Sveiki, gal metus svarsciau ka rinktis ir skaitinejau foruma. Delsiau, nes reikejo kazko, kad gerai dziovintu tomis lietingomis dienomis ar ziema. O vietos 2 prietaisam nera. Suzinojau apie Aeg L99695, nes ji nors ir 2 viename, turi tikros dziovykles technologija. Dar vienam tinklapy paskaiciau stai ka palyginimui:
1. Vandens sąnaudos skalbiant ir džiovinant: L87695WD - 22400 l per metus, L99695HWD - 13800 l. Skirtumas = 8600 l. L99695HWD nenaudoja vandens džiovinimui. 2. Elektros sąnaudos skalbiant ir džiovinant: L99695HWD 734 kWh/per metus, L87695WD 1224 kWh/per metus. Skirtumas = 490 kWh/per metus. L99695HWD naudoja mažiau, nes turi HEAT PUMP. 3. Džiovinimo temperatūra L87695WD (kaip ir visų kitų skalbyklių-džiovyklių išskyrus L99695HWD, kuri vienintelė turi HEAT PUMP) yra 70 laipsnių, todėl dažnu atveju audiniai laikui bėgant susitraukia, to išvengiama perkant atskirai skalbyklę ir džiovyklę. Tuo tarpu L99695HWD turi tokią pačią technologiją džiovinimo, kaip ir džiovyklės atskirai HEAT PUMP. Tai reiškia, kad ji džiovina 55 laipsnių temperatūroje. 4. L99695HWD vienintelė skalbyklė-džiovyklė turinti pūkų filtrą. Ką tai reiškia? Visos kitos skalbyklės-džiovyklės tokio filtro neturi, ko pasekoje dalis pūkų lieka būgne. Taip pat reikia atkreipti dėmesį, kad pūkai prastina džiovinimo kokybę, nes jie nenusėda ant specialaus sulaikančio filto, o sukasi po visą būgną užkišdami visas ertmes, pro kurias įeina šiluma. 5. L99695HWD vienintelė skalbyklė-džiovyklė turinti lietuvių kalbą meniu.
Dar tik savaite, kaip naudoju. Tai, ar busi patenkintas rezultatais, priklausys nuo to, kaip naudosi. Dziovinant vienos rusies skalbinus jie puikus, tinkami deti i spinta. Islyginimo garais programa palygina, bet tikrai ne kaip lygintuvas.Yra is viso 2 garu programos kita - nemaloniu kvapu panaikinimo, bet dar nebandziau. Ekrano jautrumas geras, galima tiesiog prilietus pirsta laikyti, programiniai pasiulymai keisis. Pries apsisprendziant pravartu atsisiusti pdf instrukcija kaip naudotis. Man aisku ir lengva. Dirba labai tyliai, visai nedunda, sveria 98kg. Ir dar - jei perki parduotuveje - pasiderejus pritaiko internetine kaina, ir atveza ir uznesa nemokamai, jei jiems atiduodi sena skalbimo masina. As mokejau 979 Eur. Dar tiesa, skambinau i servisa pries perkant, tai sake, kad 2 metu begyje tik pora ju apsilanke taisykloje.
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kuri geriau rinktis?
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kurią geriau rinktis?
Sveiki, kreipiuosi pagalbos dėl skalbyklės, kuri bus įmontuotą į baldus virtuvėje ( kitur nėra galimybės pastatyti). Svarbu, kad būtų ekonomiška, tyliai skalbtų,7kg. Mums siūlo Elektrolux EWG147540W. Dar ziūrėjome Siemens WI14S441EU modelį, tik kaina aukštoka. Gal yra dar variantų. Jeigu ne, tai kuri geriau rinktis?
Kai nėra didelės pasiūlos tai turi pasirinkti ar Italijoje gamintą iki 500 eur arba Vokietijoje už 750.....aš asmeniškai už šį Siemens modeliuką tokių pinigų nemokėčiau
Kai nėra didelės pasiūlos tai turi pasirinkti ar Italijoje gamintą iki 500 eur arba Vokietijoje už 750.....aš asmeniškai už šį Siemens modeliuką tokių pinigų nemokėčiau
Tai tą Elektrolux nėra blogesne už Siemens? Kodėl Siemens neverta tokių pinigų? Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2016 06 30, 09:07)
Tai tą Elektrolux nėra blogesne už Siemens? Kodėl Siemens neverta tokių pinigų? Papildyta:
Tai tą Elektrolux nėra blogesne už Siemens? Kodėl Siemens neverta tokių pinigų?
Mes ieškom siauresnės skalbimo mašinos kažkur gal iki 45 cm. Modelių gausybė, savybės panašios, esu pasimetusi, gal koki modelį rekomenduotumėt padoria kaina. Kažkaip pačiai daugiausia akys krypo i Siemens
Mes ieškom siauresnės skalbimo mašinos kažkur gal iki 45 cm. Modelių gausybė, savybės panašios, esu pasimetusi, gal koki modelį rekomenduotumėt padoria kaina. Kažkaip pačiai daugiausia akys krypo i Siemens
gręžimo lygiai
A-1600-1400 aps/min
B-1200 aps/min
C-1000 aps/min
D-800 aps/min
Prie Jūsų žiūrėtų dar į kompaniją Samsung WW60J3083LW/LE arba WF60F4E0W0W/LE
Visos išvardytos bus vienodo lygio...