Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Aš irgi gavau labai lauktą paltuką, net gaila, kad dabar negalėsiu panešioti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 16, 20:13)
Aš irgi gavau labai lauktą paltuką, net gaila, kad dabar negalėsiu panešioti biggrin.gif

user posted image

Tobulas! Koki dydi su kokiais matmenimis pirkot?
Atsakyti
8T dydis čia, o matmenys po žiemos labai nekokie blush2.gif Atitinka dydį, sakyčiau, į apačią šiek tiek platėja smile.gif

Beje, jums sijono tikrai turi užtekti 8 dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 16, 22:30)
8T dydis čia, o matmenys po žiemos labai nekokie  blush2.gif  Atitinka dydį, sakyčiau, į apačią šiek tiek platėja smile.gif

Beje, jums sijono tikrai turi užtekti 8 dydžio.

Mano irgi ne kokie po ziemos doh.gif
Aciu uz patarima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2016 04 16, 16:57)
Koki dydi imti su 104 per klubus - 8 ar 10?

Pencil cotton skirt

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lfQ4B_H

As mazdaug su 102 cm imu 8 dazniausiai.

QUOTE(Ilka* @ 2016 04 16, 19:13)

Jis labai grazus, bet man lyg didintas... Pirkau kaip ir majesty su cocoon 8 dydzio, bet noretusi mazesnio... Ir dvejoju ka daryti, nes jis nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 16, 19:13)

labai gerai atrodo, dydis kaip tik thumbup.gif
man bus labai idomu gyvai kada nors sita spalva gatvej pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 16, 22:35)
As mazdaug su 102 cm imu 8 dazniausiai.
Jis labai grazus, bet man lyg didintas... Pirkau kaip ir majesty su cocoon 8 dydzio, bet noretusi mazesnio... Ir dvejoju ka daryti, nes jis nuostabus wub.gif

Nepasakyčiau, kad jis didintas, pečiai ir rankovės tikrai atitinka standartinį 8 dydį. O apačia, kaip ir Jcrew rašo, "has a swingy A-line shape" smile.gif Gal dėl to gali atrodyti didesnis, bet man tai graži ta forma ir laisvumas.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2016 04 17, 09:45)
labai gerai atrodo, dydis kaip tik  thumbup.gif
man bus labai idomu gyvai kada nors sita spalva gatvej pamatyt  bigsmile.gif

Ačiū, šviesiu iš tolo biggrin.gif
Atsakyti
Matau visos paltais džiaugiatės, o mane labai nudžiugino lino sijonukas. Kažkaip anksčiau jis man neužkliuvo, bet visai neseniai pamačiau įdėtą ir užsakė. Na labai fainas. Linas toks neskystas, o pati medžiaga iš savęs turi subtilaus blizgesio turi wub.gif galvojau su vaikais po lauką vasarą bus liuks, bet tokį ir į darbą drąsiai galima dėtis wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=leS4GOg
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 16, 20:13)

neispasakytas grozis ! wub.gif puikiai ziurisi ir dydis atitaikytas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 balandžio 2016 - 06:59
QUOTE(krista08 @ 2016 04 17, 13:29)
Matau visos paltais džiaugiatės, o mane labai nudžiugino lino sijonukas. Kažkaip anksčiau jis man neužkliuvo, bet visai neseniai pamačiau įdėtą ir užsakė. Na labai fainas. Linas toks neskystas, o pati medžiaga iš savęs turi subtilaus blizgesio turi  wub.gif galvojau su vaikais po lauką vasarą bus liuks, bet tokį ir į darbą drąsiai galima dėtis  wub.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=leS4GOg

ar tik ne 8 melynos spalvos? tongue.gif man nebeliko cia kazkada ne per seniausiai
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 18, 08:38)
ar tik ne 8 melynos spalvos? tongue.gif  man nebeliko cia kazkada ne per seniausiai

Nea, Petite 6 šviesus wub.gif imčiau ir kitų spalvų jeigu įmestų cool.gif

Oi, pamiršau ilka* pagirti, puikiai gula paltukas, ir spalva labai skani wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 18 balandžio 2016 - 09:32
Ilka, nerealiai gražus! Būtent tai, ko norėjau ir pagailėjau pinigų biggrin.gif
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 04 16, 08:36)
As jas ziurinejau, o bet taciau, ar nebus trumpos, jus dar aukstesne uz mane  g.gif Vis paziuredavau ta inseam ant saves ir nusprendziau, kad atrodys trumpos. Ar yra ju tall? Lyg nemaciau.. Parasykit atsiliepima, kai gausit.

Aš 177, ilgis tuėtų būt kaip manekenei, t.y. ne iki žemės... Kadangi jos ne siauros, tai dzin, vasarai patogus toks ilgis nuogom kojom. Pasirodysiu, jei tiks mirksiukas.gif
Atsakyti