Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(Aistarka @ 2016 06 29, 02:42)
O gal Electrolux EWW1686HDW verta dėmesio?
Kur jos rinktos ir kur geriausiai renka? wink.gif

Gera, patikima džiovyklė.
Atsakyti
Sveiki, gal metus svarsciau ka rinktis ir skaitinejau foruma. Delsiau, nes reikejo kazko, kad gerai dziovintu tomis lietingomis dienomis ar ziema. O vietos 2 prietaisam nera. Suzinojau apie Aeg L99695, nes ji nors ir 2 viename, turi tikros dziovykles technologija. Dar vienam tinklapy paskaiciau stai ka palyginimui:

1. Vandens sąnaudos skalbiant ir džiovinant: L87695WD - 22400 l per metus, L99695HWD - 13800 l. Skirtumas = 8600 l. L99695HWD – nenaudoja vandens džiovinimui.
2. Elektros sąnaudos skalbiant ir džiovinant: L99695HWD – 734 kWh/per metus, L87695WD – 1224 kWh/per metus. Skirtumas = 490 kWh/per metus. L99695HWD – naudoja mažiau, nes turi HEAT PUMP.
3. Džiovinimo temperatūra L87695WD (kaip ir visų kitų skalbyklių-džiovyklių išskyrus L99695HWD, kuri vienintelė turi HEAT PUMP) yra 70 laipsnių, todėl dažnu atveju audiniai laikui bėgant susitraukia, to išvengiama perkant atskirai skalbyklę ir džiovyklę. Tuo tarpu L99695HWD turi tokią pačią technologiją džiovinimo, kaip ir džiovyklės atskirai – HEAT PUMP. Tai reiškia, kad ji džiovina 55 laipsnių temperatūroje.
4. L99695HWD – vienintelė skalbyklė-džiovyklė turinti pūkų filtrą. Ką tai reiškia? Visos kitos skalbyklės-džiovyklės tokio filtro neturi, ko pasekoje dalis pūkų lieka būgne. Taip pat reikia atkreipti dėmesį, kad pūkai prastina džiovinimo kokybę, nes jie nenusėda ant specialaus sulaikančio filto, o sukasi po visą būgną užkišdami visas ertmes, pro kurias įeina šiluma.
5. L99695HWD – vienintelė skalbyklė-džiovyklė turinti lietuvių kalbą meniu.

Dar tik savaite, kaip naudoju. Tai, ar busi patenkintas rezultatais, priklausys nuo to, kaip naudosi. Dziovinant vienos rusies skalbinus jie puikus, tinkami deti i spinta. Islyginimo garais programa palygina, bet tikrai ne kaip lygintuvas.Yra is viso 2 garu programos kita - nemaloniu kvapu panaikinimo, bet dar nebandziau. Ekrano jautrumas geras, galima tiesiog prilietus pirsta laikyti, programiniai pasiulymai keisis. Pries apsisprendziant pravartu atsisiusti pdf instrukcija kaip naudotis. Man aisku ir lengva. Dirba labai tyliai, visai nedunda, sveria 98kg.
Ir dar - jei perki parduotuveje - pasiderejus pritaiko internetine kaina, ir atveza ir uznesa nemokamai, jei jiems atiduodi sena skalbimo masina. As mokejau 979 Eur.
Dar tiesa, skambinau i servisa pries perkant, tai sake, kad 2 metu begyje tik pora ju apsilanke taisykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesa: 29 birželio 2016 - 19:29
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kuri geriau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 29, 22:40)
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome  Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kurią geriau rinktis? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 29, 22:40)
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome  Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kuri geriau rinktis?

Kai nėra didelės pasiūlos tai turi pasirinkti ar Italijoje gamintą iki 500 eur arba Vokietijoje už 750.....aš asmeniškai už šį Siemens modeliuką tokių pinigų nemokėčiau
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 30, 09:07)
Kai nėra didelės pasiūlos tai turi pasirinkti ar Italijoje gamintą iki 500 eur arba Vokietijoje už 750.....aš asmeniškai už šį Siemens modeliuką tokių pinigų nemokėčiau

Tai tą Elektrolux nėra blogesne už Siemens? Kodėl Siemens neverta tokių pinigų? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 06 30, 09:07)

Tai tą Elektrolux nėra blogesne už Siemens? Kodėl Siemens neverta tokių pinigų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ollexa @ 2016 06 30, 11:25)
Papildyta:

Faktas Siemens tyliau plauna ,tyliau gręžia bus pagaminta Vokietijoje bet tech.duomenys daug geresnės Electrolux skalbyklės.
Atsakyti
Ačiū, liko tik apsispresti☺. Ko gero imsim Elektrolux 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Mes ieškom siauresnės skalbimo mašinos kažkur gal iki 45 cm. Modelių gausybė, savybės panašios, esu pasimetusi, gal koki modelį rekomenduotumėt padoria kaina. Kažkaip pačiai daugiausia akys krypo i Siemens ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2016 06 30, 22:18)
Labas vakaras,

Mes ieškom siauresnės skalbimo mašinos kažkur gal iki 45 cm. Modelių gausybė, savybės panašios, esu pasimetusi, gal koki modelį rekomenduotumėt padoria kaina. Kažkaip pačiai daugiausia akys krypo i Siemens  ax.gif

Keletą modeliukų vertų dėmesio
SIEMENS WS12T440BY
BOSCH WLT24440BY
Electrolux EWS1277FDW
Atsakyti
Sveiki,

o aš ieškau skalbyklės 200-250 EUR ribose, skalbyklė į sodą, naudojimas tik sezono metu.

kokie atsiliepimai apie beko?

ir dar norėjau pasiklausti ar didelis skirtumas yra tarp gręžimo lygio B ir C.

mano nužiūrėti modeliai

https://www.topocent...ohUPRoCH1vw_wcB

aš tai labiau šitos norėčiau, bet vyras sako, kad į sodą užteks ir beko... gal jis visai ir teisus..

http://pigu.lt/skalb...2ndu?id=5108470
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2016 07 01, 11:47)
Sveiki,

o aš ieškau skalbyklės 200-250 EUR ribose, skalbyklė į sodą, naudojimas tik sezono metu.

kokie atsiliepimai apie beko?

ir dar norėjau pasiklausti ar didelis skirtumas yra tarp gręžimo lygio B ir C.

mano nužiūrėti modeliai

https://www.topocent...ohUPRoCH1vw_wcB

aš tai labiau šitos norėčiau, bet vyras sako, kad į sodą užteks ir beko... gal jis visai ir teisus..

http://pigu.lt/skalb...2ndu?id=5108470

gręžimo lygiai
A-1600-1400 aps/min
B-1200 aps/min
C-1000 aps/min
D-800 aps/min
Prie Jūsų žiūrėtų dar į kompaniją Samsung WW60J3083LW/LE arba WF60F4E0W0W/LE
Visos išvardytos bus vienodo lygio...
Atsakyti