Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 15

QUOTE(GLoomis @ 2016 06 22, 23:28)
1. WAW32699SN i-DOS
2. AEG L98699FL2
3. WAW32599SN
4. WAT286B8SN i-Dos

1 Vokietija; 2 - ?; 3Vokietija; 4Turkija;
AEG ekonomiškesnė elektros sąnaudų atžvilgiu, kokie dar skirtumai? Kuri iš šių būtų geriausias pasirinkimas? O gal yra kažkoks kitas variantas vertas dėmesio?
Ačiū už komentarus smile.gif

2-Italija
Labai skirtingos jos tarpusavyje.....reikia garų programos pasirinkite AEG, reikia i-DOS automatinės skysto skalbiklio dozavimo sistemos tada Bosch....Aplamai visi pasirinkti modeliukai verti dėmesio todėl rinkitės pagal poreikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikolajus @ 2016 06 22, 13:37)
Laba diena. Renkuosi skalbimo mašiną, gylis iki 50 cm, biudžetas apie 450. Paskaitęs temą susidariau nuomonę, kad geriausia rinktis iš Siemens ir Bosch, tik kad su tokiu gyliu mazokai variantų. Kokios nuomonės apie Bosch wlt24440by ir Siemens ws12t440by? Gal yra geresnių variantų už panašią kainą? Kaip suprantu abi jos surinktos Rusijoje, to nereikia bijoti?

Geriau Electrolux ar AEG gamintą Italijoje. Būna 48cm gylio.
Papildyta:
QUOTE(GLoomis @ 2016 06 23, 01:28)
1. WAW32699SN i-DOS
2. AEG L98699FL2
3. WAW32599SN
4. WAT286B8SN i-Dos

Jei skystą ploviklį dozuosite pats, vienareikšmiškai AEG L98699FL2. Tai gamintojo TOP klasės modelis, lygintinas su Bosch WAY... serija.
Atsakyti
Ačiū už nuomones.
Bosch way serijos produktų kaina smarkiai šoka į viršų smile.gif
Garų funkicija - gal kas turintis skalbykę su šia sistema pakomentuotų ar naudoja šią f-iją ir ar naudinga.
Skysto ploviklio dozavimas - skalbiu ko gero tik skystu skalbikliu, ar "protingai" dozuoja ar tenka pačiam vistiek pilstyti, ir gal kas pasakys kaip tai veikia? supili visą litrą ar daugiau ir tada pati mašina pasiima kiek jai reikia?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GLoomis @ 2016 06 23, 12:04)
Ačiū už nuomones.
Bosch way serijos produktų kaina smarkiai šoka į viršų smile.gif
Garų funkicija - gal kas turintis skalbykę su šia sistema pakomentuotų ar naudoja šią f-iją ir ar naudinga.
Skysto ploviklio dozavimas - skalbiu ko gero tik skystu skalbikliu, ar "protingai" dozuoja ar tenka pačiam vistiek pilstyti, ir gal kas pasakys kaip tai veikia? supili visą litrą ar daugiau ir tada pati mašina pasiima kiek jai reikia?

Ačiū smile.gif

Turit skalbyklę su džiovykle neplaudami drabužius galėsite atšviežinti ,pašalinti nemalonius kvapus tik nereikia pamiršti kad tai galim bus padaryti tik su nedidelių sausų drabužių kiekiu,įdėjus daugiau negausite norimo rezultato.
Jai skalbyklė turi automatinę dozavimo sistemą tai vadinasi mašina dozuoja skalbimo ir skalavimo priemones visiškai automatiškai,supilate 1,3 l plovimo skysčio ir viskas nesirūpinate kiek reikia dozuoti...pasibaigus plovimo priemomens skalbyklė informuoja apie tai
Atsakyti
Gal galėsite mane pataisyti:
Garų funkcija atšviežina ir veikia kaip džiovyklė? ta prasme jei tiesiog išskalbi, paskui mažą kiekį (t.y. dalį drabužių galima ir išdžiovinti?)
Atsakyti
QUOTE(GLoomis @ 2016 06 23, 13:07)
Garų funkcija atšviežina ir veikia kaip džiovyklė? ta prasme jei tiesiog išskalbi, paskui mažą kiekį (t.y. dalį drabužių galima ir išdžiovinti?)

