Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 25, 12:19)
Aš labai abejoju, kad rasite čia parduodamų prekių už tas pačias kainas, kuriomis pirko  lotuliukas.gif greičiau musumazyliai.lt atsiras, su šiokiu tokiu antkainiu

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 25, 12:36)
Man tai normalu, tiesiog temoje buvo ne vienas prašymas rodyti netikusias prekes, tai ir parašiau, kad nesitikėtų prašančios stebuklų

drinks_cheers.gif Pilnai sutinku, pilna buvo postų, kad dėkite prekes į temą už tą pačią gerą kainą - tai vis pagalvodavau, negi tokiu naivuolių yra ir tikisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lazanija @ 2016 03 25, 12:37)
Sveikos merginos,
norėjau pasidalinti nemaloniu atradimu aliexpres.com. aliexpres siūlo parsiųsti programėlę su kuria gauni net iki 60% nuolaidas. Dabar beveik visos kainos ten nurodomos be nuolaidų (pilna kaina), o norint gauti ankstesnę kainą "Su nuolaida:)" turi įsidiegti tą programėlę. BET! Pasirodo ta programėlė turi šinipinėjimo programą, t.y. tu savo noru sutinki, kad jie bet kada prisijungs prie tavo telefono ar kompo ir naršys tavo duomenis įrenginyje, taip pat galės pasijungti ir prie tavo web kameros ir t.t. Žodžiu jei darai verslą tai pastudijuos tavo duomeis, jei esi mokslininkas nukopins tavo atradimus, jei turi erotinių nuotraukų gali koks nesąžiningas kinas ir paviešint smile.gif Parašiau apie tai į Aliekspres facebooka - tai jie mano postą ištrynė smile.gif
Dalinuos šia info, kad būtume budrios smile.gif

Dekui uz info..kaip tik praeita savaite parsisiunciau doh.gif ..reikejo vienos prekes ir su programele buvo keletu centu pigiau doh.gif ..einu trint..
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 25, 13:17)
jausmas tikrai geras  blush2.gif

As tai knisuosi kaip mazas vaikas po ta toyso deze lotuliukas.gif ..nes kai uzsakinejau, kazkokiam strese buvau, kroviau per daug nenagrinedama..tai dabar kaip vaikas po gimtadienio..ir ta plesiu, ir kita..nezinau kuri pirma griebt lotuliukas.gif ..tik dziaugiuos, kad dydzius emiau kiek didesnius..tai per mazu tikrai nebus..vieni bateliai turejo buti sunui i darzeli..tik dabar pamaciau, kad sonuose rozines sirdutes ir padas su gelytem biggrin.gif ..bet turiu dukryte..jai bus i ateiti..
Atsakyti
Prasidejo Mytoys "ispardavimas" tongue.gif Crocsu uz 10€ ir kombiu po 7€ tongue.gif
http://www.musumazyl...-lengvi-batukai
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 03 25, 15:14)
Prasidejo Mytoys "ispardavimas" tongue.gif Crocsu uz 10€ ir kombiu po 7€ tongue.gif
http://www.musumazyl...-lengvi-batukai

Kaip mano vyras sako - sudbiznis.
Atsakyti
ir as papasakosiu :0 pirkau is MM mclareno nesyne uz 25 eurus , nauja , naudojau gal 2-3 men, tikrai viskas su ja buvo gerai , pardaviau mamuturguje uz 15 euru aisku man is u tik 10 liko, o po savaites , bet ir reikejo taip uztaikyti , ziuriu mano nesyne mazyliuose uz 35 eurus smile.gif)))))))))))) prikeliau vyra nakti, sakau ziurek , ziurek , cia gi mano smile.gif))))))))) tai ilgai jam po to aiskinau , kaip taip gaunasi , jis negalejo patiketi , kad taip gali buti. o po to ir nupirko ja uz 35
Atsakyti
Šiandien Maytoys.de palaidinėms -20% nuo tų kainų, kurias rodo puslapy prie prekės, minusuoja jau atsiskaitymo lange, o kas turi kodukus ,tai dar papildomai pritaiko nuolaidą.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 03 25, 15:17)
Kaip mano vyras sako - sudbiznis.

Kai tokios nuolaidos buvo, tai ir "verslynikams" reik užsipirkt, tik už tokias kainas ar perka kas, įdomu.. Kiek metų laukti, kol nupirks ar bent jau kreipsis dėl išmatavimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 25, 15:31)
Šiandien Maytoys.de palaidinėms -20% nuo tų kainų, kurias rodo puslapy prie prekės, minusuoja jau atsiskaitymo lange, o kas turi kodukus ,tai dar papildomai pritaiko nuolaidą.
Papildyta:
Kai tokios nuolaidos buvo, tai ir "verslynikams" reik užsipirkt, tik už tokias kainas ar perka kas, įdomu.. Kiek metų laukti, kol nupirks ar bent jau kreipsis dėl išmatavimų g.gif

pameginau, tai man taiko viena nuolaida, ta, kuri didesne.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 25, 15:26)
ir as papasakosiu :0 pirkau is  MM mclareno nesyne uz 25 eurus , nauja , naudojau gal 2-3 men, tikrai viskas su ja buvo gerai , pardaviau mamuturguje uz 15 euru aisku man is u tik 10 liko, o po savaites , bet ir reikejo taip uztaikyti , ziuriu mano nesyne mazyliuose uz 35 eurus smile.gif)))))))))))) prikeliau vyra nakti, sakau ziurek , ziurek , cia gi mano smile.gif))))))))) tai ilgai jam po to aiskinau , kaip taip gaunasi , jis negalejo patiketi , kad taip gali buti. o po to ir nupirko ja uz 35

jūs man paaiškinkit kodėl stresuojat? biggrin.gif

jei norėjot 15eur-juos ir gavot smile.gif pamatė kokia mamytė,kad pigiai parduodat, nusipirko ir perparduoda..nu kame čia stebėtis ir piktintis smile.gif

as tik kiek skaičius,kad būna,jog dovanoja rūbelius nepasiturinčiom..ir pasiėmusios kitos mamos juos perparduoda- tai čia sakyčiau jau nesazininga..nes yra kam tų rūbelių reikia...
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 25, 14:31)

Oi tikrai perka, būtų ruduo ir už 40 eur nupirktų biggrin.gif Tik va kaip mytoys atrūšiavo kam siųsti, o kam ne, nes greičiausiai praleido ir tas kurios daugiau negu po 1 kombį pirko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 25 kovo 2016 - 14:43
QUOTE(madampipi @ 2016 03 25, 15:33)
pameginau, tai man taiko viena nuolaida, ta, kuri didesne.

Tikrai taip.., ačiū, kad patikslinot. Keisiu akinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linceka @ 2016 03 25, 14:31)
Papildyta:

o tikrai dar taiko su kodu ? jus tikrinote ?
Atsakyti
Gavau ir aš Mytoys thumbup.gif Atvežė beveik žmogaus dydžio dėžę lotuliukas.gif
Turiu 35 proc. Mytoys kodą, dabar jau ilgai nieko nebepirksiu, galiu atiduot. Galioja šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 25 kovo 2016 - 14:46