Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

paklausiu kitaip, ar perkate kas nors next clearance , ir kaip jums pavyksta ? pacioms smile.gif jei kas pasidalins busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
mergaites, o kaip su kodukais mytoys.de-jeigu atsiuncia i el.pasta procentine nuolaida pvz .rubams, tai kitokio koduko siuntimui sumazinti negalima panaudoti? siuntimas i Lt 13.95 eur?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 25, 12:42)
paklausiu kitaip, ar perkate kas nors next clearance , ir kaip jums pavyksta ? pacioms smile.gif jei kas pasidalins busiu dekinga smile.gif

neperkam, nes mums neparduoda UK prekių, perkam tik čia: http://lt.nextdirect.com/en/
o visa kita tarpininkių dirva
Papildyta:
QUOTE(shimmer @ 2016 03 25, 12:43)
mergaites, o kaip su kodukais mytoys.de-jeigu atsiuncia i el.pasta procentine nuolaida pvz .rubams, tai kitokio koduko siuntimui sumazinti negalima panaudoti? siuntimas i Lt 13.95 eur?

NE. Vienas langelis, vienas nuolaidos kodas
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 03 24, 16:53)
Rytoj planuoju pirkti amazon.co.uk per Tuki.
Pinigus noreciau gauti rytoj. Swed arba SEB bankai. Miestas Vilnius. (Balsiai, Karoliniskes, Zemieji paneriai arba kazkur pakeliui galetumem susitarti).

Uzsakymus siuskite daivazura@gmail.com Nurodykit tel.Nr., kad jei kokios problemos - galeciau susisiekti.

QUOTE(Blizgė @ 2016 03 25, 11:41)
Sveiki,

Lyg tai kazkas planavo pirkti is amazon.co.uk g.gif Neberandu biggrin.gif Noreciau prisijungti pristatymui pasidalinti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lazanija @ 2016 03 25, 11:37)
Sveikos merginos,
norėjau pasidalinti nemaloniu atradimu aliexpres.com. aliexpres siūlo parsiųsti programėlę su kuria gauni net iki 60% nuolaidas. Dabar beveik visos kainos ten nurodomos be nuolaidų (pilna kaina), o norint gauti ankstesnę kainą "Su nuolaida:)" turi įsidiegti tą programėlę. BET! Pasirodo ta programėlė turi šinipinėjimo programą, t.y. tu savo noru sutinki, kad jie bet kada prisijungs prie tavo telefono ar kompo ir naršys tavo duomenis įrenginyje, taip pat galės pasijungti ir prie tavo web kameros ir t.t. Žodžiu jei darai verslą tai pastudijuos tavo duomeis, jei esi mokslininkas nukopins tavo atradimus, jei turi erotinių nuotraukų gali koks nesąžiningas kinas ir paviešint smile.gif Parašiau apie tai į Aliekspres facebooka - tai jie mano postą ištrynė smile.gif
Dalinuos šia info, kad būtume budrios smile.gif

Tas pats yra su windows 10, kurį kiša visiems nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 11:48)

Aciu wicked drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 25, 12:05)
As irgi katik gavau  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  assa.gif

bet tai kaip faina thumbup.gif jaučiujausmas, kaip per Kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
Na panos, žiūrėkit savo gėrius iš Mytoys o netikusius dėkite čia biggrin.gif
Gal kam netiks berniukiški batai 39-40 dydžio?
Atsakyti
Mano rašo, kad siuntos nepavyko įteikti (nėra namie) - nuo pat ryto su atrakintom durim laukiu lotuliukas.gif doh.gif Čia apie mytoys siuntinį. Paskambinau į lp express...sako - nenurodytas tel. nr. todėl ir nepristatė doh.gif Nesigilinau ką būtų toliau darę jei nebūčiau skambinusi...tikiuos gausiu ir aš
Atsakyti
sveikos, ar tokias perkate šuslerio druskas ar kitokias?
https://www.sonnen-a...letten-06318915
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 03 25, 13:13)
bet tai kaip faina  thumbup.gif jaučiujausmas, kaip per Kalėdas biggrin.gif

jausmas tikrai geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2016 03 25, 12:15)
Mano rašo, kad siuntos nepavyko įteikti (nėra namie) - nuo pat ryto su atrakintom durim laukiu lotuliukas.gif  doh.gif Čia apie mytoys siuntinį. Paskambinau į lp express...sako - nenurodytas tel. nr. todėl ir nepristatė doh.gif Nesigilinau ką būtų toliau darę jei nebūčiau skambinusi...tikiuos gausiu ir aš

man taip buvo su S.Oliver - nebuvo nurodytas telefono numeris ant siuntos, mūsų name kodinė spyna, kurjeris negalėjo įeiti į namus, todėl kitą dieną pašto dėžutėje radau lapelį... bet aš jau buvau parašius į LP Express, tai jie prašė nurodyti telefono numerį, ir kurjeris būtų atvežęs kitą darbo dieną, bet aš važiavau pasiimti pati iš jų... nors siunta buvo vyro vardu, tačiau įjungiau kiaulės akis ir atsiėmiau cool.gif
Atsakyti