Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

ir as kitus zinau, o to panko nepazistu biggrin.gif
Atsakyti
Pankas Diesel
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 29, 22:25)
ir as kitus zinau, o to panko nepazistu  biggrin.gif

O tas ant žirgo kas?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 05:42)
O tas ant žirgo kas?

Burberry 4u.gif

Va Linamog pazista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 04 30, 07:30)
Burberry  4u.gif

Va Linamog pazista  thumbup.gif

Aaa. Burberry!
Aha, Linamog pažįsta tą seną panką biggrin.gif - Beje, visai aš jo neužfiksavus kažkaip, o įdomus ženklas. Įdomu, kokia jo istorija.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 07:36)
Aaa. Burberry!
Aha, Linamog pažįsta tą seną panką  biggrin.gif - Beje, visai aš jo neužfiksavus kažkaip, o įdomus ženklas. Įdomu, kokia jo istorija.

as kazkaip Dieselio tik ta uzrasa visur pastebedavau, o panko ne ... g.gif
tuoj ateis Aireda papasakos istorija, ji gi pas mus vaiksciojanti enciklopedija biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Diesel 4u.gif Istorijos nebus, tik paaiskinimas tongue.gif

user posted image

Pavadinimas Diesel atsirado naftos krizes metu, kai dizelis tapo alternavyva benzinui. Sis pavadinimas asociavosi su dinamika, varomaja jega globalioje ir judrioje visuomeneje.
Logotipui buvo pasirinkta cherokee indeno galva su irokezu, kaip laukiniskumo ir nepriklausomumo simbolis.

Diesel moto - be stupid biggrin.gif - Buk kvailas, mastyk nestandartiskai, kurk idomias idejas, net jei jos is pradziu atrodo kvailokos.
Oficiali "be stupid" Diesel filosofija biggrin.gif

Diesel pasizymi provokatyviu, ironisku ivaizdziu, sokiruojancia arba prajuokinancia, zodziu, nestandartine reklama.

Pvz. 1995 m. Diesel reklama buvo pirmoji, vaizduojanti homoseksualia besibuciuojancia pora biggrin.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 30 balandžio 2016 - 09:43
QUOTE(Aireda @ 2016 04 30, 09:38)

Geras, kaip įdomu!
Dabar į Diesel kitaip žiūrėsiu biggrin.gif
Super. Labai patiko.
Atsakyti
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija thumbup.gif

o man tai nepatinka Diesel reklamine koncepcija schmoll.gif kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio unsure.gif
Atsakyti
Koks dizaineris II pasaulinio karo metu ir jau pries ji tieke SS, hitlerjugendo uniformas, buvo istojes i naciu partija, veliau gamybai naudojo koncentraciju stovyklu kaliniu darba?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 05 01, 10:18)
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija  thumbup.gif

o man tai nepatinka Diesel reklamine koncepcija  schmoll.gif kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio  unsure.gif

enura, as kaip toj reklamoj "daug skaitau" biggrin.gif Ir moku pagooglinti ax.gif

As nelabai megstu sokiruojancius dalykus, man labiau prie sirdies grazus biggrin.gif Bet Diesel man visuomet patiko. Turi jie kazkoki cinkeli ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 01, 11:20)
Koks dizaineris II pasaulinio karo metu ir jau pries ji tieke SS, hitlerjugendo uniformas, buvo istojes i naciu partija, veliau gamybai naudojo koncentraciju stovyklu kaliniu darba?

Man atrodo, as zinau. Tai leisiu kitoms pasisakyti pirmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 05 01, 11:37)
Man atrodo, as zinau. Tai leisiu kitoms pasisakyti pirmiau biggrin.gif

Gal per lengvas klausimas mados asems biggrin.gif
Atsakyti