Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 24, 22:03)
O gaila, o šiaip nemaklinant praleis su vyro korta, ar kabinsis?

Manau, kad cia laimes dalykas..vienoms praeina, kitoms del nieku atsaukia..pernai is tikruju pakvieciau drauge, turincia vaiku i vertbaudet, bet jai kazkodel atsauke pati pirma jos uzsakyma su 15 eur nuolaida..ji tikrai niekada anksciau nebuvo turejusi accounto ir net girdejusi apie vertbaudet..kitoms buna ir makles praeina..kaip pasiseks smile.gif ..bandykite 4u.gif
Atsakyti
Turiu mytoys 35 kodą jei kam reikia rašykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 22:11)
Kad kiek mačiau LT interetinėse parduotuvėse išpirkta g.gif
Nebent kokiose prekybcentriuose kas užmatys

turejau omeny siuntimasi is uzsienio, Lt internetinese ziurejau - isparduota doh.gif
Atsakyti
Gal TBS kas nors nori per Tukį? Nuo Sale papildomai 40 proc. nuolaida 4u.gif
Galiu priimti siuntimui pasidalinti. Trūksta iki nemokamo siuntimo UK ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 24 kovo 2016 - 21:37
QUOTE(Saulutė @ 2016 03 24, 22:26)
turejau omeny siuntimasi is uzsienio, Lt internetinese ziurejau - isparduota  doh.gif

Tai nieko nebesuprantu, jums reikia greitai ir prašot, kad persiųstų jums paštomatu.
Daviau nuorodą, kur yra prekė ir siuntimas pigesnis nei kokiam Mytoyse. Tai siųskitės tiesiai sau namo, juk kol gausit paštomatu, daugiau laiko sugaišit. Ar jūs turėjot omeny, kad kas nors prekybos centre LT pažiūrėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 24 kovo 2016 - 21:36
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 24, 21:03)
O gaila, o šiaip nemaklinant praleis su vyro korta, ar kabinsis?

aš esu iš Vertbaudet pirkus su vyro korta, siuntusi savo vardu, tai keletą dienų užsakymas kabojo, ir jie paskui patys parašė man emailą, kad nurodyčiau savo ir vyro ryšį biggrin.gif bei reikėjo jo duomenų kažkokių - turbūt vardo, pavardės ir tikrai prašė telefono, kurio nenurodžiau cool.gif bet po to susirašymo užsakymą praleido...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 24, 21:43)
aš esu iš Vertbaudet pirkus su vyro korta, siuntusi savo vardu, tai keletą dienų užsakymas kabojo, ir jie paskui patys parašė man emailą, kad nurodyčiau savo ir vyro ryšį biggrin.gif bei reikėjo jo duomenų kažkokių - turbūt vardo, pavardės ir tikrai prašė telefono, kurio nenurodžiau cool.gif bet po to susirašymo užsakymą praleido...

Ir man panašiai buvo su mamos vardu/adresu atidarytu account'u, o mokėjau savo kortele. Kai užklausė - nu ir atrašiau teisybę, kad mokėta dukros kortele, o jos pavardė skiriasi, nes ištekėjus, kadangi mama neturi savo. Pakabojo gal dienelę užsakymas ir praleido.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 22:34)
Tai nieko nebesuprantu, jums reikia greitai ir prašot, kad persiųstų jums paštomatu.
Daviau nuorodą, kur yra prekė ir siuntimas pigesnis nei kokiam Mytoyse. Tai siųskitės tiesiai sau namo, juk kol gausit paštomatu, daugiau laiko sugaišit. Ar jūs turėjot omeny, kad kas nors prekybos centre LT pažiūrėtų?

taip, prasiau Lietuvos prekybos centruose, Maximoj, Rimi, IKI 4u.gif Uzienio parduotuves atkrenta del laiko stokos. Pati kiek galejau (su kitu pagalba) ieskojau, Kaune nei Akropolio Maximoj, nei maxima Bazej nei Hyper Maximoj, nei Savo Rimi zinau kad tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
Įdomiai su S.Oliver - net nustebau biggrin.gif
Akropoly pamačiau liemenę pūkinę - kainavo 39,99 eur

galvoju pagriebsiu iš interneto nes dar kodą gavau -10 eur - įlendu o internete tokia pat 59,99 rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau pirmadienį užsakytą verbaudet ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Žiūrinėju savo 6-metei kitai žiemai striukę, gal kas turit iš šių? Ką priduoda tie skaičiukai 5000mm ir 10000mm?

http://lt.sportsdire...olcode=40818024

http://lt.sportsdire...olcode=40819470

Kaina skiriasi dvigubai. Ar tinka mūsų žiemoms darželyje/kieme?
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2016 03 25, 00:21)
Labukas  4u.gif

Žiūrinėju savo 6-metei kitai žiemai striukę, gal kas turit iš šių? Ką priduoda tie skaičiukai 5000mm ir 10000mm?

http://lt.sportsdire...olcode=40818024

http://lt.sportsdire...olcode=40819470

Kaina skiriasi dvigubai. Ar tinka mūsų žiemoms darželyje/kieme?

Skaičiai rodo drėgmės pralaidumą ir kiek kvėpuoja. Aišku geriau pirkti su 10 000, jau po pirmo skalbimo gerokai krenta drėgmės pralaidumas, galima pagooglint, aišku gal vaikas ir nepajus. šilumos turėtų pakakti, nors kiek pašiltinimo tai nerašo tiksliai.
Atsakyti