Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 24, 14:10)

o mano vokieciai-tiekejai su retom isimtim atsipute kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 03 24, 14:11)
Mergaitės, jūs viską žinote  ax.gif 11UK Child/ 10 UK crocs dydis koks bus mūsiškas? Konkrečiai apie šituos klausiu
http://www.amazon.co...ocs kids Frozen

koki 27/28 bent berniukiški atitinka
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2016 03 24, 13:05)
Atiduodu My toys koduka 35%. Kam galioja netikrinau. Galioja berods iki ryt.

Kodukas atiduotas.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 03 24, 14:29)
o mano vokieciai-tiekejai su retom isimtim atsipute kaip reikiant lotuliukas.gif

jei jie tokie atsipute, tai kodel gyvena geriausiai uz visus?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 24, 14:36)
jei jie tokie atsipute, tai kodel gyvena geriausiai uz visus?

na maniskiai man pakrauna ne tai, ka uzsakiau, o tai, ka tuo metu turi... ir apie tai suzinau tik atvykus prekems... ir barkis nesibarus, vienodai jiems sviecia... atsipraso ir tiek ziniu, po menesio ir vel ta pati daro... ar neatsipute? biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar galiu YOOX netikusias prekes is dvieju siuntinu grazint vienu g.gif . Mat is pirmo tik labai maza preke netinka, o deze didziule.
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2016 03 24, 11:39)
Sveikos, gal kuri MS pirks, noreciau su pora prekiu prisijungti  4u.gif

Ir as su keliomis prekėmis Vilniuje prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 13:12)
Tikrai gražuma  doh.gif , kai prekes grąžina klientas dėl to, kad nepatiko, tai taip, teisės aktais sureguliuota, kad per 14 dienų pardavėjas turi grąžinti pinigus, bet dabar, kai patys š... atsiprašant sumalė, tai galėtų teiktis ir greičiau suktis

Kitaip sakant, dar gražiai tais pinigais pasinaudos kelis kartus. Geras sprendimas, kai trūksta pinigų apyvartai biggrin.gif Aaa, tiesa, dar gražių švenčių palinkėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MegstuPirkti: 24 kovo 2016 - 14:11
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 13:27)
parodykite, kas konkrečiai domina?

Pampersai ir Lactana bei Humana pieno misiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Prisijungčiau Vilniuje prie amazon.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2016 03 24, 12:56)

Nesikeičia, tas pats kas pas jus, bet aš pirkau šeštadienį mytoys, sekmadienį - windeln. abudu ten pat stovi siuntiniai.

Turbut jau pasikeite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 24, 12:59)
As dar ta trecia "laimingoji"..mano pinigai taip pat nuskaityti..o siuntinio situacija ta pati, kazkur Rade...toliau nepamenu..ir nieks nesikeicia jau kelios dienos..tikiuosi vaziuoja g.gif  blush2.gif

Mano jau pasieke Lietuva g.gif lauksim tesinio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MegstuPirkti @ 2016 03 24, 14:06)
Atrašė, kad kai gaus grąžinamus siuntinius, turi jie dar atsiųsti laišką ir pranešti paie pinigų grąžinimą. Bet tai gali užtrukti apie 2 savaites. Gražuma  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
O kaip ten su world o fsweets užsakymu, kur mėnesio pradžioj rinktas, ar spės ateiti iki Velykų?
Atsakyti