Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 03 25, 14:37)
jūs man paaiškinkit kodėl stresuojat? biggrin.gif

jei norėjot 15eur-juos ir gavot smile.gif pamatė kokia mamytė,kad pigiai parduodat, nusipirko ir perparduoda..nu kame čia stebėtis ir piktintis smile.gif

as tik kiek skaičius,kad būna,jog dovanoja rūbelius nepasiturinčiom..ir pasiėmusios kitos mamos juos perparduoda- tai čia sakyčiau jau nesazininga..nes yra kam tų rūbelių reikia...

ne smile.gif jus ne taip supratote, as nestresuoju, as kalbu apie tai , kad dalykas perpardavinejimas yra labia daznas , nauju drabuziu daiktu taip, gali pagalvoti, kad netiko, na taip gal kas nori uzsidirbti, nieko tame nematau blogo. Bet daikto kuris naudotas perpardavinejimas , man buvo naujiena smile.gif taip nesumastyciau smile.gif del to ir pasidalinau smile.gif
Atsakyti
jei kas perka mytoys su kodu, kuris galioja paspirtukui ir yra daugiau nei 20 proc nuolaida, jungciausi, priimkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 25, 14:46)
ne smile.gif jus ne taip supratote, as nestresuoju, as kalbu apie tai , kad dalykas perpardavinejimas yra labia daznas , nauju drabuziu daiktu taip, gali pagalvoti, kad netiko, na taip gal kas nori uzsidirbti, nieko tame nematau blogo. Bet daikto kuris naudotas perpardavinejimas , man buvo naujiena smile.gif taip nesumastyciau smile.gif del to ir pasidalinau smile.gif

Yra kas turi laiko ir del 2 euru cackinasi. Dekrete zinau(drauges pazistama) viena budavo is skudurynu zaislu, rubu rinkdavo ir forumuose parduodavo. Jei zmogus turi laiko ir jam patinka valio, man negaila.

Jei man ko reikia as pati randu ir nusiperku.

Buvo ir man SM kasmyrini megztuka pardaviau, po savaites kuri pirko uzsidejus gerokai pardavinejo. Kazkaip kai pamatai lyg nefaina, bet kas man neleido daugiau prasyt, as pardaviau bile greiciau butu, kitam greitis nesvarbu.

Atsakyti
Mer, o jum ne dzyn kas ką kr už kiek parduoda?

Einam kiaušų dažyt biggrin.gif

Ir dar... gal kuri iš vokiško amazono perkat? Reik šūdniekio už 5€.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 03 25, 14:52)
Yra kas turi laiko ir del 2 euru cackinasi. Dekrete zinau(drauges pazistama) viena budavo is skudurynu zaislu, rubu rinkdavo ir forumuose parduodavo. Jei zmogus turi laiko ir jam patinka valio, man negaila.

Jei man ko reikia as pati randu ir nusiperku.

Buvo ir man SM kasmyrini megztuka pardaviau, po savaites kuri pirko uzsidejus gerokai pardavinejo. Kazkaip kai pamatai lyg nefaina, bet kas man neleido daugiau prasyt, as pardaviau bile greiciau butu, kitam greitis nesvarbu.

sutinku su jumis smile.gif kazkas turi laiko ir kantrybes po 100 kartu traukti daikta ir matuoti ir kazka atsakyneti, o kazkas neturi ar laiko ar noro smile.gif o siap pakankamai drasu , pirkti kazkieno tai daiktus, su ta mintim , kad parduosi brangiau smile.gif bet kiekvienas daro taip kaip nori smile.gif o kas is uzsidirba , na valio smile.gif niekas gi nevercia pirkti is JU smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 15:59)
Mer, o jum ne dzyn kas ką kr už kiek parduoda?

Ne dzin, nes smegenu tam nereikia, tik ir esam perekupciku salis. Kur savo kurti produktai, gamyba kazkokia, inovacijos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:18)
Ne dzin, nes smegenu tam nereikia, tik ir esam perekupciku salis. Kur savo kurti produktai, gamyba kazkokia, inovacijos?

O jūs kokį produktą sukūrėte ar pagaminote?

O tų kaip skote perekupščikų nenuvertinkite. Rasti produktą kurį pirktų tokia maža rinka kaip mūsų yra labai labai sudėtinga. Tai ne vokietija tokia su savo 81 milijonu. Arba tarkim tokie uzbekai kazachai, kurie sako pažiūrėkit, kiek pas mus žmonių, jūs mum tik duokit, o mes jau turėsim kur dėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 kovo 2016 - 15:24
jūs čia viską žinot ir viską turit biggrin.gif
gal turit užsilikusius kokius 18-19d batukus, tokius demisezoninius - pavasarinius,
iki 10 eur ? Berniukui, kojytė 11cm? Pirmiems žingsniams (ne tik vežime sėdėt).

Už 16eur randu amazone, bet ranka nekyla pirkti naujus ir užsiimti pardavinėjimu...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 16:21)

Cia jau mano asmeninis reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:18)

nepykit bet kur blogumas smile.gif ima pasalpas negerai, vogimas vel negerai, bando dasidurti kapeika vel negerai smile.gif kam kaip gaunasi ,tas taip ir sukasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 03 25, 17:21)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kaip kas moka taip ir soka cool.gif Jei zmogus is to uzdirba (o tam kaip nesuk smegenu turet irgi reik) valio bigsmile.gif Jis nevogia. Geriau taip nei tupet "ant pasalpos" ir burbet kaip Lietuvoje blogai gyvent cool.gif
Yra paklausa, reiskia turi but ir pasiula, ne visos tokios protingos kaip mes nusipekam Columbiu po 20 euru, kitas tenkina sumoket ir tuos 50 euru ir jos dziaugias pirkiniu, tai koks kieno susiktas reikalas atsiprasant kas, ka ir uz kiek nupirko ir pardave tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 25 kovo 2016 - 15:28
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 16:23)
Cia jau mano asmeninis reikalas.

Tai nereik burnot ant kitų. Reik nuo savęs pradėt. Jei žmogus sugeba prasisukt ir iš to gyvent nesėdėdamas valstybei ant sprando, koks skirtumas. Man negaila.
Atsakyti