Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2016 03 24, 15:23)
O kaip ten su world o fsweets užsakymu, kur mėnesio pradžioj rinktas, ar spės ateiti iki Velykų?

Lygtais rašė temoj, kad ne...
Atsakyti
As buvau gavusi is windeln brokuota autokedute. Nusiunciau jiems foto, laiska, kad noriu pakeitimo i kita be broko. Jokio atsakymo negavau 1,5sav. Rasiau kokius 5kartus. Jau buvau issigandusi, kad ragu kontora biggrin.gif po 1,5sav tiesioga gaunu laiska is DHL su grazinimo lipduku biggrin.gif net ne is ju, o is DHL. Ok. Issiunciau.
Tada rasau vel laiska, nes matau, kad kedute jau pas juos, o naujo siuntinio man nesiuncia biggrin.gif po savaites gaunu laiska, kad man pervesti pinigai i kortele biggrin.gif aisku, man isejo tas i nauda, nes nusipirkau dar pigiau ta kedute, bet nu nei jokio laiskelio, nei atsakymo, nei ko. Kaip durnelis sedi ir galvoji ka jie gali mastyt ir kokie ju tolimesni veiksmai bus biggrin.gif

Beje, laukiau, laukiau geresniu kainu ir snai mokamas siuntimas windelne biggrin.gif tai busiu apsisovus vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 03 24, 13:27)
parodykite, kas konkrečiai domina?

Jeigu konkreciau, tai tokiu man reikia, ziuriu ir assorti nebera blink.gif Kur dabar man ta misini nusipirkti, tik vienas pokas belikes unsure.gif
http://www.assorti.l...-neto-mase-600g
Ir sito naktinio reikia
http://www.windeln.d...mmer-milch.html
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 03 24, 15:23)
O kaip ten su world o fsweets užsakymu, kur mėnesio pradžioj rinktas, ar spės ateiti iki Velykų?

mano pirktas 17.03.2016. Šiandien sukurtas lipdukas lpexpress.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=bbiitute,2016 03 24, 15:21]
Turbut jau pasikeite mirksiukas.gif
Papildyta:

Mano jau pasieke Lietuva g.gif lauksim tesinio lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif ..o kada uzsakyma darete?..as dariau sestsdieni iki pietu, gal 11 ar 12 val..
..na tikiuosi ir mano greit Lietuva pasieks rolleyes.gif
..oi..pasikeite ir mano info:Die Sendung hat das Import-Paketzentrum im Zielland verlassen...cia kaip suprantu pasieke Lt? rolleyes.gif ax.gif ..geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 24 kovo 2016 - 14:48
[quote=Garbane*,2016 03 24, 15:44]
[quote=bbiitute,2016 03 24, 15:21]
Turbut jau pasikeite mirksiukas.gif
Papildyta:

Mano jau pasieke Lietuva g.gif lauksim tesinio lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif ..o kada uzsakyma darete?..as dariau sestsdieni iki pietu, gal 11 ar 12 val..
..na tikiuosi ir mano greit Lietuva pasieks rolleyes.gif
..oi..pasikeite ir mano info:Die Sendung hat das Import-Paketzentrum im Zielland verlassen...cia kaip suprantu pasieke Lt? rolleyes.gif ax.gif ..geras thumbup.gif
[/quote]

aha, katik pasitikrinau per lpexpress, tai mytoysas mano jau pas juos. Nu tikrai laukiam tesinio, ar busim tos laimingosios gave toysa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 14:50)
aha, katik pasitikrinau per lpexpress, tai mytoysas mano jau pas juos. Nu tikrai laukiam tesinio, ar busim tos laimingosios gave toysa  biggrin.gif

asjusu vietoje skambinciau sakyciau nereikia man kurjerio, atleksiu pati smile.gif ar lauksite ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 24, 15:57)
asjusu vietoje skambinciau sakyciau nereikia man kurjerio, atleksiu pati smile.gif ar lauksite ?

as jiem parasiau, kad kurjeriui nr perduotu ir uzklausiau ar bent ryt atvez, tai atrase: Sveiki,

Perduotas patikrinimas sandėliui, jei naktį gausime siuntą, tuomet rytoj pristatysime"

Kaip suprantu, dar tik kazkur i sandelius gavo, tada tik dalins kurjeriam ir vezios. Nemanau kad leistu atlekt paimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 03 24, 15:30)
Jeigu konkreciau, tai tokiu man reikia, ziuriu ir assorti nebera blink.gif Kur dabar man ta misini nusipirkti, tik vienas pokas belikes unsure.gif
http://www.assorti.l...-neto-mase-600g
Ir sito naktinio reikia
http://www.windeln.d...mmer-milch.html

Bandykit rašyt tiesiogiai Assorti wink.gif Aš kažkada esu taip dariusi. Paprasčiausiai tariausi, kad atvežtų man prekę, kurios jie nebebesivežė. Bet tada dar buvo kiti savininkai.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 03 24, 15:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyras sakytu visai boba nusoko nuo proto, is Alytaus siuntiniu i Vilniu sauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 15:50)
aha, katik pasitikrinau per lpexpress, tai mytoysas mano jau pas juos. Nu tikrai laukiam tesinio, ar busim tos laimingosios gave toysa  biggrin.gif

bigsmile.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 16:01)
as jiem parasiau, kad kurjeriui nr perduotu ir uzklausiau ar bent ryt atvez, tai atrase: Sveiki,

Perduotas patikrinimas sandėliui,  jei naktį  gausime siuntą, tuomet rytoj pristatysime"

Kaip suprantu, dar tik kazkur i sandelius gavo, tada tik dalins kurjeriam ir vezios. Nemanau kad leistu atlekt paimt  biggrin.gif

O butu geras rytoj jokiu ziniu lotuliukas.gif velyku nematysim tik mytoys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 15:50)

Na jei taip, tai bus stebuklinga diena..katik po mytoys geros naujienos mintyse pagalvojau, kad iki pilnos laimes man dar truksta, kad vertbaudet koda pritaikytu..nes sunui dzinsu l.reik..ir ka..su ta mintim ilindau i brolio vakar sukurta accounta ir uzsakiau thumbup.gif ..nesupratau, kaip man pavyko..nes nei vakar, nei sndn niekaip neleido naudoti kodo..zodziu, nezinau kas darosi, bet sndn man sekminga diena..iki kol neprades atsaukineti uzsakymo g.gif ..tfu tfu tfu tikiuosi taip nebus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 03 24, 15:01)

Perduotas patikrinimas sandėliui,  jei naktį  gausime siuntą, tuomet rytoj pristatysime"

Kaip suprantu, dar tik kazkur i sandelius gavo, tada tik dalins kurjeriam ir vezios. Nemanau kad leistu atlekt paimt  biggrin.gif

as linkiu, kad jus gautumete savo prekes smile.gif mytoysui tikrai bankroto nebus , bukime biedni , bet saziningi, jei jau pardavinejo tokiom kainom, tai jau turetu ir siusti smile.gif o cia negraziai pasielge, nors pagal savo taisykles jie ir turi tam teise.
Atsakyti