Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

ir aš dar blaškaus tarp skalbykliu-džiovykliu, dabar iš vis neapsisprendžiam ar geriau didesne pvz 9 kg skalbiniu ar mažesnė pvz 7 kg nes poreikis tai butų link didesnes, bet ne visad irgi
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 23, 21:37)
ir aš dar blaškaus tarp skalbykliu-džiovykliu, dabar iš vis neapsisprendžiam ar geriau didesne pvz 9 kg skalbiniu ar mažesnė pvz 7 kg nes poreikis tai butų link didesnes, bet ne visad irgi

didesnė geriau. Mano aeg teoriškai skalbia 9 kg, džiovina 6, bet jeigu tiek prikrausi, tai ištrauksi susivėlusius ir susiglamžiusius. Daug gražiau išdžiūsta, kai prikrauta mažiau.

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 08 23, 21:50)
didesnė geriau. Mano aeg teoriškai skalbia 9 kg, džiovina 6, bet jeigu tiek prikrausi, tai ištrauksi susivėlusius ir susiglamžiusius. Daug gražiau išdžiūsta, kai prikrauta mažiau.

Na va nors šitas klausimas išsisprendė smile30x30.png gal ir tiesa nes dabartinė mus tipo 5kg kg skalbia bet be šansų realiai tiek įdėt dar žiūriu labai nevykę palyginimai būna el parduotuvėse tai vienas tai kitos nėra kokių duomenų
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 23, 21:58)
Na va nors šitas klausimas išsisprendė  smile30x30.png gal ir tiesa nes dabartinė mus tipo 5kg kg  skalbia bet be šansų realiai tiek įdėt dar žiūriu labai nevykę palyginimai būna el parduotuvėse tai vienas tai kitos nėra kokių duomenų

Džiugu, kad bent kažkas Jums paaiškėjo 4u.png

bet kokį konkretų produktą rinktis, nelabai aišku. Nusipirkau tą aukščiau minėtą AEG su mintim, kad jei daiktas brangus, tai ir taupus, turintis gerą, naujos technologijos džiovinimo funkciją, kokybiškas, patikimas ir t.t. Kol veikė, tai tikrai viskas buvo OK, priekaištų neturėjau, bet dabar bėda... jeigu ir pakeis į naują tokį patį modelį, tai problemos neišspręs, nes problemos, su kuriomis susidūriau, yra ne mano atskiro prietaiso, o būtent šio modelio bėdos.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 08 23, 18:39)
Sveiki, norėčiau įspėti dėl skalbyklės džiovyklės AEG l99695hwd. Naudoju nepilnai metus, ir jau antrą kartą kviečiau meistrus dėl sugedusios džiovinimo funkcijos. Pirmą kartą pradėjo ištisai mesti klaidą dėl džiovinimo filtro, atėjęs meistras išardė pusę skalbyklės, ir ištraukė iš kažkur mažą pūkų gumuliuką... Džiovinimo funkcija susitvarkė, tik pirmą kartą skalbdama užpyliau kaimynus... po to bandžiau skalbti skirtingomis programomis, ir vanduo ištekėjo tik kartą, toliau viskas kaip ir gerai, bet skalbyklės kol skalbiasi jau nebepalikinėju vienos...

Antrą kartą sugedo jau nebe filtras. Jokios klaidos nemeta, tiesiog neišdžiovina skalbinių. bandžiau papildomai džiovinti, vis tiek ištraukiu šlapius. Atėjo meistras, pasirodo, gamyklinis brokas, atsivežęs naujų dalių kažką keis, perprogramuos... Ir tai dar ne visos "puikios" naujienos: pasirodo, po kiekvieno džiovinimo ciklo dabar reikės daryti valymo programą, kuri naudoja ne tik elektrą, bet ir vandenį. Gerai dar, kad nereikia po kiekvieno džiovinimo ciklo meistro kviestis... Kadangi po kiekvieno ciklo reikės naudoti vandenį, tai negalima sakyti, jog ši technologija nenaudoja vandens. Deja, kiek jo sunaudoja, pamatuoti namų sąlygomis sudėtinga...

Ir ne man vienai tokios problemos, pasiskaičiau užsienio forumuose, jog po maždaug metų šios skalbyklės pradeda gesti. Problemos panašios - nebeveikia džiovinimas, užpila namus ir pan.

Taip kad tikrai niekam nerekomenduoju šio nekokybiško daikto už aukso kainą. Garantinis baigsis už gero pusmečio... Nežinau, kaip čia man elgtis. Norėčiau grąžinti ir atsiimti pinigus, bet turbūt remonto jau nebeatšauksiu... rolleyes.png va tau ir "vokiška kokybė", va tau ir "top modelis"...

