Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(bbiitute @ 2016 03 26, 10:22)
Jus ji uzsisakot pasinaudojat , tada atsauki ir viskas  g.gif ?

nezinau blush2.gif
gavau toki laiska
Welcome to Amazon Prime, the best value in online shopping. With your 30-day free trial, you'll enjoy unlimited FREE One-Day Delivery on millions of items, instant streaming of over 15,000 movies and TV episodes, instant access to over a million songs, secure unlimited photo storage and access to over 500,000 Kindle Books to borrow for no additional cost every month. Shop, watch, listen, read and enjoy - it's all included in your membership.
cia, kaip suprantu, pasiulymas.

bet lyg nieko nespaudziau, ir nieko nepirkau. tai va nezinau, ka daryti. nenoriu as nieko biggrin.gif
paskui gi kazkoks mokestis lyg buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2016 03 25, 23:43)

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 26, 08:11)

Ačiū už patarimus. Man taip keistai ta didžiulė dėžė su vienom kelnėm atrodo ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 03 26, 10:28)

Menesi galite naudotis nemokamai, arba galite is karto eiti i savo Amazon PRIME paskyra ir ten pazymeti, kad nenorite sios narystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 21:21)
Trespass kokybiškos striukės?

Labai
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, columbia buga 2t tai butu 18-24? Toki dydi atitinka?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 03 26, 11:16)
Sveikos, norejau paklausti, columbia buga 2t tai butu 18-24? Toki dydi atitinka?

Taip. Tik 2t turi augimo f-ja. O 18-24 neturi smile.gif. O dtdziai identiski
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2016 03 26, 11:13)

Kaži ko taip pigu tada g.gif bet gal reikia pasinaudot proga rolleyes.gif
Atsakyti
Atsaukiau Amazon, bet pinigai liko rezervuoti. Padariau kita uzsakyma, tai rezervavo 1 sv. Kada, kazin, man paleis tuos rezervuotus pinigus? Nes ziuriu, kad kitam uzsakymui neuzteks pinigu doh.gif (prisijungusios npermete pinigeliu) Gal galima bankui kazka rasyti, kad nuimtu rezerva g.gif Ar cia tik Amazonas gali atrezervuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 26, 10:00)
Ačiū už patarimus. Man taip keistai ta didžiulė dėžė su vienom kelnėm atrodo ax.gif ...

As ir uzvakar grazinau nerealaus didumo deze,o viduj vieni baciukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 26, 10:39)
Atsaukiau Amazon, bet pinigai liko rezervuoti. Padariau kita uzsakyma, tai rezervavo 1 sv. Kada, kazin, man paleis tuos rezervuotus pinigus? Nes ziuriu, kad kitam uzsakymui neuzteks pinigu  doh.gif (prisijungusios npermete pinigeliu) Gal galima bankui kazka rasyti, kad nuimtu rezerva  g.gif Ar cia tik Amazonas gali atrezervuoti  g.gif

paprastomis dienomis as skambindavau I seb, ir jie man atkabindavo rezervuotus pinigus, kadangi dabar sventes, ir buvo info , kad nebus vkdomos operacijos trpbanku, tai gal bus ir prisiskambinti prie banko problema. Nezinau kaip tas vyksta svenciu dienomis ar savaitgali, bet pabandyti visada galima smile.gif seb man atrodo 1528 , be gal ir klystu
Atsakyti
TBS -40proc ir sale prekem
http://m.thebodyshop.co.uk/h5/index
Atsakyti
33 dydžio Clarcs berniukui batai 25,03 EUR
http://www.amazon.de...NK3FK5UQGtRek4Q
Atsakyti