Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Kirisama @ 2016 04 22, 13:18)
Taip, man Ryder pant tik 2 dydis tinkamas. Pas Jus matavausi 00 ir net neužsegiau. 0 dydis per daug apspaudžia, matosi, kad 0 dydžio kelnės per mažos. O 2 dydis "guli" idealiai. Mano klubai 92 cm, užpakalis pakankamai riestas ir dar sportuotu, tai... kelnes visad perku 2 dydį ir viskas ok. Va tik Didėjos komentarą apie tas Ryder pant perskaičius susišvietė, kad man 0 dydis bus geras  doh.gif talija per siauriausią vietą 66 cm, krūtinė 83 cm. Gali būti, kad ant mano cocoon etiketės sumaišytos, tad jei būtų galimybė tikrai mielai pasikeisčiau paltuką į dydžiu didesnį  blush2.gif tiesa, dėl matavimų - esu išmatuota profesionalios siuvėjos  ax.gif

Tik Jūs nesupykite 4u.gif man dėl to paltuko labai keista pasirodė, nes su tokiais mažučiais išmatavimais 4 d. net nepagalvočiau. Tikriausiai bus etiketės sumaišytos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 22 balandžio 2016 - 13:02
QUOTE(Kirisama @ 2016 04 22, 13:18)
Mano klubai 92 cm, užpakalis pakankamai riestas ir dar sportuotu, tai... kelnes visad perku 2 dydį ir viskas ok. Va tik Didėjos komentarą apie tas Ryder pant perskaičius susišvietė, kad man 0 dydis bus geras 

drinks_cheers.gif vat ir sakau, kad ne visada , jei vienodi cm, tai ir rubas tiks... biggrin.gif
Nes as tai pakankamai kauleta, be apvalumu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 22, 12:59)

o del Ryder kelniu, tai tikriausiai nuo figuros ypatumu priklauso  biggrin.gif  Man 2 dydis su ~91-92 cm buvo laisvokos, o per slaunis (mano slaunys plonos)  ir po klynu negraziai "kabejo "  ax.gif  biggrin.gif

Tai man jauciu ir bus didokos... Jau nusiteikiau, kad sijonas bus didelis, tai dabar kazkaip speju ir kelnes! doh.gif
Atsakyti
Gavau sijonuką https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0

Gražus, kokybiškas, medžiaga tokia sunkiai krentanti ir neglamži.
Spalva žaliai gelsva nėra rėkianti, prigesinta. Bet tas ilgis... Nežinau, reikės kažkaip pratintis ax.gif man su ūgiu 155 cm dydis Petite 8 atrodo kaip manekenei, atitinka įprastą Jcrew perkamą sijonukų dydį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 04 22, 12:59)
as galvoju, kad gal ant Kirisamos paltuko etiketes su dydziu sumaisytos  g.gif

o del Ryder kelniu, tai tikriausiai nuo figuros ypatumu priklauso  biggrin.gif  Man 2 dydis su ~91-92 cm buvo laisvokos, o per slaunis (mano slaunys plonos)  ir po klynu negraziai "kabejo "  ax.gif  biggrin.gif

Gal kazka maisau, ar pirkote Cocoon 2 d.?
Atsakyti
QUOTE(Dziugaa @ 2016 04 22, 14:01)
Tik Jūs nesupykite  4u.gif man dėl to paltuko labai keista pasirodė, nes su tokiais mažučiais išmatavimais 4 d. net nepagalvočiau. Tikriausiai bus etiketės sumaišytos.

Nepykstu, nes ir pati turiu toki itarima del etikeciu.

Zanavyke, taip, as pirkau cocoon 2 dydi.
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2016 04 22, 17:12)
Gal kazka maisau, ar pirkote Cocoon 2 d.?

Nepirkau, bet imciau sau 2 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2016 04 22, 15:29)
Gavau sijonuką https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0

Gražus, kokybiškas, medžiaga tokia sunkiai krentanti ir neglamži.
Spalva žaliai gelsva nėra rėkianti, prigesinta. Bet tas ilgis... Nežinau, reikės kažkaip pratintis  ax.gif man su ūgiu 155 cm dydis Petite 8 atrodo kaip manekenei, atitinka įprastą Jcrew perkamą sijonukų dydį  smile.gif

Aciu 4u.gif Belieka dabar del dydzio apsisprest, spalvos sulaukt ir jamt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2016 04 21, 15:29)
Carlin, lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif

ne visai teisingai parašiau, noriu, kad tokio vidutinio ilgio būtų, nes kai kelius jau dengia tai ant 171 irgi nekaip žiūrisi kai trumpos kojos biggrin.gif

Pamiršau parašyt biggrin.gif

Gavau sijoną, tai man su 164 ilgis pats tas. Aukščiau kelių, bet ne per trumpas. Patiko jis man, tik vat galvoju, kaip tos klostės ar sėdint neišsilygins g.gif nes jis taip gan laisvai plisuotas.
Atsakyti
Carlin, koki dydi emete sijono? ax.gif As vis laukiu, kol jis papigs, bet belaukiant dydziu nebeliko doh.gif O jis sunkus pagal svori? Gal galite pasirodyti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 04 23, 07:17)
Carlin, koki dydi emete sijono? ax.gif As vis laukiu, kol jis papigs, bet belaukiant dydziu nebeliko doh.gif O jis sunkus pagal svori? Gal galite pasirodyti? blush2.gif  4u.gif

Ėmiau 00 dydį, tai per liemenį tik tik. Gal 0 būtų geriau. Ale galvoju bus stimulas truputi daugiau pasportuot biggrin.gif
Nėra jis sunkus, sąskaitoje svoris 264.

Gal kada pasirodysiu, kai prisiderinsiu apsirengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 22, 22:44)
Pamiršau parašyt biggrin.gif

Gavau sijoną, tai man su 164 ilgis pats tas. Aukščiau kelių, bet ne per trumpas. Patiko jis man, tik vat galvoju, kaip tos klostės ar sėdint neišsilygins  g.gif  nes jis taip gan laisvai plisuotas.

Sveiki,

gal galit ilgi sijono ismatuoti? Noreciau jo, bet bijau, kad per trumpas nebutu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 23 balandžio 2016 - 10:47