Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Daivija @ 2016 03 25, 19:18)
O tai gal galima dbr cancelint uzsakyma ir is naujo uzsakyti?????

Bet ten free delivery su Amazon prime?

Get fast, free delivery on this order by selecting "FREE One-Day Delivery with Amazon Prime" below.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 25, 19:23)
Bet ten free delivery su Amazon prime?

Get fast, free delivery on this order by selecting "FREE One-Day Delivery with Amazon Prime" below.

pardavėjas pats Amazon? g.gif

puslapiu atgal yra įdėta lentelė, kur pasirinkti Free delivery ir tai nėra susiję su Amazon Prime...
Atsakyti
Sveikos,
ateinu pagirti Tukisuk.com biggrin.gif
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! smile.gif Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu biggrin.gif
NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 03 25, 19:25)
Sveikos,
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! smile.gif Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu biggrin.gif

UPS Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 03 25, 19:25)
Sveikos,

o neturėtų džiaugsmas ir pagyrimai būti Tukio temoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 19:24)
pardavėjas pats Amazon? g.gif

puslapiu atgal yra įdėta lentelė, kur pasirinkti Free delivery ir tai nėra susiję su Amazon Prime...

Aha, Amazon.

Atsaukiau uzsakyma ir bandysiu is naujo uzsakineti. O kada jie man pinigus grazins? Pinigai, kogero tik rezervuoti buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 03 25, 18:40)
Issiunciau Jums i AZ 5 eur koda...gaudykit

neleido naudoti doh.gif doh.gif doh.gif matyt skirtas asmeniskai g.gif
Atsakyti
Turiu koda mytoys 35 proc , batams ir drabuziams 1000 euru , galiu atiduoti
Atsakyti
Priminkit, per kuriuos paštomatus dabar pigiausia siųsti?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 03 25, 20:16)
Priminkit, per kuriuos paštomatus dabar pigiausia siųsti?

LP Express
Omniva
Atsakyti
Trespass kokybiškos striukės?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 03 25, 19:39)
UPS Lietuvoj?

ne, Tukio adresu buvo siusta, UK.
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 19:41)
o neturėtų džiaugsmas ir pagyrimai būti Tukio temoje? rolleyes.gif

Neturetu. Ten as nesilankau, o ne viena pirkeja is cia perku Tukisuk adresu smile.gif
Pasidalinau savo geraja patirtimi, perkant is internetiniu parduotuviu be tarpininku smile.gif
Atsakyti