Įkraunama...
Įkraunama...

Mados ir stiliaus mįslės

thumbup.gif

Koks dede tas Magler biggrin.gif Skaiciau kazkada, kad ji dabar reikia vadinti Manfredu, jis taip pageidavo biggrin.gif Bet del petuku tai nezinojau.

Foto prie jo man rodos JPGaultier g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 27, 14:12)
thumbup.gif

Koks dede tas Magler biggrin.gif Skaiciau kazkada, kad ji dabar reikia vadinti Manfredu, jis taip pageidavo biggrin.gif Bet del petuku tai nezinojau.

Foto prie jo man rodos JPGaultier g.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Ten taip, Gautier. Dar jaunas Mugleri sten. Įdėjau specialiai palyginimui. Dabartinis Manfredas tai ohoho dizaineris. Bet jaum jau, anot wiki, pažiūrėjau - 68 metai. Tai ką norėt, čia labai liuks thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 balandžio 2016 - 14:17
Rastafarinas, gera misle, nors ir pasunkinai tu ja su dviem dizaineriais bigsmile.gif Bet taip mums ir reikia biggrin.gif

Manfreda Mugleri prisiminem, o tai buvau pamirsus visai apie ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 27, 14:28)
Rastafarinas, gera misle, nors ir pasunkinai tu ja su dviem dizaineriais  bigsmile.gif Bet taip mums ir reikia biggrin.gif

Manfreda Mugleri prisiminem, o tai buvau pamirsus visai apie ji biggrin.gif

Dabar būtų logiška kita mįslė: kodėl jis nori būti vadinamas Manfredu?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 27, 20:48)
Dabar būtų logiška kita mįslė: kodėl jis nori būti vadinamas Manfredu?

smile.gif

Zinai, ar tik nori suzinoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 28, 10:02)
Zinai, ar tik nori suzinoti?  biggrin.gif

Norisi žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 28, 11:37)
Norisi žinoti  smile.gif

Reiketu jo paties klausti biggrin.gif

Bet speju, kad grizo prie saknu mirksiukas.gif Jo tevai kazkada persikrauste is Austrijos Linco miesto, tai galvoju, pagal kilme jis turetu buti koks austras ar vokietis. Ir uzaugo jis su Wagnero muzika. Beje, gavo ir baletini issilavinima biggrin.gif Matyt, visapusiskai talentingas asmuo, bet su savo tarakonais galvoje biggrin.gif

Dabar pasidare plastiniu operaciju, uzaugino kalna raumenu ir persivadino Manfredu.

Skaiciau kazkieno komentara, kad kelis kartus bendravo su TM, jis jam sudare malonaus, draugisko zmogaus ispudi. Bet dabar tapo kazkokiu monstru vardu Manfred ir kodel jis taip padare, gali paaiskinti tik jis pats. Stai kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 28, 11:02)
Reiketu jo paties klausti biggrin.gif

Bet speju, kad grizo prie saknu  mirksiukas.gif  Jo tevai kazkada persikrauste is Austrijos Linco miesto, tai galvoju, pagal kilme jis turetu buti koks austras ar vokietis. Ir uzaugo jis su Wagnero muzika. Beje, gavo ir baletini issilavinima biggrin.gif Matyt, visapusiskai talentingas asmuo, bet su savo tarakonais galvoje biggrin.gif

Dabar pasidare plastiniu operaciju, uzaugino kalna raumenu ir persivadino Manfredu.

Skaiciau kazkieno komentara, kad kelis kartus bendravo su TM, jis jam sudare malonaus, draugisko zmogaus ispudi. Bet dabar tapo kazkokiu monstru vardu Manfred ir kodel jis taip padare, gali paaiskinti tik jis pats. Stai kaip mirksiukas.gif

Oho. Tai tikėkime, kad ir yra jis malonus, bent man taip atrodo net tas jo veidas po operacijų, nežinau, neatrodo piktas smile.gif)).

Parašei "Linco", tai prisiminiau dar tokį vieną su tais "dalykais" galvoje - D. Lynch. Mėgau jo filmus. Neeilinis jis man. Bet va žmona su juo ir skyrėsi, nes per daug crazy jau jis jai patapo. biggrin.gif [kažkokius tai ten pavaiekslsu tapė nelabai jai patinkančius biggrin.gif ]
Tai taip sukoreliavo man šie du smile.gif
Atsakyti
Na ka, koleges, vis dar grozites TM ? biggrin.gif

Klausimas pastabumui patikrinti mirksiukas.gif

Kokiu garsiu brand'u logotipu fragmentai?

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 04 29, 22:12)
Na ka, koleges, vis dar grozites TM ?  biggrin.gif

Klausimas pastabumui patikrinti  mirksiukas.gif

Kokiu garsiu brand'u logotipu fragmentai?

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

tik swarovski ir converse 'ant greitųjų' atpažinau.
oi ir burberry iš antro žvilgsnio pamačiau.
o skiauterėtsai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 29 balandžio 2016 - 21:53
O, kokia faina mįslė!
Aha, swarovski, converse.

O tas skiautrėtas tai V. Westwood gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 29, 23:13)
O, kokia faina mįslė!
Aha, swarovski, converse.

O tas skiautrėtas tai V. Westwood gal  lotuliukas.gif

vvandene, atspejot nesunkiai dauguma mirksiukas.gif 4u.gif