Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Kirisama @ 2016 04 12, 16:45)
Vėl cocoon pažėrė  wub.gif yra daug spalvų ir dydžių  ax.gif

Man ji rodo pilna kaina g.gif
Atsakyti
Aš šiandien nučiupau Tie-front pant in lightweight bi-stretch wool, kurį laiką į jas žiūrėjau ir galvojau, ar normaliai atrodys tas bantas ant pilvo, ar be ryšio... Tai nusprendžiau tiesiog nusipirkti tas kelnes ir pažiūrėti, kaip atrodys biggrin.gif
Gal kas turite jau ir galite pakomentuoti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 13, 17:00)

Grazios kelnytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 04 13, 14:55)
Merginos, labai noriu sio sijono. Nieks nepirke?

Man sis sijonas labai grazus,tik kai idejo i pardavime,galvojau griebsiu,bet persigalvojau,jau ir nebeatsimenu priezasties,gal del komentaru,o gal irgi del dydzio neapsisprendziau biggrin.gif Imciau sau 0 su 92cm ir nesukciau galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 14, 07:48)
Man sis sijonas labai grazus,tik kai idejo i pardavime,galvojau griebsiu,bet persigalvojau,jau ir nebeatsimenu priezasties,gal del komentaru,o gal irgi del dydzio neapsisprendziau biggrin.gif Imciau sau 0 su 92cm ir nesukciau galvos 4u.gif

Man tai veinoj realioj foto nepatiko,bet kitose labai dailus. Ai nusiunciau 2 dydi. Vienur raso didintas, kitur labai trumpas, kitur kad nesiskiria dydziai per daug. Na gal susiaurins kaip nors jei ka.
Atsakyti
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row1 gal tas kelnes pirkote, ar smagios ?
Atsakyti
tai nebeliko -50 skyrelio? ar nesuprantu kažko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 14, 06:48)

QUOTE(someday... @ 2016 04 14, 07:46)
Man tai veinoj realioj foto nepatiko,bet kitose labai dailus. Ai nusiunciau 2 dydi. Vienur raso didintas, kitur labai trumpas, kitur kad nesiskiria dydziai per daug. Na gal susiaurins kaip nors jei ka.

drinks_cheers.gif Tik 0 dydi siulyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 04 15, 10:39)
tai nebeliko -50 skyrelio? ar nesuprantu kažko g.gif

Neliko. Kitokia nuolaida dabar. Reikia vėl laukti, kada padarys / jei padarys tą skyriuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 04 13, 17:00)
Aš šiandien nučiupau Tie-front pant in lightweight bi-stretch wool, kurį laiką į jas žiūrėjau ir galvojau, ar normaliai atrodys tas bantas ant pilvo, ar be ryšio... Tai nusprendžiau tiesiog nusipirkti tas kelnes ir pažiūrėti, kaip atrodys biggrin.gif
Gal kas turite jau ir galite pakomentuoti?
user posted image

As jas ziurinejau, o bet taciau, ar nebus trumpos, jus dar aukstesne uz mane g.gif Vis paziuredavau ta inseam ant saves ir nusprendziau, kad atrodys trumpos. Ar yra ju tall? Lyg nemaciau.. Parasykit atsiliepima, kai gausit.
Atsakyti
Koki dydi imti su 104 per klubus - 8 ar 10?

Pencil cotton skirt

https://www.jcrew.co...p;bmUID=lfQ4B_H
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 03 31, 13:34)
Vistik dar buvo  biggrin.gif , labai labai tikiuosi gausiu ir dydis tiks, norėjau mėlyno, o pastvėriau žalią :
user posted image

Gavau paltą-spalva nuostabi, bet vis tik man su 172 cm ūgiu 10 R reikėjo, rankovės per ilgos(68 cm nuo peties), jaučiu kad patrumpinti kažin ar gautūs dėl sagų g.gif, ilgis pačio palto vos dengiantis kelius, taip viskas būtų lyg ir gerai, idėjau pardaviman, bet dar mėtausi ką daryti. O va Majesty, sakiau, kad man jo iš viso nereikia, pirkau tik dėl spalvos, bet taip jis man patiko ir dydis 8 R idealiai o rankovės ilgis 63 cm man pats tas smile.gif
Atsakyti