Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 22:29)
man taiko ir su 0039 ir su 0036 , bet kai reikia prisijungti tada viskas , nuolaidos nera sad.gif

man prisijungus taikė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 23, 22:39)
Man l.idomi situacija..kad nedaryti makliu, sutariau su broliu, kad jis man nupirks vertbaudet..issiunciau jam pakvietima, jis gavo su kodu 0036, bet jo naujame accounte prie "my order code" jokio kodo nera..uzsakyme jis visiskai neveikia..net shipo neminusuoja.. g.gif  verysad.gif

Tai gal tiesiog dar nespejo visa info suvaiksciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 23, 21:38)
praeitą kart negavau prekių, pinigai buvo rezervuoti, bet nenuskaičiuoti. Jokio laiško negavau. Lygiai taip pat berods 0038 kodą buvau suvedus. Kai kas gavo

as, as praeita karta gavau smile.gif visos prekes buvo su 40 proc nuolaida smile.gif zodziu uz 2 maikutes-golfai ,kelnes ir megztuka sumokejau 15 euru smile.gif noriu dar smile.gif bet nesigauna , eisiu I chroma smile.gif gal ten pavyks
Atsakyti
Kam dar pastaruoju metu BOOTS atsaukineja uzsakymus?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 22:29)
man taiko ir su 0039 ir su 0036 , bet kai reikia prisijungti tada viskas , nuolaidos nera sad.gif

QUOTE(Bluntė @ 2016 03 23, 22:29)
jungiuos prie tų kam 0036 ir 0039 negalioja biggrin.gif

O tai jūs tuos kodus esat gavusios? Ar tiesiog iš SM kolegių nusižiūrėjusios bandot irgi taikyt? ax.gif

QUOTE(Garbane* @ 2016 03 23, 22:39)
Man l.idomi situacija..kad nedaryti makliu, sutariau su broliu, kad jis man nupirks vertbaudet..issiunciau jam pakvietima, jis gavo su kodu 0036, bet jo naujame accounte prie "my order code" jokio kodo nera..uzsakyme jis visiskai neveikia..net shipo neminusuoja.. g.gif  verysad.gif

O brolis užsiregistravo tik gavęs pakvietimą ir paspaudęs ant ten esančios nuorodos?
Atsakyti
bandau taikyt biggrin.gif
mano emailu rodo ,kad jau siųstas buvo kvietimas...bet va kad jokios info neturiu..

Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 21:29)

iejus i savo acaunta, kur yra jusu kodai , ar jus turite kuri nors koda?

nebutinai sitie kodai gali but, reikia paziureti, koks jusu acaunte yra

as sitoj parduotuvej nemaklinu
perku savo ir sesers acauntais, adresai, kortos skiriasi
dar vyro turiu, bet si karta pas ji acaunte jokio kodo nera

tai net nebandau is jo acaunto , uzteks ir 2 uzsakymu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 23 kovo 2016 - 22:06
QUOTE(lina0612 @ 2016 03 23, 22:02)
iejus i savo acaunta, kur yra jusu kodai , ar jus turite kuri nors koda?

nebutinai sitie kodai gali but, reikia paziureti, koks jusu acaunte yra

tas kuris accounte pas mane , man daro tik 20 proc smile.gif o as noriu 15 euru smile.gif o tos kurios tikrai pirma karta pirks gal ir bus tas gerasis kodas
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 23, 22:04)
tas kuris accounte pas mane , man daro tik 20 proc smile.gif o as noriu 15 euru smile.gif o tos kurios tikrai pirma karta pirks gal ir bus tas gerasis kodas

as buvau prisiuntinejus kvietimu, bet 1 acaunte is 7, tik 3 prisiregistravo
kitam 1 issiuntus, bet ir tas net neuzsiregistraves
Atsakyti
Viskas nesigauna apgauti smile.gif gal gerai smile.gif nereikes pergyventi , jei uzsakyma atsauktu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar perkat iš hm Vokietijos? Gal galite pasidalinti patirtimi.
Per pirk.de gavau adresą Vokietijoje.
Gal kas renkat ar norėtų jungtis, kad pasidalinti siuntimą? Bandysiu pirmą kartą, tai negaliu nieko garantuoti smile.gif
Atsakyti
Laba, mane domina Columbia 2 dalių kombinezonas, 3T dydžio. Iš kur perkat? Gal žinot kokių nors amerikietiškų puslapių? Neskaitant oficialaus Columbia tinklapio.
O gal geriau rinktis kokį kitokį žiemai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 23 kovo 2016 - 22:26