Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Dovanoju 15proc mytoys koduką, manau galioja ir žaislams. Kam reikia, imeskit man emaila, persiusiu laiska. mirksiukas.gif

Gutschein fur sie

Bis zum 24.03.2016 und für Bestellungen ab einem Mindestbestellwert von 49€ und mit einem Maximalbestellwert bis zu 1.000€ nur mit Kundenkonto einlösbar. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Nur anrechenbar auf das Sortiment von myToys.de. Pro Haushalt und Bestellung nur ein Rabatt. Kombination mit Gutschein oder Gratisartikel ausgeschlossen. Nicht auf Bücher, Spielekonsolen, Produkte der Marke Pampers, Stokke, Hesba, Doona, TFK, Babynahrung, Versandkosten, Geschenkpapier, Nachnahmegebühren und Geschenkgutscheine anrechenbar.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
iš worldofsweets.de gavau koduką:
Um Ihnen Ihren Besuch zu versüßen, halten wir ein exklusives Willkommensgeschenk* für Sie bereit. Denn wir bieten Ihnen einen Rabatt* über 10% für Ihre nächste Bestellung bei uns an. Geben Sie hierfür auf der Warenkorbseite einfach folgenden individuellen Gutschein-Code:

Mindestbestellwert 40,- EUR | gültig bis 01.05.2016 | nicht kombinierbar mit anderen Rabatten oder Aktionen.

Pati nerinksiu, bet galiu atiduoti, kas rinks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas neseniai is windeln pirkot? ar mokamas siuntimas buvo? pagal info ju psl turi but nuo 20 euru free, bet man su 38 eur krepsy skaiciuoja pilna siuntimo kaina - 9.98 eur sad.gif
Atsakyti
merginos, o Jum mytoyse sekimo dhl nuorodoj kas nors keiciasi, kai paziurit detalia info? mano nuo 22 dienos nieko nekeicia: Di, 22.03.2016 05:17 Uhr Radefeld, Deutschland Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...l-search/index)

o saskaitoj pinigai tik rezervuoti.... bet laisko, kad viska atsaukia irgi dar nera. Nu tikrai nervu gadinimas tas toysas biggrin.gif

Atsakyti
kad lyg neber windeln nemokamo nuo 20...
Atsakyti
o man neišeina verbaudet pakeisti slaptažodžio doh.gif rašo, kad jūsų prisijungimo duomenys nebuvo pripažinti g.gif čia stringa sistema? esu ne kartą keistusi slaptažodį. visada viskas gerai būdavo. o dabar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2016 03 24, 08:45)
Kaip manot, ar verta iš sonnen apothek dabar imti umcalor, 100 ml lasiukais labai gera kaina. Bet artėja pavasaris, gal ir taip mažiau sirgs, kažin kiek jis ilgai gali stovėt jei jau būtų pradėtas? blush2.gif

Reiktų suvartot per pusę metų nuo atidarymo 4u.gif Tai aš paprastai perku rudenį ir per visą šaltąjį sezoną ir suvartojam. Bet jei dabar gera kaina, tai galima būtų iš anksto pasiruošt smile.gif
Tik pažiūrėjau, sonnen-apotheke ta kaina 18,95 € normali įprasta pas vokiečius - susiradau sąskaitą, tai praeitą rudenį netgi šiek tiek pigiau pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 24 kovo 2016 - 09:50
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 10:37)
merginos, o Jum mytoyse sekimo dhl nuorodoj kas nors keiciasi, kai paziurit detalia info? mano nuo 22 dienos nieko nekeicia: Di, 22.03.2016 05:17 Uhr Radefeld, Deutschland Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...l-search/index)

o saskaitoj pinigai tik rezervuoti.... bet laisko, kad viska atsaukia irgi dar nera. Nu tikrai nervu gadinimas tas toysas  biggrin.gif

Kol nepasiek Lietuvos nieks ir nepakis turbut biggrin.gif mano pinigai ir nuskaityti doh.gif
Atsakyti
gal kam reikia ir tinka berniukams dydis, geox 10 ir 11 apie 15 sv
http://www.amazon.co...G...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 03 24, 10:41)
kad lyg neber windeln nemokamo nuo 20...

pasak ju yra:

http://www.windeln.de/lieferung/

pries koki menesi perkant tikrai neskaiciavo siuntimo, o siandien skaiciuoja kazkodel...
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 24, 10:56)
Kol nepasiek Lietuvos nieks ir nepakis turbut  biggrin.gif  mano pinigai ir nuskaityti  doh.gif

tikrai, apie tai nepagalvojau. Man tik rezervuoti pinigai.... ir dargi didesne suma, nes dali prekiu parase, kad atsaukia, bet rezervuoti visa pradine suma. Na lauksim ziniu, kuri pirma gaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 24 kovo 2016 - 10:00
QUOTE(adriatic @ 2016 03 24, 11:37)
Sveikos,
gal kas neseniai is windeln pirkot? ar mokamas siuntimas buvo? pagal info ju psl turi but nuo 20 euru free, bet man su 38 eur krepsy skaiciuoja pilna siuntimo kaina - 9.98 eur sad.gif

Dar vakar tikrai neskaiciavo.. Susikrovus krepsy turiu, vakar dar galvoju: apmokesiu ryt. Tai sian ziuriu, jau uz siuntima prikalkuliuota doh.gif
Atsakyti