Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(bufytė @ 2016 04 03, 11:13)
Sveiki, as taippat jau baigiu visiskai pasimesti skalbykliu paieskose. Mano svarbiausi reikalavimai skalbyklei - kad be visu pagrindiniu programu butinai turetu pukiniu rubu skalbimo funkcija, kazkoki perspejima, jog padauginta rubu, kazkoks sverimas yra su perspejimu, dar butu saunu, jog butu skyrelis skystiems skalbikliams, jei su dozatoriumi, tai isvis idealu. ir kaina , kad labai nesikandziotu, gal iseitu iki 600 rasti, aisku jei jau uz tokia kaina nera, galima ir kiek brangiau moketi, na gal ir iki 700? modeliukas gali buti ir senesnis, nesivaikau labai paciu naujausiu modeliu, jie vistiek greit tampa jau nebenauji, o moketi vien uz tai, kad tai naujiena manau nelabai verta, geriau jau koki senesni, jau papiginta modeliuka rasti.
pamirsau pamineti, jog butinai su tuo invertiniu varikliu.
Skalbykles dydis nera aktualus, vietos turiu pakankamai  biggrin.gif

Tokioje kainų kategorijoje yra du modeliai, kurie parodo įdėtų skalbinių svorį: AEG L98699FL2 ir Electrolux EWF1408WDL2. Specialios programos pūkiniams drabužiams juose nėra, bet yra programa antklodėms, tai turėtų būti panaši.
Atsakyti
Laba diena,
Įsigijom electroliux EWT1266TLW per viršų kraunamą skalbyklę. Įpylus skystą skalbiklį į dozatorių viskas iš karto išbėga ant būgno, kodėl? Pradėjus žiūrėti instrukciją lyg ir nėra šioje mašinoje to dozatoriaus kur reikia pasirinkti ar skalbi su milteliais ar su skystu skalbikliu. Ar tame ir bus problema? Ar šiam modeliuj negalima jo įsigyti atskirai? O gal jis priklauso tik pas mus jo nėra?
Ačiū galintiems padėti.
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2016 04 03, 10:13)
Sveiki, as taippat jau baigiu visiskai pasimesti skalbykliu paieskose. Mano svarbiausi reikalavimai skalbyklei - kad be visu pagrindiniu programu butinai turetu pukiniu rubu skalbimo funkcija, kazkoki perspejima, jog padauginta rubu, kazkoks sverimas yra su perspejimu, dar butu saunu, jog butu skyrelis skystiems skalbikliams, jei su dozatoriumi, tai isvis idealu. ir kaina , kad labai nesikandziotu, gal iseitu iki 600 rasti, aisku jei jau uz tokia kaina nera, galima ir kiek brangiau moketi, na gal ir iki 700? modeliukas gali buti ir senesnis, nesivaikau labai paciu naujausiu modeliu, jie vistiek greit tampa jau nebenauji, o moketi vien uz tai, kad tai naujiena manau nelabai verta, geriau jau koki senesni, jau papiginta modeliuka rasti.
pamirsau pamineti, jog butinai su tuo invertiniu varikliu.
Skalbykles dydis nera aktualus, vietos turiu pakankamai  biggrin.gif

Sveiki,
Superinis modeliukas BOSCH WAT286B8SN thumbup.gif
i-Dos: automatinė skysto skalbiklio ir minkštiklio dozavimo sistema
Specialios programos: Auto, Pūkinių drabužių, Tamsūs skalbiniai, Marškiniai, Greita/mišrūs skalbiniai, Hygiene, Itin greita 15'/Itin greita 30', Vilna/Rankomis skalbiami Ploni/Šilkas
„EcoSilence“ pavara: tylesnis ir ilgiau tarnaujantis inverterinis variklis
VarioDrum bugnas thumbup.gif

QUOTE(Sėlija* @ 2016 04 03, 11:19)
Sveiki, gal kas patars del skalbykles. Pagrindas- gylis(ne didesnis 42 cm), kad butu normali firma- Bosh, Elektrolux, Siemens, ar Zanussi. Norime 5-6 kg. ikrovimo.
Ziurejome sia:
http://www.rde.lt/pr...o...aŔina.html
ir sia:

http://www.zemakaina...hAbeRoCFQnw_wcB

Gal dar ka nors pasiulysite. Kaina iki 350 eu.

