Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Carlin @ 2016 04 25, 14:15)
00 dydžio ilgis apie 45 cm. Matavausi su liniuoti apsilvilkus, tai gal ne visai tiksliai biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 04 23, 07:17)
Carlin, koki dydi emete sijono? ax.gif As vis laukiu, kol jis papigs, bet belaukiant dydziu nebeliko doh.gif O jis sunkus pagal svori? Gal galite pasirodyti? blush2.gif  4u.gif

Rodausi smile.gif viskas juoda, bet gal matysis sijonas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pasiemiau megztinius ir nusivyliau verysad.gif Emiau toki keliu spalvu, dydi M, nors nesioju L, bet atsliepimuose parasyta, kad stipriai didintas, bet kad taip doh.gif Suprantu, kad jis oversize, nu bet jau per daug doh.gif Nezinau, ka dbr su jais daryt.

Ir toki, trumpas, bet cia viskas ok, emiau spalva neon watermelon, aisku, tikejausi, kad jis labiau arbuzinis nei neoninis biggrin.gif Nu, kaip cia kazkuri rase, neon pavadinime yra neon lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 25 balandžio 2016 - 20:13
Carlin, labai dailu mirksiukas.gif Ir Jus labai daili biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 25, 21:12)
Pasiemiau megztinius ir nusivyliau  verysad.gif Emiau toki keliu spalvu, dydi M, nors nesioju L, bet atsliepimuose parasyta, kad stipriai didintas, bet kad taip  doh.gif Suprantu, kad jis oversize, nu bet jau per daug  doh.gif Nezinau, ka dbr su jais daryt.

Ir toki, trumpas, bet cia viskas ok, emiau spalva neon watermelon, aisku, tikejausi, kad jis labiau arbuzinis nei neoninis  biggrin.gif Nu, kaip cia kazkuri rase, neon pavadinime yra neon  lotuliukas.gif

Pirmo megztuko nuoroda neaktyvi g.gif

Ta watermelon spalva tokia grazi nuotraukoje. Bet neon yra neon biggrin.gif doh.gif
Gal priderinsit siltuoju laiku, kitaip ziuresis, kai svies saule ax.gif
Atsakyti
Carlin - labai gražiai jums smile.gif
Atsakyti
Carlin, gerai atrodo 4u.gif
megztukas RL? ir man idomu sijonas su pamusalu? ar nesiugzda einant? nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant unsure.gif negaliu pakest to garso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 22:38)
Carlin, gerai atrodo  4u.gif
megztukas RL? ir man idomu sijonas su pamusalu? ar nesiugzda einant? nes as niekaip nesuprantu kodel mano AT ceza einant  unsure.gif negaliu pakest to garso doh.gif

Problemos gi pas tave kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 25, 21:41)
Problemos gi pas tave kokios lotuliukas.gif

doh.gif turiu beda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 21:38)
megztukas RL?

Aha, ir man panasus i Rugby, kur pries keleta metu pirkom. biggrin.gif

Graziai sijonukas atrodo, bet itariu tik tokios komplektacijos zmogui, kaip Carlin, tokiai coliukei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 25, 21:48)
doh.gif turiu beda  smile.gif

Gali būti pamušalas iš gruboko poliesterio, arba dirbtinės odos pagrindas iš šiurkštešnės tekstilės, bet bet kokiu atveju problema dingtų pasikeitus pamušalą į natūralaus pluošto, pvz, viskozinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 04 25, 22:30)
Aha, ir man panasus i Rugby, kur pries keleta metu pirkom.  biggrin.gif

Graziai sijonukas atrodo, bet itariu tik tokios komplektacijos zmogui, kaip Carlin, tokiai coliukei.  smile.gif

Gretuxxx, tau drąsiai toks sijonukas tiktų: laibutė, lieknutė. Nebent dėl ilgio sakai.
Atsakyti
Carlin, grazu wub.gif As neistveriau uzsisakiau pries pora dienu ax.gif
Atsakyti