Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Būk_čia @ 2016 03 27, 18:08)
Gal jau nebeaktualu.
Aš porą kartų dariau dviejų siuntų gražinimus. Vieną lipduką klijavau ant dėžės, kitą - įmečiau į vidų. Jokių problemų nekilo.

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 28, 12:43)
Jo, pati radau atsakymus, žodžiu kam aktualus YOOX grąžinimas, atsakymų ieškom pardavėjo puslapyje:
Can I combine returns from different orders?

Sure, you can use the same box and pre-paid label. You can find more information about our return procedures on the Return Policy page. http://help.yoox.com...ARTICLE_ID=2100

Ačiū, mergaitės 4u.gif , kadangi buvo išeiginės dar neišsiunčiau, ryt kviesiu kurjerį. Pradžioj supakavau į dvi dėžes, paskui, perskaičius Būk_čia žinutę perpakavau į vieną, paskui po Vi_ktorijos žinutės vėl į dvi, dabar eisiu vėl perpakuot lotuliukas.gif . Grąžinimo lipduką geriau į dėžę dėt ar klijuot šalia abu ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2016 03 28, 12:12)
Gal kazkas renka is vilnieciu cocooncenter,noreciau su nedideliu krepsiuku prisijungti?

as pirksiu ar siandien velai vakare , jei jusu tikrai neidelis galesiu jus priglausti. Pirksiu su 5 proc nuolaida
Atsakyti
va koki gera daikta radau smile.gif)) http://www.aroma-zon...maxi-aroma-zone dezute aliejams, kaina nuostabi, nes apsiurejau ir alie ir amazon, ir google ziurejau smile.gif http://www.aromantic...ntial-oils.aspx va panasi kokia prangi. Zodziu kam reikia tikrai manau gera kaina . Tikiuosi kam nors padejau smile.gif
Papildyta:
www.aroma-zone.com turi ta programa , jei jus man atsiunciate pakvietima , gaunate 8 eurus . Dar nesupratau ka gaunu as , bet jei nieko negausiu nebeda smile.gif tai jei kas turi ten accounta rasykite smile.gif duose savo pasta , kai sukursiu ten accounta , galesiu ivest jusu koda , ir bus 8 eurai jums
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 28, 13:21)
Ačiū, mergaitės 4u.gif , kadangi buvo išeiginės dar neišsiunčiau, ryt kviesiu kurjerį. Pradžioj supakavau į dvi dėžes, paskui, perskaičius Būk_čia žinutę perpakavau į vieną, paskui po Vi_ktorijos žinutės vėl į dvi, dabar eisiu vėl perpakuot lotuliukas.gif . Grąžinimo lipduką geriau į dėžę dėt ar klijuot šalia abu ax.gif ?

Kaip su tais lipdukais daryti, neradau aiškios instrukcijos. Arba per mažai ieškojau. ax.gif Tai vieną klijavau, kitą įmečiau į vidų. Bet abu būtina užpildyti.
Atsakyti
QUOTE(Būk_čia @ 2016 03 28, 16:06)
Kaip su tais lipdukais daryti, neradau aiškios instrukcijos. Arba per mažai ieškojau.  ax.gif Tai vieną klijavau, kitą įmečiau į vidų. Bet abu būtina užpildyti.

O ką ten pildyt g.gif . Kažkada seniau grąžinau, nieko nepildžiau, tik internete savo paskyroj ax.gif
Atsakyti
Gal kas noretu jungtis Vilniuje ir pasidalinti siuntimo islaidas?
http://www.optik24plus.de/
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 28, 10:18)
Klausykit,ar imanoma kur nors sekt Vertnaudet siunta? g.gif uzsisakiau treciadieni,tyla...paskyroj tik raso parcel available 26 kovo,ka tai reiskia?kaip suprantu per 3-5 dienas turi pristatyt...

Pas mane ta pati situacija..vis tikrinu, ar neatsauke g.gif blush2.gif ..galvoju, gal del svenciu jie sustojo..nedarbo dienos..o sekimo nuoroda atsiuncia, kai jau issiuncia siuntini..
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 28, 12:39)
as pirksiu ar siandien velai vakare , jei jusu tikrai neidelis galesiu jus priglausti. Pirksiu su 5 proc nuolaida

Gal ir mane galite prijungti su nedideliu blush2.gif vakar nespejau prisijungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 03 28, 15:45)
Gal ir mane galite prijungti su nedideliu blush2.gif  vakar nespejau prisijungti doh.gif

galesiu, nes vis del to difuseri pirksiu aroma-zone , radau tikrai kokio man reikia , tai biski apmazejo mano tas krepselis
Atsakyti
Kasnors darete neseniai Boots?praejo jums tukio adresu? Man antra savaite atsaukineja
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 28, 16:05)
galesiu, nes vis del to difuseri pirksiu aroma-zone , radau tikrai kokio man reikia , tai biski apmazejo mano tas krepselis

Dekui wub.gif kur krepsiuka siusti? 4u.gif
Atsakyti
Virtualnaja,koki difuzoriu pirksit? Man tas puslapis zalias miskas, ne nezinau,kur ieskot.

windeln.de Vilniuje noretu kas prisijungti pasidalinti siuntima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolale: 28 kovo 2016 - 16:20