Dar viena mįslė Kad ir kaip sunkiai bedirbtumet, vis dėlto reikia ir prasiblaškyti
Pagal karinį protokolą Antrojo pasaulinio karo metu jūrų pėstininkės privalėjo naudotis tik vienos rūšies X.
X turėjo būti tokio pat atspalvio, kaip ir jų uniformų apdaila.
X paskirtis buvo palaikyti optimizmą ir stiprinti motyvaciją
Kas yra X?
Galvos apdangalas?
Kaspinėlis?
Segė?
Kaspinėlis?
Segė?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 01, 14:54)
Nea
Galvos apdangalas buvo uniforminis. Jokiu papildomu papuosalu pagal protokola nepriklause
Raudonas lupdazis ? Nes apdaila lyg ant melyno raudona
QUOTE(Stichija @ 2016 06 01, 19:46)
Raudonas lupdazis ? Nes apdaila lyg ant melyno raudona
Tikrai taip
Raudonas lupdazis
Ir ne bet koks, o tik vienos rusies - Elisabeth Arden Montezuma Red.
Butent sis atspalvis buvo inspiruotas moteru juru pajegose, sukurtas prie ju uniformos. Galima buvo ir lakuoti raudonai nagus, tai turejo palaikyti ju optimizma ir stiprinti motyvacija
Geras
O aš net nepagalvojau apie raudonos spalvos galimybę marinistinėj uniformoj
O aš net nepagalvojau apie raudonos spalvos galimybę marinistinėj uniformoj
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 02, 09:51)
Man tai buvo idomu, kad net protokole nurodyta ir tik vienos rusies
Pamastymui...
X is pradzu devejo tik kariai ir darbininkai kaip specialia apranga. Veliau X buvo pritaikytams vaikams del jo patogumo. Astuntame desimtmetyje X isiverze i mada, tapo labai populiarus. Veliau populiarumas nublanko, bet dabar X vel ant bangos.
Kas yra X?
QUOTE(Aireda @ 2016 06 02, 10:35)
Pamastymui...
X is pradzu devejo tik kariai ir darbininkai kaip specialia apranga. Veliau X buvo pritaikytams vaikams del jo patogumo. Astuntame desimtmetyje X isiverze i mada, tapo labai populiarus. Veliau populiarumas nublanko, bet dabar X vel ant bangos.
Kas yra X?
Pamastymui...
Kas yra X?
Gal kombinezonai?
QUOTE(gretuxxx @ 2016 06 02, 12:42)
Gal kombinezonai?
O dar gal - petnešos?
O man kombinezonai rodos modni tapo ir kokiam 7tam deš. ?
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2016 06 02, 10:35)
Pamastymui...
Kas yra X?
Pamastymui...
Kas yra X?
Nu bet tai jei kombinezonas, tai jo patogumas man lygus 0
ir as uz kombinezona o kodel nepatogus vienitelis nepatogumas tik tualete o daugiau tai