Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(Hmmm... @ 2016 09 08, 11:03)
Ir mylimus džinsus daugiau nei trims kartams išskalbia tik brangiausios ir naujausios skalbiankės? biggrin.gif Nu nejuokinkit gal. ...
Aš nenoriu nei kabinėtis, nei kažkaip tai sudirbinėt kažko. Aš labai paprastai ir realiai klausiu - ar yra ten kažkas, už ką verta mokėti tuos pinigus.

O Jūs juokitės - juoktis sveika.
Ten "yra kažkas", bet Jums, ko gero nelabai "verta mokėti tuos pinigus".
P.S. nelabai ir verta Jums aiškinti, kodėl gamintojo TOP klasės gaminys, geresnis už to paties gamintojo vidutinio lygio gaminį. Yra dalykų, kuriuos kiekvienas vertina pagal save ir savo galimybes ...
"nei drabužiai kada nors dėl to skundus rašė" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2016 09 08, 10:44)
O Jūs juokitės - juoktis sveika.
Ten "yra kažkas", bet Jums, ko gero nelabai "verta mokėti tuos pinigus".
P.S. nelabai ir verta Jums aiškinti, kodėl gamintojo TOP klasės gaminys, geresnis už to paties gamintojo vidutinio lygio gaminį. Yra dalykų, kuriuos kiekvienas vertina pagal save ir savo galimybes ...
"nei drabužiai kada nors dėl to skundus rašė"  doh.gif

Nu tai taip ir sakykit, kad nieko neaiškinsit ir tiek. Nenorit/negalit/nežinot - neatsakinėkit. Ne Jums spręsti apie mano galimybes. Jūs savosiomis pasirūpinkit ir viskas bus puiku.

Visada maniau, kad jei žmogus stato save žinovu ir teikia konsultacijas, tai jis turėtų gebėti tai daryti iki galo ir profesionaliai. Bet, kaip ir rašėte, kiekvienas daro pagal save ir savo galimybes.

Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 08 rugsėjo 2016 - 09:59
QUOTE(Kikker @ 2016 08 31, 11:25)
Vokietijoje jau niekas negamina siaurų.....Italija Electrolux EWS1277FDW.Electrolux EWS1477FDW
Rusija BOSCH WLT24440BY arba SIEMENS WS12T440BY nuo rugsėjo 1 d joms suteikiama 5 metų garantiją  :thumbup:  kad paneigti pasakas kad jos nekokybiškai surinktos ....modeliai tikrai verti dėmesio  :thumbup:

o dar radau tokia - AEG L85470SL, turbūt garantijos 5m nera bet gal geras variantas, 49db rašo..
Kokia Jūsų nuomonė?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(supermongo @ 2016 09 09, 11:57)
o dar radau tokia - AEG L85470SL, turbūt garantijos 5m nera bet gal geras variantas, 49db rašo..
Kokia Jūsų nuomonė?
Ačiū

negausite 5 metų garantijos modelis geras.....
Atsakyti
QUOTE(baccardii @ 2016 09 05, 08:51)
Sugedo mūsų senoji mašina. Ieškom naujos. Pakraunamos per priekį, iki 400 eur. Gal galit parekomenduot maximaliai geriausią variantą už tokią sumą. Dėkoju

Puikus variantas būtų 7 kg talpos Electrolux EWF1274bw/ arba A+++ klasės 9 kg talpos Electrolux EWF1294bw 4u.gif
Atsakyti
Siaura, ekonominis variantas, kuriuo naudosis du studentai... Ką pasiūlysit? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

O man kas nors galite rekomenduoti TIKRAI PATIKIMĄ skalbyklę? Prieš keletą metų dariausi remontą, tai nusipirkau AEG LS 72840 skalbyklę. Tik kad ji blogietė man vis sintetinius drabužius mėgsta padraskyti:/ Iš pradžių verčiau kaltę katinams, bet pasirodo klydau. Jaučiu reiks spjauti, mesti ją per langą ir kažko kitko ieškotis, bet kiek žiūriu nemažai jų dabar iš vis Rusijoj rinktos. Domina 45cm gylio. Kas šiuo metu tikrai verta dėmesio? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 09 10, 08:55)
Siaura, ekonominis variantas, kuriuo naudosis du studentai... Ką pasiūlysit?  g.gif

Bet kurios firmos....eonominiai niekuom labai neišsiskiria...
Papildyta:
QUOTE(Rimvydas @ 2016 09 10, 18:25)
Sveiki,

O man kas nors galite rekomenduoti TIKRAI PATIKIMĄ skalbyklę? Prieš keletą metų dariausi remontą, tai nusipirkau AEG LS 72840 skalbyklę. Tik kad ji blogietė man vis sintetinius drabužius mėgsta padraskyti:/ Iš pradžių verčiau kaltę katinams, bet pasirodo klydau. Jaučiu reiks spjauti, mesti ją per langą ir kažko kitko ieškotis, bet kiek žiūriu nemažai jų dabar iš vis Rusijoj rinktos. Domina 45cm gylio.  Kas šiuo metu tikrai verta dėmesio? Dėkui.

Nieko rimto 45 cm nįra ką ir siūlyti.....jai turėtumete bent 50 cm gylio tai tada kažką ir galima pasiūyti
Atsakyti
Sveikos,
Pastebėjau, kad pardavinėja skelbimuose įvairiuose skalbykles, džiovykles matyt iš Vokietijos naujas, naudotas. Ar verta pirkti kitai rinkai skirtus gaminius? Ar nebūtų problemų vėliau su garantija? Gal kam tekę susidurt yra? Nes kainos tikrai patrauklios palyginus.
Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 09 11, 16:00)
Nieko rimto 45 cm nįra ką ir  siūlyti.....jai turėtumete bent 50 cm gylio tai tada kažką ir galima pasiūyti

O tai kame priežastis pasiūlos nebuvimo? Niekam nereikia normalių 45cm gylio mašinų?
Atsakyti
QUOTE(Rimvydas @ 2016 09 11, 16:28)
O tai kame priežastis pasiūlos nebuvimo? Niekam nereikia normalių 45cm gylio mašinų?

Matyt...sunku komentuoti ....normalių yra tik 48,5-55 cm gylio
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, gal kas naudojate 2 in 1, skalbyklę ir džiovyklę, ir galėtut pakomentuoti ar pasiteisina toks prietaisas? Nes kaip sako, nebūna geros kokybės dalykų kai du viename. Bet vis tik labai įdomu. Ir ar patogu, juk atkrinta džiaustymai ir visokios pastatomos džiovyklės, šniūrai... Bet gal daugiau lyginimo atsiranda? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 09 11, 17:00)
Bet kurios firmos....eonominiai niekuom labai neišsiskiria...
Papildyta:

Nieko rimto 45 cm nįra ką ir  siūlyti.....jai turėtumete bent 50 cm gylio tai tada kažką ir galima pasiūyti

O kuo blogos siauros? Yra ir 40cm gylio.
Atsakyti