvilniniu sijonu, bet nepasakyčiau, kad jis labai garsus ir erzintų bet tą garsą aš išgirdau turbūt tik todėl, kad prisiminus tavo komentarą bandžiau pajusti jį
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 26, 06:29)
Gretuxxx, tau drąsiai toks sijonukas tiktų: laibutė, lieknutė. Nebent dėl ilgio sakai.
Bijau, kad atrodyciau kaip su isaugtine mokykline uniforma sovietiniu laiku.
As labiau noreciau to midi.
https://www.jcrew.co...t...&hash=row10
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 22:38)
nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant negaliu pakest to garso
nu negaliu. Prajuokinai iš pat ryto. Man nečeža ir garsų neleidžia. Mėgiamas mano
QUOTE(gretuxxx @ 2016 04 26, 07:59)
Bijau, kad atrodyciau kaip su isaugtine mokykline uniforma sovietiniu laiku.
Midi ir man fainai Gražus tas. Tik vat įdomu, kaip dieną tas toks odinis, ar ne "slyškom"? Gal ne. O gal ir taip, yapč jei dar kur ofise ar pan.
Carlin, puikiai
Enura, busiu as tavo drauge Ir man tas AT sijonas ceza , bet as demesio nekreipiu
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 21:38)
Carlin, gerai atrodo
megztukas RL? ir man idomu sijonas su pamusalu? ar nesiugzda einant? nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant negaliu pakest to garso
megztukas RL? ir man idomu sijonas su pamusalu? ar nesiugzda einant? nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant negaliu pakest to garso
Enura, busiu as tavo drauge Ir man tas AT sijonas ceza , bet as demesio nekreipiu
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 26, 10:35)
Midi ir man fainai Gražus tas. Tik vat įdomu, kaip dieną tas toks odinis, ar ne "slyškom"? Gal ne. O gal ir taip, yapč jei dar kur ofise ar pan.
Ne "slyškom", normaliai Juk kai odine striuke apsirengi, negalvoji, kad jau "slyškom"
QUOTE(Carlin @ 2016 04 25, 19:33)
Rodausi viskas juoda, bet gal matysis sijonas
Laaabai stilingai
Ką reiškia "slyškom"?
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 26, 10:48)
Ką reiškia "slyškom"?
turbūt turėta omeny "per daug" , o pats žodis reiškia -per, pernelyg
Papildyta:
Carlin, sijonukas puikiai jums tinka
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 26, 11:48)
Ką reiškia "slyškom"?
Tikriausiai, rastafarinas, turejo omenyje, kad a la odinis sijonas bus per prasmatnus, neiprastas einant i darba.
Sis jcrew man atrodo gana paprastas, su juo bet kur galima eiti.