Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:23)
Cia jau mano asmeninis reikalas.

Cia pritariu 4u.gif manau ir tu mamyciu kurios parduoda yra asmeninis reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:26)
Tai nereik burnot ant kitų. Reik nuo savęs pradėt. Jei žmogus sugeba prasisukt ir iš to gyvent nesėdėdamas valstybei ant sprando, koks skirtumas. Man negaila.

Tikras pridetines vertes kurimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:29)
Tikras pridetines vertes kurimas thumbup.gif

Mes esame bjauri tauta. Pavydūs iki šlykštumo. Gatavi vienas kitam gerkles perkast.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:31)
Mes esame bjauri tauta. Pavydūs iki šlykštumo. Gatavi vienas kitam gerkles perkast.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kad ir kaip nesmagu bet taip jau yra verysad.gif

Labai, labai laukiu amazon.de koduko blush2.gif gal kas nenaudosit siandien paskutine diena ax.gif reik tendemo kuri atsaukiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 25 kovo 2016 - 15:33
Gal kas turite šiuos columbia batukus? Kaip kokybė? Ar patogūs? Nėra labai aukšti?
Noriu 6metei, jau 5ias žiemas nešiojam tik ecco, man jie nepakeičiami, ale geros kainos neužtaikau, sakau gal Columbia mėgint? Ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O DABAR MIR DRUŽBA BUBBLE GUM.

Pasidžiaukim ateinančiu pavasariu

https://www.gismeteo.lt/month/4230/

Atsakyti
sakykit, ar jums leidzia pirkti is nakiki.de?kazkodel neduoda nieko isidet i krepseli:(gal reik ten papildomai registruotis?
Atsakyti
Nesipykit biggrin.gif

geriau patarkite kur galima nusipirkti gražių ir nebrangių krikštynoms rūbelių (berniukui 3-6 mėn), turbūt lininių kokių norėčiau ? g.gif
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:31)

Cia apie save?

As esu uz grazia Lietuva, kur kiekviena profesija yra garbinga ir oriai apmokama, uz oria senatve ir t.t.. Kad tokie butume, negalime ir toliau likti kioskeliu salimi.
Bet ok, lai musu verslai buna tik perku - perparduodu (ypac Aliexpress, kai ju matai smutkes su LT etiketem Parodu rumuose, bet gi kas kaip moka, tas taip soka thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 03 25, 15:34)
Nesipykit  biggrin.gif

geriau patarkite kur galima nusipirkti gražių ir nebrangių krikštynoms rūbelių (berniukui 3-6 mėn), turbūt lininių kokių norėčiau ?  g.gif
Ačiū smile.gif

Aš mergytei vargstu kokį pusmetį, akis pražiūrėjau ir LT, ir ne. Zulily gražių yra. Berniukui nežiūrėjau iš tikro. Sunkus darbas čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 25 kovo 2016 - 15:36
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 25, 16:31)

Labai, labai laukiu  amazon.de koduko  blush2.gif  gal kas nenaudosit siandien paskutine diena  ax.gif  reik tendemo kuri atsaukiau  doh.gif  lotuliukas.gif

O tuose laiškuose buvo kodai????? Jomajo, net neatidarius lauk visus pačikinau. Gal 3 iš amazono buvo.... ot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2016 03 25, 16:34)
Nesipykit  biggrin.gif

geriau patarkite kur galima nusipirkti gražių ir nebrangių krikštynoms rūbelių (berniukui 3-6 mėn), turbūt lininių kokių norėčiau ?  g.gif
Ačiū smile.gif

dėl užsienio nepatarsiu, bet jei norite ne itin brangiu, as labai likau patenkinta ju kokybe

http://www.vaikopuot...-berniukams.htm
Atsakyti