Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elizieja @ 2016 03 25, 17:02)
Mergaitės, aš truputį ne į temą - reik man pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, randu Regitroje tokį sakinį:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“ reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir policijos išduotą vairuotojo kortelę (jei neprarasta).
Nesuprantu, kas tas per vienas vairuotojo kortelė - neturėjau aš tokios, ar tikrai ji reikalinga  g.gif

Neseniai pasikeičiau. vairuotojo kortelės nereikėjo, tik senų teisių, asmens dok ir sveikatos pažymos.
Atsakyti
Išsiaiškinau su milicija dėl dviračių ženklinimo. Todėl žadėta info Braškelei.

Šiandien milicija ant dvyrkų numerių nebekala. Jie nusifotkina dvyrką, nusifotkina įsigijimo dokumentus ir įtraukia pas save į duomenų bazę. Vienintelis dalykas kurį reik nepamiršt - pardavus dvyrką policijoje perrašyti savininką. Dvyrką registracijai reikia nuvežti į pagal gyv.vietą priklausantį komisariatą. Su savimi turėt asmens dokumentą.
Be to, jei turite namų turto draudimą, kuris yra maximalus, tokiu atveju dvyrka yra automatu drausta kaip ir vaikiški vežimėliai ar telefonai net ir už namų valdos ribų. Kažkur palikdami dviratį privalote jį prirakinti ir nueidami jį nufotografuoti, kad matytųsi spyna biggrin.gif tada vagystės atveju nuostoliai bus kompensuoti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 17:28)
Išsiaiškinau su milicija dėl dviračių ženklinimo. Todėl žadėta info Braškelei.

Šiandien milicija ant dvyrkų numerių nebekala. Jie nusifotkina dvyrką, nusifotkina įsigijimo dokumentus ir įtraukia pas save į duomenų bazę. Vienintelis dalykas kurį reik nepamiršt - pardavus dvyrką policijoje perrašyti savininką. Dvyrką registracijai reikia nuvežti į pagal gyv.vietą priklausantį komisariatą. Su savimi turėt asmens dokumentą.
Be to, jei turite namų turto draudimą, kuris yra maximalus, tokiu atveju dvyrka yra automatu drausta kaip ir vaikiški vežimėliai ar telefonai net ir už namų valdos ribų. Kažkur palikdami dviratį privalote jį prirakinti ir nueidami jį nufotografuoti, kad matytųsi spyna biggrin.gif tada vagystės atveju nuostoliai bus kompensuoti.

kiek tai kainuoja ? registravimas ? o jei nebus irodancios nuotraukos, ka dviratis prirakintas, tai tada ir vagystes fakto nera ? aj cia kompensuoti , jei turi draudima smile.gif man atrodo po menesio fotografavimo ju pats atiduosiu ta dvirka kam nors smile.gif)))))))))))))))) ant tiek uzknis rakinti ir fotkint smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 25, 15:37)
taip 5 eur nuolaida  biggrin.gif

Issiunciau Jums i AZ 5 eur koda...gaudykit
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 25, 18:36)
kiek tai kainuoja ? registravimas ? o jei nebus irodancios nuotraukos, ka dviratis prirakintas, tai tada ir vagystes fakto nera ? aj cia kompensuoti , jei turi draudima smile.gif man atrodo po menesio fotografavimo ju pats atiduosiu ta dvirka kam nors smile.gif)))))))))))))))) ant tiek uzknis  rakinti ir fotkint smile.gif))

Dykai. Aš turiu maximalų draudimą tai nereikės pirkt papildomo. Nufotkint man nesunku. Gero ir nepigaus daikto 100 kartų bus labiau gaila.
O tas namų draudimas yra bais gers reikals. Sūnus nurėžė mašinos dureles varydamas pro šalį. Tai tik šiandien irgi išsiaiškinau, jog tas namų draudimas apmokės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 03 25, 17:40)

cia kuria diena siunte amazon koda? ir is kurio amazon?
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 25, 18:04)
Kas buvom su Fitzy (ačiū labai ir saldžių švenčių 4u.gif ), jau gavau ir saldainius iš world of sweets

ačiū visoms, kad prisijungėt ir operatyviai pasiėmėt 4u.gif saldžių švenčių
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 03 25, 16:36)
Aš mergytei vargstu kokį pusmetį, akis pražiūrėjau ir LT, ir ne. Zulily gražių yra. Berniukui nežiūrėjau iš tikro. Sunkus darbas čia biggrin.gif

Ten tikrai galima rasti gražių rūbelių. Tik man jie kelis kartus atsiuntė ne tai ką užsakiau. Užsakinėjau savo jaunuoliui rūbelių, tai jie 2 kartus po pusę siuntinio sudėjo mergaitiškus bodžiukus doh.gif Atgal nepriima
Tai dabar grįžus į LT teks perpardavinėt ax.gif nes nu juk nerengsiu 1,5 metų jaunuolio rožinės spalvos su karbatkytėm rūbais. Tik tiek, kad tikrai gražūs, LT tokių nesu mačiusi
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 03 25, 18:40)

Didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turi padovanoti mytoys 15% koduka, su kuriuo uz 1000 galima pirkti
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 03 25, 17:47)
ačiū visoms, kad prisijungėt ir operatyviai pasiėmėt 4u.gif saldžių švenčių

Aciu tau labai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal gas renka cocooncenter Vilniuje?