ir as kitus zinau, o to panko nepazistu
Pankas Diesel
QUOTE(enura @ 2016 04 29, 22:25)
ir as kitus zinau, o to panko nepazistu
O tas ant žirgo kas?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 05:42)
O tas ant žirgo kas?
Burberry
Va Linamog pazista
QUOTE(enura @ 2016 04 30, 07:30)
Aaa. Burberry!
Aha, Linamog pažįsta tą seną panką - Beje, visai aš jo neužfiksavus kažkaip, o įdomus ženklas. Įdomu, kokia jo istorija.
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 30, 07:36)
Aaa. Burberry!
Aha, Linamog pažįsta tą seną panką - Beje, visai aš jo neužfiksavus kažkaip, o įdomus ženklas. Įdomu, kokia jo istorija.
as kazkaip Dieselio tik ta uzrasa visur pastebedavau, o panko ne ...
tuoj ateis Aireda papasakos istorija, ji gi pas mus vaiksciojanti enciklopedija
Aha, Diesel Istorijos nebus, tik paaiskinimas
Pavadinimas Diesel atsirado naftos krizes metu, kai dizelis tapo alternavyva benzinui. Sis pavadinimas asociavosi su dinamika, varomaja jega globalioje ir judrioje visuomeneje.
Logotipui buvo pasirinkta cherokee indeno galva su irokezu, kaip laukiniskumo ir nepriklausomumo simbolis.
Diesel moto - be stupid - Buk kvailas, mastyk nestandartiskai, kurk idomias idejas, net jei jos is pradziu atrodo kvailokos.
Oficiali "be stupid" Diesel filosofija
Diesel pasizymi provokatyviu, ironisku ivaizdziu, sokiruojancia arba prajuokinancia, zodziu, nestandartine reklama.
Pvz. 1995 m. Diesel reklama buvo pirmoji, vaizduojanti homoseksualia besibuciuojancia pora
Pavadinimas Diesel atsirado naftos krizes metu, kai dizelis tapo alternavyva benzinui. Sis pavadinimas asociavosi su dinamika, varomaja jega globalioje ir judrioje visuomeneje.
Logotipui buvo pasirinkta cherokee indeno galva su irokezu, kaip laukiniskumo ir nepriklausomumo simbolis.
Diesel moto - be stupid - Buk kvailas, mastyk nestandartiskai, kurk idomias idejas, net jei jos is pradziu atrodo kvailokos.
Oficiali "be stupid" Diesel filosofija
Diesel pasizymi provokatyviu, ironisku ivaizdziu, sokiruojancia arba prajuokinancia, zodziu, nestandartine reklama.
Pvz. 1995 m. Diesel reklama buvo pirmoji, vaizduojanti homoseksualia besibuciuojancia pora
QUOTE(Aireda @ 2016 04 30, 09:38)
Geras, kaip įdomu!
Dabar į Diesel kitaip žiūrėsiu
Super. Labai patiko.
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija
o man tai nepatinka Diesel reklamine koncepcija kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio
o man tai nepatinka Diesel reklamine koncepcija kad sokiruojanti ir pirmieji panaudojo gejus tai valio, bet tas sukis BE STUPiD tai man be rysio
QUOTE(enura @ 2016 05 01, 10:18)
na va sakiau, kad Aireda tikra enciklopedija
enura, as kaip toj reklamoj "daug skaitau" Ir moku pagooglinti
As nelabai megstu sokiruojancius dalykus, man labiau prie sirdies grazus Bet Diesel man visuomet patiko. Turi jie kazkoki cinkeli
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 05 01, 11:20)
Koks dizaineris II pasaulinio karo metu ir jau pries ji tieke SS, hitlerjugendo uniformas, buvo istojes i naciu partija, veliau gamybai naudojo koncentraciju stovyklu kaliniu darba?
Man atrodo, as zinau. Tai leisiu kitoms pasisakyti pirmiau
QUOTE(Aireda @ 2016 05 01, 11:37)
Man atrodo, as zinau. Tai leisiu kitoms pasisakyti pirmiau
Gal per lengvas klausimas mados asems