Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kam reikia 35 proc Mytoys koduko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deita: 24 kovo 2016 - 19:12
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 18:29)
nemanau. Man katik atsiunte, kad atsaukia siandienini uzsakyma....  o siunciau anytos vardu ir jos adresu ir savo vyro korta. Mano acounta tureta jie apskritai istryne, nes nebeduoda jungtis ir net su slaptazodzio priminimu.... Nu ir francuzai tampa atsparus musu maklem smile.gif

Ir man nepraejo, kai bandziau kazkada vyro vardu, bet su ta pacia kreditine. biggrin.gif
O vakaryksti mano uzsakyma jau issiunte ir gavau nauja nuolaidos koduka. thumbup.gif
Dabar suku galva, ar cia reikia dar kazko tiems vaikams? doh.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif ar jau visos išbandėt puodus, kur kažkada iš Vokiečių siuntėtės? rolleyes.gif kokie atsiliepimai būtų? ar patenkintos? ar puodai nėra visai lengvi? gyvenimas prispyrė nusipirkti pirmą puodų rinkinį, tai dabar laužau galvą biggrin.gif
Atsakyti
Sezonas jau ant nosies ax.gif kam teko pirkti blush2.gif kur padori kainyte, gal kuri susiduret ?
Mastau ar isvis daiktas kuris vertas demesio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ar butu norinciu prisijungti prie mytoys rubam ir batam 35 of ? Kaunas.
Atsakyti
Atiduotas kodukas 4u.gif
Atsakyti
Prirodykit ką perkat iš vertbaudet biggrin.gif nesugalvoju ar reikia pavasarinės/vasarinės striukės už 18€, ar ne biggrin.gif kažkaip brangokai gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 15:39)

QUOTE(as-berry @ 2016 03 24, 15:41)
Topfer mes naudojam. Tai sveiki produktai (livinn.lt) dar jais prekiauja. Taip pat akropolio maxima ir Ukmerges maxima ju visada turedavo. Nes viena karta kai buvo i pabaiga, tai puse Vilniaus apvazinejau..  ax.gif

Aciu, bandysiu cia pirkti, nes panasu, kad jau pigiau is de nepavyks uzsisakyti verysad.gif

Del vertbaudet, kam aktualu, siandien gavau siuntini, emiau sita plosciuka nuo lietaus. Toks plonas, i delna susipakuoja beveik, spalva visai ne tokia ruzava, o grazi svelni blush, man labai patiko 4u.gif
http://www.vertbaude...o...ur=6629&t=1

Oi bet ziuriu jo kaina jau didele, buvo berods 22e g.gif
Atsakyti
Merginos, ar yra koks nuolaidu kodukas knygos.lt ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 19:29)
nemanau. Man katik atsiunte, kad atsaukia siandienini uzsakyma....  o siunciau anytos vardu ir jos adresu ir savo vyro korta. Mano acounta tureta jie apskritai istryne, nes nebeduoda jungtis ir net su slaptazodzio priminimu.... Nu ir francuzai tampa atsparus musu maklem smile.gif

O gaila, o šiaip nemaklinant praleis su vyro korta, ar kabinsis?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 19:55)
randu čia 16,80 eur, siuntimas į LT 9,90 EUR, pirkit pati, nereikės siuntinėti per paštomatus
http://www.spielware...ber?sPartner=20

neprasyciau jei dar butu laiko pirkimui internetu, gimtadienis jau kita savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 03 24, 22:08)
neprasyciau jei dar butu laiko pirkimui internetu, gimtadienis jau kita savaite  doh.gif

Kad kiek mačiau LT interetinėse parduotuvėse išpirkta g.gif
Nebent kokiose prekybcentriuose kas užmatys
Atsakyti