Tikrai ne. Sausus drabužius ten galite "atšviežinti" jų neskalbdami. Turiu garų funkciją džiovyklėje, tai naudoju ją. Ar tokiu pat principu ji veikia skalbyklėje - nepasakysiu.

Kadangi man garų funkcijos nereikėjo, nes turiu džiovyklėje, aš pasirinkau Bosch WAW32699SN. Buvau papirkta skalbiklio dozavimo funkcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GLoomis @ 2016 06 23, 13:07)

Tikrai ne...„SoftSteam“ tai garų technologija, kuri leidžia švelniai išlyginti ir atnaujinti drabužio audinį bet jokių būdu neišdžiovins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 23, 15:22)
Kadangi man garų funkcijos nereikėjo, nes turiu džiovyklėje, aš pasirinkau Bosch WAW32699SN. Buvau papirkta skalbiklio dozavimo funkcija  lotuliukas.gif

Bet pradžioje reikėjo nustatyti kiek ims skalbiklio?
Atsakyti
Be abejonės turint skalbyklę su automatinė dozavimo sistema Jus galite reguliuoti kiek reikia minkštiklio ir kiek reikia skalbiklio...jai tinka nustatytas gamyklos galite palikti ši nustatymą bet jai galvojate kad Jūsų audiniai su dėmėmis ar labai stipriai užteršti Jūs galite padidinti skalbiklio kiekį....kas šaunu tokiose skalbyklese tai kad visada gali nustatyti pagal rūbų užterštumą o ne pagal kitus parametrus.Nes nelabai net žinome kiek to skysto skalbyklio reikia pilti į 7,8 ar 9 kg skalbyklę tai daroma iš akies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 06 23, 16:12)
... bet jai galvojate kad Jūsų audiniai su dėmėmis ar labai stipriai užteršti Jūs galite padidinti skalbiklio kiekį....kas šaunu tokiose skalbyklese tai kad visada gali nustatyti pagal rūbų užterštumą ....

Tai kam reikalingas tas i-Dos, jei nustatinėsite pagal pačios išvardytus kriterijus doh.gif O čia gal tiems, kurie vienodai išsiteplioja visą laiką?
Gal palikite atsakyti tai, kuri turi tą daiktą ir supranta ką turi.
Atsakyti
Patarciau skaitytojams atsargiai vertint temoje esanciu konsultantu patarimus biggrin.gif, iskart matosi kas kuo prekiauja. Konsultantai, bukit geri, rekomenduodami bent pasiskinkit kokiais kriterijais vadovaujates. Paklausi patarimo pvz LG ar Siemens, gauni zinute " nereik tau LG, galiu parduot siemens" biggrin.gif. O man idomu, kodel man nereik Lg, bjauri boba as biggrin.gif. Beje, nusipirkau Lg, is bjaurumo grynai biggrin.gif
Atsakyti
Vadovaujamės tos firmos pagamintų produktų kokybė ir jų ilgaamžiškumą.
Rimtos firmos negamindami savo vardo labai didelius pinigus moka už geriausias naujausias technologijas kurios diegiamos produktuose, todėl naivu galvoti kad pirkdami pigią skalbimo mašiną gausite geriausią produktą.
Taip pat labai svarbus ir rankinis skalbyklių rinkimas. Tarkim BEKO ir kitų firmų gamyklose jas renka automatai. Tai sutrumpina tarnavimo laiką bet sumažina savikainą. Visiškai patikimai detales gali pritvirtinti tik žmogus,yra cechų kur skalbykles baigia rinkti rankomis tokių skalbyklių kainos didesnės kokybė geresnė 4u.gif
Atsakyti