Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Garbane* @ 2016 03 24, 16:03)
lotuliukas.gif ..
Papildyta:

As tai jau nebetampysiu likimo uz usu..pasidariau ta viena ir sedesiu kaip pele po sluota..tikiuosi neatsauks man jo..gruodi taip pat pasiseke, kai buvo private sale, turejau koda ir apsipirkau..kitoms atsauke, mano atejo..tikiuosi ir si karta tokios laimes 4u.gif

man vienas tik ir gaunasi smile.gif antro nepavyksta smile.gif tai nebent kai sita issius smile.gif tada ziuresiu smile.gif o gruodi as taip pat gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 03 24, 16:14)
be fixo, tiesiog M, randu ir mytoys tokia, kiek pigesne, gal sakau ten koks kodas kedutem galiotu, bent 10 proc, nera kokiu pirmo pirkimo ar panasiai,noreciau isitekt i 120eur,

Aš turiu 10proc mytoys.de viskam galioja, bet tik šiandien 4u.gif
Atsakyti
Panos, o vertbaudet gautųsi užsakyt savo ir vyro vardu (du atskiri užsakymai su 15 EUR nuolaidom), adresas tas pats, kreditinė ta pati, ar nelabai? Dar galėčiau kitu vardu, kitu adresu, bet kreditinė ta pati g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 24 kovo 2016 - 17:29
Gal kas prie GAP priimtų - reikia 1 daikto nesurenku free siuntimui.
Tinka persiuntimas
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 24, 17:29)
Panos, o vertbaudet gautųsi užsakyt savo ir vyro vardu (du atskiri užsakymai su 15 EUR nuolaidom), adresas tas pats, kreditinė ta pati, ar nelabai? Dar galėčiau kitu vardu, kitu adresu, bet kreditinė ta pati  g.gif

adresą galit parašyti šiek tiek kitaip ('Lakūnų g. 1', bei 'Lakūnų gatvė Nr. 1' - sistema supras kaip du skritingus, o kurjeris atsirinks smile.gif). Dar tikrina ar sutampa telefono nr. O kreditinė bent jau man praėjo ta pati, bet tai buvo pernai, dabar naujai nžn
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 03 24, 18:58)
adresą galit parašyti šiek tiek kitaip ('Lakūnų g. 1', bei 'Lakūnų gatvė Nr. 1' - sistema supras kaip du skritingus, o kurjeris atsirinks smile.gif). Dar tikrina ar sutampa telefono nr. O kreditinė bent jau man praėjo ta pati, bet tai buvo pernai, dabar naujai nžn

Ačiū 4u.gif nu kaip gaila, nužiūrėjau vienus užvalkalus patalynei, o nuo vakar nebėr jiems nuolaidos doh.gif Būtų super kaina išėjus..
Atsakyti
Pirmą kartą sužinojau, kad next yra prabangių rūbų pardė g.gif lotuliukas.gif

http://verslas.lryta...pinus-metus.htm
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 03 24, 18:29)
Panos, o vertbaudet gautųsi užsakyt savo ir vyro vardu (du atskiri užsakymai su 15 EUR nuolaidom), adresas tas pats, kreditinė ta pati, ar nelabai? Dar galėčiau kitu vardu, kitu adresu, bet kreditinė ta pati  g.gif

nemanau. Man katik atsiunte, kad atsaukia siandienini uzsakyma.... o siunciau anytos vardu ir jos adresu ir savo vyro korta. Mano acounta tureta jie apskritai istryne, nes nebeduoda jungtis ir net su slaptazodzio priminimu.... Nu ir francuzai tampa atsparus musu maklem smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galit kuri pagelbet, arteja mano zuikio gimtadienis ir labai nori Lego Ninjago 70755. Jau aplankem bele kiek parduotuviu, niekur nera sad.gif Dabar dar ir nuolaidos zaislams, gal kuri jei uzmatysit kur galetumet nupirkt ir persiust man pastomatu? 4u.gif
Vaikas nevilty, joks kitas variantas netinka verysad.gif
Atsakyti
70755 RANDU http://www.mytoys.de...p;suggBox=false
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 24 kovo 2016 - 18:39
Renku SportsdirectSportsdirect

Noriu užsakyti rytoj iki pietų, užsakinėsiu eurais. Priimsiu pora mergaičių, su mažais krepšelis, kad neišbrangtų siuntimas, nes mano tik dvi prekės. Siuntimo mokestį dalinsiu ant žmonių skaičiaus. Džiaugsiuosi, jeigu susirinksime 3, kad siuntimas gautųsi ne daugiau 4 Eur. Galiu persiųsti paštu arba LP express.

Vilnius, Pilaitė (vakarais ir savaitgaliais).
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2016 03 24, 19:30)
Merginos gal galit kuri pagelbet, arteja mano zuikio gimtadienis ir labai nori Lego Ninjago 70755. Jau aplankem bele kiek parduotuviu, niekur nera sad.gif Dabar dar ir nuolaidos zaislams, gal kuri jei uzmatysit kur galetumet nupirkt ir persiust man pastomatu?  4u.gif 
Vaikas nevilty, joks kitas variantas netinka  verysad.gif

randu čia 16,80 eur, siuntimas į LT 9,90 EUR, pirkit pati, nereikės siuntinėti per paštomatus
http://www.spielware...ber?sPartner=20
Atsakyti