BOSCH WLG24260BY arba BOSCH WLG24160BY
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 04 03, 17:03)
Sveiki,
Superinis modeliukas BOSCH WAT286B8SN thumbup.gif
i-Dos: automatinė skysto skalbiklio ir minkštiklio dozavimo sistema
Specialios programos: Auto, Pūkinių drabužių, Tamsūs skalbiniai, Marškiniai, Greita/mišrūs skalbiniai, Hygiene, Itin greita 15'/Itin greita 30', Vilna/Rankomis skalbiami Ploni/Šilkas
„EcoSilence“ pavara: tylesnis ir ilgiau tarnaujantis inverterinis variklis
VarioDrum bugnas thumbup.gif

Įkrovos kiekio jis nerodo
Atsakyti
Aciu uz patarimus. bet kaip gaila, visgi pagal mano norus nera idealios skalbykles, kad butu visi mano pageidavimai vienoje, viena geresne vienu dalyku, kita kitu, na ir kuria pasirinkti? nors kainos skirtusi daugiau, o dabar net kainoje visos labai jau panasios. gal reik palaukti, kol pagamins man idealiai tinkancia cool.gif
Atsakyti
kuri butu verciausia demesio?:

AEG L62260SL
AEG L72270VFL
Electrolux EWS31074SU
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2016 04 03, 19:18)
Aciu uz patarimus. bet kaip gaila, visgi pagal mano norus nera idealios skalbykles, kad butu visi mano pageidavimai vienoje, viena geresne vienu dalyku, kita kitu, na ir kuria pasirinkti? nors kainos skirtusi daugiau, o dabar net kainoje visos labai jau panasios. gal reik palaukti, kol pagamins man idealiai tinkancia  cool.gif

Jai yra su kuom skalbti...palaukite arba rinkitįs kas yra svarbiausia ar automatinis dozavimas ar svorio jutikliai.....bet jai jau lauksite tada kelkite biudžetą 4u.gif

QUOTE(Gabre* @ 2016 04 04, 09:55)
kuri butu verciausia demesio?:

AEG L62260SL
AEG L72270VFL
Electrolux EWS31074SU

AEG bus vienodos tik pagal gyli skiriasi...geresnis AEG pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2016 04 03, 21:18)
Aciu uz patarimus. bet kaip gaila, visgi pagal mano norus nera idealios skalbykles, kad butu visi mano pageidavimai vienoje, viena geresne vienu dalyku, kita kitu, na ir kuria pasirinkti? nors kainos skirtusi daugiau, o dabar net kainoje visos labai jau panasios. gal reik palaukti, kol pagamins man idealiai tinkancia  cool.gif

Pažiūrėkite AEG L98699FL2
Atsakyti
Nutarem imti AEG L62260SL thumbup.gif dabar beliko klausimas kur ppirkti? kaina24 ismeta daug neblogu pasiulymu, bet parduotuves internetines. galbut kas nors gali pasidalint patirtim, kur pirko?

taip pat senukuose sake, jog reikia kazkaip ypatingai pajungti tas skalbykles. ar tai tiesa? Yra kam uznest, bet abejoju del pajungimo...

Kaip ten del tu tvirtinimo varztu, kur zmones sako kad buna isukti i bugna?

Gal geriau pasieskot meistro, kad pajungtu? Gal kas Vilniuj pazysta?
Atsakyti
QUOTE(Parvarti @ 2016 04 04, 23:01)
Nutarem imti AEG L62260SL  thumbup.gif dabar beliko klausimas kur ppirkti? kaina24 ismeta daug neblogu pasiulymu, bet parduotuves internetines. galbut kas nors gali pasidalint patirtim, kur pirko?

taip pat senukuose sake, jog reikia kazkaip ypatingai pajungti tas skalbykles. ar tai tiesa? Yra kam uznest, bet abejoju del pajungimo...

Kaip ten del tu tvirtinimo varztu, kur zmones sako kad buna isukti i bugna?

Gal geriau pasieskot meistro, kad pajungtu? Gal kas Vilniuj pazysta?

Ypatingo pajungimo tikrai nereikia...išsukate apsauginius varžtus pajungiate prie vandens ir kanalizacijos ir naudojatės.
Reikia meistro Vilniuje ,pasiūlysiu.....
Pirkite bet kurioje internetinėje parduotuvėje bet svarbiausia reikia turėti s/f kurioje būtų pirktos skalbyklės modeliukas.... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, taip gundo dabar tos naujos samsung skalbimo masinos su ecobubble ir addwash skyreliu. Kainos geros, aprasymas, dizainas viskas ciki. Atkalbekit...visa buitine rinkomes su jusu pagalbom, viskas bosch, kaip nepaslyst su skalbimo masina... biundzetas 600 +,-. 7-8kg talpa
Atsakyti
Sakykit, o kaip su ta automatine dozavimo sistema, jei, tarkim, as supylus standartini skalbikli, ir prireikia skalbti kazka vilnoni su vilnos skalbikliu?
Atsakyti