Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(enura @ 2016 04 07, 15:49)
o tai ko manasis tada snara?  g.gif Grynai tas garsas gaunasi kai einant trinasi pamusalas su ta dirbtine oda  rolleyes.gif

Na, ryt, tuomet, reikės segtis sijoną ir įsiklausyti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 04 07, 14:54)
Na, ryt, tuomet, reikės segtis sijoną ir įsiklausyti laugh.gif

biggrin.gif lauksiu ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Mano kieme šiandien šventė wub.gif gavau cocoon'ą ryžos spalvos 000 dydžio biggrin.gif kuris tikrai galvojau bus mažas unsure.gif ir ką, viskas vietoje cool.gif niekur netempia, gražiai krenta, ilgis puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 07, 16:50)
Mano kieme šiandien šventė  wub.gif  gavau cocoon'ą ryžos spalvos 000 dydžio biggrin.gif kuris tikrai galvojau bus mažas  unsure.gif  ir ką, viskas vietoje  cool.gif  niekur netempia, gražiai krenta, ilgis puikus  thumbup.gif

- Koks ten dydis, sakot?
"000" ? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 balandžio 2016 - 17:11
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 07, 17:10)
- Koks ten dydis, sakot?
"000" ?  thumbup.gif

Nulis nulis nulis doh.gif skamba kraupiai, nu bet geras biggrin.gif nors nesijaučiu aš jau tokia nulinė biggrin.gif didesnio dydžio man rankovės net per ilgos būtų jaučiu unsure.gif nors iš pačio palto tikrai neiškrisčiau. Bet kai šios spalvos ir už tokią kainą bus geras ir mylimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 07, 16:50)
Mano kieme šiandien šventė  wub.gif  gavau cocoon'ą ryžos spalvos 000 dydžio biggrin.gif kuris tikrai galvojau bus mažas  unsure.gif  ir ką, viskas vietoje  cool.gif  niekur netempia, gražiai krenta, ilgis puikus  thumbup.gif

kaip ta sp[alva , labai ryski ar blankesne ?
Atsakyti
Neabejoju kad atsiliepimu apie Chino sortus buvo daug – bet dekui merginom uz patarimus del dydzio.
Su 94 klubais ir 69 liemeniu emiau 4 dydi ir 5 inciu ilgi.

Dydi atitiko idealiai – ir ilgis toks kokio ir norejau (sikna gerokai dengia, bet ne per ilgi). Manau, kad 2 dydis jau butu buves per ankstas.

Labai vykes pirkinys – nes niekaip neradau idealiai tinkanciu paprastu sortu, tai ta proga dar viena spalva 4 dydzio buvo nukainuota – uzsakiau ir dar vienus.

Klausiau cia kazkada del sweater skirt – va sito

Sweater Skirt

Nu bet nusivyliau – reikejo iskaityt pavadinima – megztas sijonas. Nezinau – nepatiko ne pro kur, toks per pliurza, manau greit issimustu sikna, labai tempiasi ir jei jau pasilikti tai reiktu dydziu mazesnio (emiau S)
Visiskai nesuzavejo, spalva per ryski ne vasarai, bet jis per storas deveti vasara ir per skystas. Nors pirkau ir su nuolaida (as UK) isejo nepigiai apie £50 ir nevertas mano manymu savo kainos (apie pilna kaina net nekalbu)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 07, 17:46)
Nulis nulis nulis  doh.gif  skamba kraupiai, nu bet geras biggrin.gif nors nesijaučiu aš jau tokia nulinė  biggrin.gif  didesnio dydžio man rankovės net per ilgos būtų jaučiu  unsure.gif  nors iš pačio palto tikrai neiškrisčiau. Bet kai šios spalvos ir už tokią kainą bus geras ir mylimas  wub.gif

ir kokia kaina pagavote? smile.gif
Atsakyti
As irgi gavau Cocoona 0 dydzio, ir ziauriai bijojau, kad bus mazas kai viena mergaite pasirode su 2 dydziu, bet toks super, jau ir pranesiojau kelis kartus. Labai dziaugiuosi ir tik pagyru sulaukiu. Mano tiesa juodas, bet atrodo ziauriai gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 17:47)
kaip ta sp[alva , labai ryski ar blankesne ?

Spalva labai gera, nėra rėkianti ryški, tokia prigesint, bet labai labai wub.gif

QUOTE(Lin1 @ 2016 04 07, 17:48)
ir kokia kaina pagavote?  smile.gif

Buvo 50% nuolaida, tai iki 100 berods kažkas g.gif

QUOTE(stuleju @ 2016 04 07, 17:57)
As irgi gavau Cocoona 0 dydzio, ir ziauriai bijojau, kad bus mazas kai viena mergaite pasirode su 2 dydziu, bet toks super, jau ir pranesiojau kelis kartus. Labai dziaugiuosi ir tik pagyru sulaukiu. Mano tiesa juodas, bet atrodo ziauriai gerai wub.gif

Tai kà kalbėt apie 000 dydį doh.gif biggrin.gif man labai patiko jo medžiaga ir ilgis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 04 01, 12:19)
Jey, man pagavo ilgai norėtą ir medžiotą grožį  wub.gif  dabar jau viskas, reikės laikytis pirkinių dietos ir taupyti apsilankymui Jcrew parduotuvėje  biggrin.gif
user posted image

Gavau. Tobulas tobulos spalvos paltukas wub.gif Tikrai realiai spalvos nepavyksta nufotografuoti. Cocoon ir majesty nesioju 8 d., tai sio noretusi 6, bet tiks ir gautas 8.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 04 07, 18:08)
Spalva labai gera, nėra rėkianti ryški, tokia prigesint, bet labai labai  wub.gif
Buvo 50% nuolaida, tai iki 100 berods kažkas  g.gif
Tai kà kalbėt apie 000 dydį  doh.gif  biggrin.gif man labai patiko jo medžiaga ir ilgis  wub.gif

o gal realiu nuotrauku kas padarete , noretusi paziuret, noriu bet bijau kad atrodysiu kaip backute su juo biggrin.gif
Papildyta:
ir dar kas turite cocon paltukus jis dydziu didintas?
Atsakyti