Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2016 03 24, 23:36)
Gavau pirmadienį užsakytą verbaudet ax.gif

O siuntimo nuorodą į paštą buvot gavus? Anksčiau kartais atsiųsdavo informaciją apie išsiųstą siuntą, kai kada ne ax.gif . Pasakykit kas dėl YOOX, ar galiu netikusias prekes iš dviejų siuntų sudėt į vieną,ar būtina siųsti du siuntinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 24, 20:52)
Sezonas jau ant nosies  ax.gif  kam teko pirkti  blush2.gif kur padori kainyte, gal kuri susiduret ?
Mastau ar isvis daiktas kuris vertas demesio  smile.gif
user posted image

Amazon kiek žiūriu pigiausiai jis. Iš atsiliepimų kas turėjo tai labai patenkinti . Mes ir galvojam pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 25, 01:52)
O siuntimo nuorodą į paštą buvot gavus? Anksčiau kartais atsiųsdavo informaciją apie išsiųstą siuntą, kai kada ne ax.gif

Atsiuntė trečiadienį vakare nuorodą, vakar siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 03 24, 19:52)
Sezonas jau ant nosies  ax.gif  kam teko pirkti  blush2.gif kur padori kainyte, gal kuri susiduret ?
Mastau ar isvis daiktas kuris vertas demesio  smile.gif
user posted image

vakar pirkau is amazon (bet pardavejas ne pats amazon). stebejau kainas kuril laika, bet kad nekrenta doh.gif
euru kitu kaina mazesne buvo decathlon.de, bent jau idealo.de taip rodo), bet del keliu euru skirtumo nekuriau decathlone atskiro accounto. paprasciau buvo pirkt per amazona.
Tiesa, pirkau pazistamu DE adresu. Tai uztruksiu kol i LT gausiu. Todel apie geruma greit nepakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Patikrinau sakaita vakar, tai man mytoys viena suma rezervaves, uz tiek kiek buvau uzsakius, o kita nurase, uz tiek kiek issiunte.

Ziuresim ar pristatys g.gif
Atsakyti
Aš 7 ryto sulaukiau LPexpress kurjerio skambučio, tai laukiu 9 val. Mytoys siuntinio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 03 25, 08:06)
vakar pirkau is amazon (bet pardavejas ne pats amazon). stebejau kainas kuril laika, bet kad nekrenta doh.gif
euru kitu kaina mazesne buvo decathlon.de, bent jau idealo.de taip rodo), bet del keliu euru skirtumo nekuriau decathlone atskiro accounto. paprasciau buvo pirkt per amazona.
Tiesa, pirkau pazistamu DE adresu. Tai uztruksiu kol i LT gausiu. Todel apie geruma greit nepakomentuosiu 4u.gif

aš jau pora mėn stebiu, kaina tikrai nekrenta doh.gif dar vis tikiuosi geresnės kainos biggrin.gif
mergaitės, gal kam reik hogl ilgaaulių,gavau, man mažoki doh.gif 39 dydis http://www.amazon.de...FE2C27QY23F3ZF6 pagauti su gera nuolaida 4u.gif parduot, arba grąžint reik, bet niekad nesu grąžinus amazon de, tvarkos nežinau, siuntimo kaina atgal ir aktuali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 25 kovo 2016 - 08:01
Superiniai batai viduj su natūraliu kailiu.

http://www.amazon.de...1Z8DV8J1NB0D68J
Atsakyti
Laba ryta,
Gal kas is Vilniaus planuojate pirkti gap.eu? Taip reiktu poros smulkmenu doh.gif
Atsakyti
Ar butu norinciu is Vilniaus su nedideliais krepseliais pasidalinti windeln siuntima?
Atsakyti
Turiu Mytoys siuntini thumbup.gif Ka tik pristate thumbup.gif Pirktas be jokiu kodu ir kooperaciju. Daugiausia Next daiktai, nes tuo metu buvo geriausios kainos man reikiamu dydziu. Tai net nezinau, kuo jie vadovavosi, kai atsaukinejo siuntinius. Vienas pagautas absoliutus geris (Primigi batai 38 d. sau is mergaiciu skyriaus uz 14 eur) buvo atsauktas dar iki issiuntimo.
Sekmes visoms, kurios dar laukia Mytoys 4u.gif
Atsakyti
Galiu perleisti 35 proc. MyToys nuolaidos kodą.
Rašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti