Sveikos, ateinu pagirti Tukisuk.com Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
Sveikos,
ateinu pagirti Tukisuk.com
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu
NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
Sveikos,
ateinu pagirti Tukisuk.com
Uzsisakaiu preke uz 200svaru ju adresu, Ups vairuotojas kazkodel ja pristate neaisku kokiu adresu, neaisku kas pasirase.. Tai Tukio darbuotojai padejo man issiaiskinti ebay.co.uk su pardaveju ir pagaliau atgavau pinigus! Be Tukio - butu buve man ragai, nes anglu kalba tik per google suvokiu
NUOSIRDUS ACIU TUKISUK.COM!
Neturetu. Ten as nesilankau, o ne viena pirkeja is cia perku Tukisuk adresu
Pasidalinau savo geraja patirtimi, perkant is internetiniu parduotuviu be tarpininku