Bet tai ne Vokiška kokybė blink30x30.png tai Italijoje pagamintas modelis......na gal pirma antra partija buvo su tokiomis problemomis bet šiai dienai ne esu girdėjusi kad vartotojas susidurtu su tokiomis problemomis.....
Jei autorizuotas aptarnavimo centras nustatytų jog Jūsų prekė garantinio laikotarpio metu sugedo dėl gamintojo kaltės (nekokybiška prekė) tačiau ją įmanoma suremontuoti tokiu atveju Jūs turite teisę pasirinkti ar prekę remontuosite (nemokamai) ar norėsite tokią prekę pakeisti kita tokia pat ar norėsite susigrąžinti sumokėtus pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 rugpjūčio 2016 - 21:35
QUOTE(Kikker @ 2016 08 23, 22:34)
Bet tai ne Vokiška kokybė blink30x30.png tai Italijoje pagamintas modelis......na gal pirma antra partija buvo su tokiomis problemomis bet šiai dienai ne esu girdėjusi kad vartotojas susidurtu su tokiomis problemomis.....
Jei autorizuotas aptarnavimo centras nustatytų jog Jūsų prekė garantinio laikotarpio metu sugedo dėl gamintojo kaltės (nekokybiška prekė) tačiau ją įmanoma suremontuoti tokiu atveju Jūs turite teisę pasirinkti ar prekę remontuosite (nemokamai) ar norėsite tokią prekę pakeisti kita tokia pat ar norėsite susigrąžinti sumokėtus pinigus.

Ačiū už komentarą. Pirkau 2015 m balandį, tad praėjus beveik metams po modelio išleidimo... Ar galėjo pasitaikyti pirma arba antra partija?.. Gal tada tikrai verta bandyti keisti į naują rolleyes.png o jeigu pasikeisiu į naują, kiek laiko jai galios garantija?..

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 08 23, 21:42)
Ačiū už komentarą. Pirkau 2015 m balandį, tad praėjus beveik metams po modelio išleidimo... Ar galėjo pasitaikyti pirma arba antra partija?.. Gal tada tikrai verta bandyti keisti į naują rolleyes.gif o jeigu pasikeisiu į naują, kiek laiko jai galios garantija?..

Tada darykite protingiau...grąžinkite prekė ir iš naujo pirkite ...garantija galios vėl 24 mėn....
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 07 26, 19:43)
Turiu beda, kuri vadinasi AEG l99695hwd

po dziovinimo - didziule bala buna ant zemes. KODEL ? jau kviest meistrA? skalbyklei duok dieve - pusmetis.

Aš irgi žiūrinėjuosi skalbyklę džiovyklę 2 in 1. Galvojau apie AEG l99695hwd, bet tokie ir panašūs atsiliepimai verčia abejoti dėl jos kokybės.

Ką tada vertėtų rinktis? Siemensą arba Bosch'ą?..
http://www.siemens-h...-technicalspecs
http://www.bosch-hom...l?source=browse

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 08 23, 22:29)
Džiugu, kad bent kažkas Jums paaiškėjo 4u.png

bet kokį konkretų produktą rinktis, nelabai aišku. Nusipirkau tą aukščiau minėtą AEG su mintim, kad jei daiktas brangus, tai ir taupus, turintis gerą, naujos technologijos džiovinimo funkciją, kokybiškas, patikimas ir t.t. Kol veikė, tai tikrai viskas buvo OK, priekaištų neturėjau, bet dabar bėda... jeigu ir pakeis į naują tokį patį modelį, tai problemos neišspręs, nes problemos, su kuriomis susidūriau, yra ne mano atskiro prietaiso, o būtent šio modelio bėdos.

aš kuo toliau tuo labiau abejoju, kad gal neverta pirkti 2 in 1o paprasta skalbyklę, o džiovinti dėdės vėjo pagalba smile30x30.png

o kuriuo momentu tas vanduo užpyle kaimynus: skalbimo ar džiovinimo? Tai gal tiesiog blogai pajungta?
Atsakyti
QUOTE(myliulietu @ 2016 08 24, 10:38)
Aš irgi žiūrinėjuosi skalbyklę džiovyklę 2 in 1. Galvojau apie AEG l99695hwd, bet tokie ir panašūs atsiliepimai verčia abejoti dėl jos kokybės.

Ką tada vertėtų rinktis? Siemensą arba Bosch'ą?..
http://www.siemens-h...-technicalspecs
http://www.bosch-hom...l?source=browse

Vertėtų rinktis EWW1697SWD.
Atsakyti
Man dar čia toks klausimas: matau kad Kikker ir speedy čia apie viską nusimano ir patarinėja , tai ar jūs šiaip protingi ir apsikaitę smile30x30.png, ar atstovaujat kai kuriuos čia gamintojus ir stengiatės didinti jų gaminių pardavimus? Na nieko asmeniško, tik parūpo iš kur tiekžinot ir ar nera tame nusimanyme savų tikslų tongue30x30.png

o kad pasiūlėt eletroliux tai žiuriu:
http://www.fortakas....eww1697swd.html

čia klaida turbut apie indus?

ir dar :
Skalbimo mašina-džiovyklė ELECTROLUX EWW1697SWD

Skalbimo mašina-džiovyklė AEG L87695NWD kuo jos skiriasi? Labai jau panašios atrodo? Kurią geriau vistik būtų pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 rugpjūčio 2016 - 09:31
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 24, 10:53)
Skalbimo mašina-džiovyklė ELECTROLUX EWW1697SWD

Skalbimo mašina-džiovyklė AEG L87695NWD  kuo jos skiriasi? Labai jau panašios atrodo? Kurią geriau vistik būtų pirkti?

AEG L87695NWD - Triukšmingumas (skalbiant), dB(A) 49, Triukšmingumas (gręžiant), dB(A) 75, Triukšmingumas (džiovinant), dB(A) 61.
ELECTROLUX EWW1697SWD - Triukšmingumas (skalbiant), dB(A) 51, Triukšmingumas (gręžiant), dB(A) 77, Triukšmingumas (džiovinant), dB(A) 63.
Atsakyti