Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:36)
O tuose laiškuose buvo kodai????? Jomajo, net neatidarius lauk visus pačikinau. Gal 3 iš amazono buvo.... ot  doh.gif

taip 5 eur nuolaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:35)
Cia apie save?

As esu uz grazia Lietuva, kur kiekviena profesija yra garbinga ir oriai apmokama, uz oria senatve ir t.t.. Kad tokie butume, negalime ir toliau likti kioskeliu salimi.
Bet ok, lai musu verslai buna tik perku - perparduodu (ypac Aliexpress, kai ju matai smutkes su LT etiketem Parodu rumuose, bet gi kas kaip moka, tas taip soka thumbup.gif )

Aš neperparduodu. Mano darbo pobūdis organizacinis. Nepavydžiu. Produktų nekuriu nes trūksta smegenų. Dar verčiu tekstus. Savotiška kūryba, bet ne produktų biggrin.gif o Jūs? Varyt ant kitų ir svaičiot apie gražią Lietuvą kiekvienas mandras. Ir aš svaigstu. Tik nuo to nieks nesikeičia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:39)
Aš neperparduodu. Mano darbo pobūdis organizacinis. Nepavydžiu. Produktų nekuriu nes trūksta smegenų. Dar verčiu tekstus. Savotiška kūryba, bet ne produktų biggrin.gif o Jūs? Varyt ant kitų ir svaičiot apie gražią Lietuvą kiekvienas mandras. Ir aš svaigstu. Tik nuo to nieks nesikeičia.

A va kaip, gi sau prisitaiket doh.gif lotuliukas.gif Jei tik matot balta ir juoda (savokoj - produktas), tai diskusija beprasme.

Nebesiplesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 17:31)
Mes esame bjauri tauta. Pavydūs iki šlykštumo. Gatavi vienas kitam gerkles perkast.

Va todel reik dirbt su savim thumbup.gif as va dirbu,nepavydziu gavusiom Mytoys lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O is kur jus gavor tuos amazono kodus? g.gif man siuncia visoki s,bet tik reklamas...ypac tas Amazon vip uzkniso,eina jie peklon su tokiom "nuolaidom" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 25 kovo 2016 - 15:45
gal zinote kur LT pigiau galima paziureti ir uzsisakyti roletus ?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 25, 16:42)

O is kur jus gavor tuos amazono kodus? g.gif man siuncia visoki s,bet tik reklamas...ypac tas Amazon vip uzkniso,eina jie peklon su tokiom "nuolaidom" unsure.gif

i pasta gavau g.gif ir primine dar vakar kad turiu biggrin.gif
http://www.amazon.de...61RGSYTVA4BN71H
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 25 kovo 2016 - 15:47
QUOTE(Lin1 @ 2016 03 25, 16:47)
gal zinote kur LT pigiau galima paziureti ir uzsisakyti roletus ?

Aš dabar užsisakiau iš Dexteros. nežinau ar pigiau. Norėjau greitai smile.gif Bet meistras, kuris atvažiavo montuoti, paliko savo tel nr. Sakė, jis gali padaryti pigiau smile.gif jei norite tel nr rašykite į až.
Vilnius, tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 25, 17:47)
i pasta gavau  g.gif  ir primine dar vakar kad turiu  biggrin.gif
http://www.amazon.de...61RGSYTVA4BN71H

Nu as tai nieko negavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 25, 16:42)
Va todel reik dirbt su savim thumbup.gif as va dirbu,nepavydziu gavusiom Mytoys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Buy vip'e toks gražus virtuvės kombainas buvo rolleyes.gif alpau alpau, bet grajt grajt uždariau. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš truputį ne į temą - reik man pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, randu Regitroje tokį sakinį:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“ reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir policijos išduotą vairuotojo kortelę (jei neprarasta).
Nesuprantu, kas tas per vienas vairuotojo kortelė - neturėjau aš tokios, ar tikrai ji reikalinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 25, 17:02)
Mergaitės, aš truputį ne į temą - reik man pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, randu Regitroje tokį sakinį:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“ reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir policijos išduotą vairuotojo kortelę (jei neprarasta).
Nesuprantu, kas tas per vienas vairuotojo kortelė - neturėjau aš tokios, ar tikrai ji reikalinga  g.gif

Kur egzus laikėt. Popiergalis toks. Bent aš turiu ją. Bet aš teises prieš 22 metus laikiau.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 17:05)
Kur egzus laikėt. Popiergalis toks. Bent aš turiu ją. Bet aš teises prieš 22 metus laikiau.

Jetus, man irgi reikia keistis, med. pažymą turiu, bet jokių kortelių tikrai nea (teises turiu nuo 1999). bet čia rašo, jei neprarasta. Jei prarasta, vadinasi nereikia smile.gif))) reiks antradienį paskambint į Regitrą. Aš gražuolė dar vasarą medicininę praėjau, bet niekaip nenusivilkau iki Regitros.
dar radau šiek tiek info:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“ reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir, jei turite, policijos išduotą vairuotojo kortelę (šias korteles policija išduodavo iki 2000 m.).
http://www.regitra.l...itu_VP_keitimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 25 kovo 2016 - 16:10