Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 18:31)
o gal realiu nuotrauku kas padarete ,  noretusi paziuret,  noriu bet  bijau kad atrodysiu  kaip backute su juo   biggrin.gif
Papildyta:
ir dar kas turite cocon paltukus jis dydziu didintas?

As ir bijojau del backutes vaizdo-bet tikrai taip nera... Cocoonas labai grazaus modelio paltukas ir tinkantis visoms figuroms, manau.

Nesakyciau, kad jis didintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 balandžio 2016 - 18:36
QUOTE(lindrukas @ 2016 04 07, 17:47)
Neabejoju kad atsiliepimu apie Chino sortus buvo daug – bet dekui merginom uz patarimus del dydzio.
Su 94 klubais ir 69 liemeniu emiau 4 dydi ir 5 inciu ilgi.

Dydi atitiko idealiai – ir ilgis toks kokio ir norejau (sikna gerokai dengia, bet ne per ilgi). Manau, kad 2 dydis jau butu buves per ankstas.

Labai vykes pirkinys – nes niekaip neradau idealiai tinkanciu paprastu sortu, tai ta proga dar viena spalva 4 dydzio buvo nukainuota – uzsakiau ir dar vienus.

Klausiau cia kazkada del sweater skirt – va sito

Sweater Skirt
Nu bet nusivyliau – reikejo iskaityt pavadinima – megztas sijonas. Nezinau – nepatiko ne pro kur, toks per pliurza, manau greit issimustu sikna, labai tempiasi ir jei jau pasilikti tai reiktu dydziu mazesnio (emiau S)
Visiskai nesuzavejo, spalva per ryski ne vasarai, bet jis per storas deveti vasara ir per skystas. Nors pirkau ir su nuolaida (as UK) isejo nepigiai apie £50 ir nevertas mano manymu savo kainos (apie pilna kaina net nekalbu)

dziaugiuosi, kad padejo patarimai del sortu ir kad tiko thumbup.gif
bet Jums gerai, pvz del sijono, nepatiko - galit grazint. ar cia buvo is final sale kur negrazinami?

QUOTE(madmuazele @ 2016 04 07, 18:34)
Nesakyciau, kad jis didintas.

drinks_cheers.gif nu gal kokio puse dydzio ir i didesne puse ... As nesuprantu kaip kitoms jis vos ne dviems dydziais didintas buna doh.gif

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 04 07, 18:57)
As irgi gavau Cocoona 0 dydzio, ir ziauriai bijojau, kad bus mazas kai viena mergaite pasirode su 2 dydziu, bet toks super, jau ir pranesiojau kelis kartus. Labai dziaugiuosi ir tik pagyru sulaukiu. Mano tiesa juodas, bet atrodo ziauriai gerai wub.gif

Cia as buvau doh.gif su megztiniu po tuo 2 dydzio cocoon niekaip, bet pasivilkau suknele, isejau i miesta ir viskas ok. Tik man jis tikrai nedidintas. Pagal isivaizdavimus kaip jis turi buti, tai man ko gero pakliuvo egzempliorius su sumaisytom etiketem. Na bus iseigai, siaip tai patiko ir nebesiskundziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 04 07, 18:25)
Gavau. Tobulas tobulos spalvos paltukas wub.gif  Tikrai  realiai spalvos nepavyksta nufotografuoti. Cocoon ir majesty nesioju 8 d., tai sio noretusi 6, bet tiks ir gautas 8.

Va šito tokios spalvos ir aš norėčiau wub.gif

QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 18:31)
o gal realiu nuotrauku kas padarete ,  noretusi paziuret,  noriu bet  bijau kad atrodysiu  kaip backute su juo  biggrin.gif
Papildyta:
ir dar kas turite cocon paltukus jis dydziu didintas?

Tas didintas nedidintas labai subjektyvu biggrin.gif žiūrint su kuo lyginsi. Jei su kitais jcrew dydžiais, gal labai nesmarkiai, nes pati turiu daug 00 jcrew rūbų, jei žiūrėt į jų dydžių lentelę - tai aš net į 0 dydį turbūt netilpčiau biggrin.gif o 000 išvis vaikams smile.gif

Bačkos efekto nėra, nes jo ilgis labai geras. Man jis vos ne iki kelių, tai kaip tik labai gražiai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 04 07, 07:13)
As irgi siandien imsiu si megztuka,rasko,kad labai didintas ir imdama savo iprastini jcrew dydi,jis bus tikrai didelis,bet as ir tikiuosi platesnio jo,neaptemptuko smile.gif Imsiu iprastini XS dydi,manau puikus pirkinys bus prie skinny dzinsu.

4u.gif
Kol susiruosiau-nebeliko 40% nuolaidos doh.gif
Atsakyti
O šio megztuko niekas neturit? arba panašaus cable modelio? nėra jie trumpi labai? užsisakiau, o dabar dėl ilgio neramu.
Atsakyti
Senojo modelio Petite 6 dydis majesty https://www.jcrew.co...A...e&hash=row3
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 07, 17:15)
dziaugiuosi, kad padejo patarimai del sortu  ir kad tiko  thumbup.gif
bet Jums gerai, pvz del sijono, nepatiko - galit grazint. ar cia buvo is final sale kur negrazinami?

Zinokit net neatsimenu ar cia is final sale buvo. Ir net nezinojau, kad is final sale negalima daiktu grazinti? g.gif Kazkaip idomiai, aisku kiekviena parde savo taisykles kuria, bet ar jie nesikerta su distance selling regulations? Na jeigu man dydis pavyzdziuj netinka (o ne del to kad persigalvojau del daikto). Tai kaip dabar as negaliu jau grazint, jei mano dydzio jie neturi?
Atsakyti
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lfLJtwv 4 T 95 dol

Papildyta:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lfLJClI plosciukas 110 dol
Atsakyti
Kam reikia cocoon paltukas TALL8 tamsiai melynas

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivute_DV: 09 balandžio 2016 - 11:35
QUOTE(Renadai @ 2016 04 08, 12:02)
Senojo modelio Petite 6 dydis majesty https://www.jcrew.co...A...e&hash=row3

Aaa, kaip gaila kad vakar nemačiau, kaip tik mano dydis doh.gif
Gal pastebėjot ar dažnai įmeta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 04 08, 13:08)
Zinokit net neatsimenu ar cia is final sale buvo. Ir net nezinojau, kad is final sale negalima daiktu grazinti?  g.gif  Kazkaip idomiai, aisku kiekviena parde savo taisykles kuria, bet ar jie nesikerta su distance selling regulations? Na jeigu man dydis pavyzdziuj netinka (o ne del to kad persigalvojau del daikto). Tai kaip dabar as negaliu jau grazint, jei mano dydzio jie neturi?

nezinau kaip kai UK perkat, gal EU kitos salygos, bet kai as per tarpininkes perku tai labai daznai matau ant pakuotes uzrasa - "final sale, not returnable" ar kazkaip panasiai.... ax.gif
Atsakyti