Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

Sveikos 4u.gif

Apie bohemiska aprangos stiliu tikriausiai daug skaitete, o gal net ir megstate toki bigsmile.gif

Stai ir misle 4u.gif Pati nesusimastydavau kodel tas stilius taip vadinasi, ka reiskia bohema ir stai neseniai perskaiciau apie tai ax.gif

Is kur kildinamas bohemisko stiliaus pavadinimas ir kodel ?
Kitaip sakant, kodel bohema?
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 09:13)
Sveikos 4u.gif

Apie bohemiska aprangos stiliu tikriausiai daug skaitete, o gal net ir megstate toki bigsmile.gif

Stai ir misle 4u.gif Pati nesusimastydavau kodel tas stilius taip vadinasi, ka reiskia bohema ir stai neseniai perskaiciau apie tai ax.gif

Is kur kildinamas bohemisko stiliaus pavadinimas ir kodel ?
Kitaip sakant, kodel bohema?

Nu bohema tai alternatyva, menininaki, vynas ! biggrin.gif
Dar - Bohemijos regionas ir stiklas (Čekija turbūt? g.gif )

O tai nuo ko ta bogema kilo tai kažkur tarp eilučių glūdi gal? g.gif - Einu galvot smile.gif

Tai gal pirmieji"alternatyvščikai" Bohemijoj gyveno ir todėl taip jie taip vadinas? (sąmprotauju be gūglo biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 gegužės 2016 - 09:38
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 30, 10:37)
Nu bohema tai alternatyva, menininaki, vynas ! biggrin.gif
Dar - Bohemijos regionas ir stiklas (Čekija turbūt?  g.gif )

O tai nuo ko ta bogema kilo tai kažkur tarp eilučių glūdi gal?  g.gif - Einu galvot  smile.gif

Tai gal pirmieji"alternatyvščikai" Bohemijoj gyveno ir todėl taip jie taip vadinas? (sąmprotauju be gūglo  biggrin.gif )

Samprotauji tinkama linkme mirksiukas.gif Su Bohemijos regionu siejama 4u.gif Bet stiklas ne prie ko tongue.gif Kas ten dar buvo Bohemijoje, kodel Bohemija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 09:52)
Samprotauji tinkama linkme mirksiukas.gif Su Bohemijos regionu siejama 4u.gif Bet stiklas ne prie ko tongue.gif Kas ten dar buvo Bohemijoje, kodel Bohemija cool.gif

Kokia nors hipiu stovykla pirmoji buvo Bohemijoj gal? g.gif
Lakste ten po pievas taip apsirenge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 30 gegužės 2016 - 11:51
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 09:52)

Tai bohema ten ir buvo ! laugh.gif
Juokauju. Tikrai istorijos nežinau. Pažiūrėsiu, ar čia man nušvis kuri tai smegenų dalis, kad taip natūraliai atspėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 05 30, 12:47)
Kokia nors hipiu stovykla pirmoji buvo Bohemijoj gal?  g.gif
Lakste ten po pievas taip apsirenge  biggrin.gif

Nea rolleyes.gif Bohemiskas ir hipiskas stilius yra skirtingi stiliai mirksiukas.gif Hipiai atsirado veliau, ju istakos skirtingos ax.gif

Nors as kazkaip juos tapatinau, man jie panasus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 11:55)
Nea rolleyes.gif Bohemiskas ir hipiskas stilius yra skirtingi stiliai mirksiukas.gif Hipiai atsirado veliau, ju istakos skirtingos ax.gif

Nors as kazkaip juos tapatinau, man jie panasus ax.gif

Kur čia perskaitei tokią įdomią info (apie bohemą) (smalsu smile.gif)

O tai gal... Užuominą jau galima būtų... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 30 gegužės 2016 - 14:02
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 30, 14:59)
Kur čia perskaitei tokią įdomią info (apie bohemą) (smalsu smile.gif)

O tai gal... Užuominą jau galima būtų...  blush2.gif

Uzuomina tokia, kad is Bohemijos kildinama tam tikra tauta, kurios gyvenimo budas ir inspiravo bohemisko stiliaus atstovus mirksiukas.gif

O info is Laura Latour naujausios knygos apie mados stilius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 14:11)
Uzuomina tokia, kad is Bohemijos kildinama tam tikra tauta, kurios gyvenimo budas ir inspiravo bohemisko stiliaus atstovus mirksiukas.gif

O info is Laura Latour naujausios knygos apie mados stilius ax.gif

Ooo, naujos knygos thumbup.gif Reiks profilaktiškai "prasinešt" pro knygyną, suinspiravai biggrin.gif
---
Tai čia panašiai, kaip barbarai, tik kitas akcentas smile.gif
Na, bet išties, aš tai nežinau.
- Palauksiu, gal kas kita atspės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 30, 15:22)
Ooo, naujos knygos  thumbup.gif Reiks profilaktiškai "prasinešt" pro knygyną, suinspiravai biggrin.gif
---
Tai čia panašiai, kaip barbarai, tik kitas akcentas smile.gif
Na, bet išties, aš tai nežinau.
- Palauksiu, gal kas kita atspės  smile.gif

Nepasiduok, nes is tikruju tai paprasta mirksiukas.gif Nes boho stilius ir primena tos tautos drabuzius, ne tik gyvenimo buda mirksiukas.gif

Nors, prisipazinsiu, niekada nesuvedziau ju kartu ax.gif Man tai buvo atradimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 30 gegužės 2016 - 14:29
QUOTE(Aireda @ 2016 05 30, 14:28)
Nepasiduok, nes is tikruju tai paprasta  mirksiukas.gif  Nes boho stilius ir primena tos tautos drabuzius, ne tik gyvenimo buda mirksiukas.gif

Nors, prisipazinsiu, niekada nesuvedziau ju kartu ax.gif Man tai buvo atradimas biggrin.gif

Tai tą gentį reikia atspėti? Bohemiečiai? biggrin.gif
Bohemijonai? Bohemikai?
[ doh.gif ]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 05 30, 15:31)
Tai tą gentį reikia atspėti? Bohemiečiai?  biggrin.gif
Bohemijonai? Bohemikai?
[ doh.gif ]

lotuliukas.gif kokia tauta megsta laisve, ignoruoja visuomenes taisykles, rengiasi ryskiai, su daugybe aksesuaru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 30 gegužės 2016 - 14:45