Koks dede tas Magler Skaiciau kazkada, kad ji dabar reikia vadinti Manfredu, jis taip pageidavo Bet del petuku tai nezinojau.
Foto prie jo man rodos JPGaultier
QUOTE(Aireda @ 2016 04 27, 14:12)
Koks dede tas Magler Skaiciau kazkada, kad ji dabar reikia vadinti Manfredu, jis taip pageidavo Bet del petuku tai nezinojau.
Foto prie jo man rodos JPGaultier
Ten taip, Gautier. Dar jaunas Mugleri sten. Įdėjau specialiai palyginimui. Dabartinis Manfredas tai ohoho dizaineris. Bet jaum jau, anot wiki, pažiūrėjau - 68 metai. Tai ką norėt, čia labai liuks
Rastafarinas, gera misle, nors ir pasunkinai tu ja su dviem dizaineriais Bet taip mums ir reikia
Manfreda Mugleri prisiminem, o tai buvau pamirsus visai apie ji
QUOTE(Aireda @ 2016 04 27, 14:28)
Rastafarinas, gera misle, nors ir pasunkinai tu ja su dviem dizaineriais Bet taip mums ir reikia
Dabar būtų logiška kita mįslė: kodėl jis nori būti vadinamas Manfredu?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 27, 20:48)
Zinai, ar tik nori suzinoti?
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 28, 11:37)
Norisi žinoti
Reiketu jo paties klausti
Bet speju, kad grizo prie saknu Jo tevai kazkada persikrauste is Austrijos Linco miesto, tai galvoju, pagal kilme jis turetu buti koks austras ar vokietis. Ir uzaugo jis su Wagnero muzika. Beje, gavo ir baletini issilavinima Matyt, visapusiskai talentingas asmuo, bet su savo tarakonais galvoje
Dabar pasidare plastiniu operaciju, uzaugino kalna raumenu ir persivadino Manfredu.
Skaiciau kazkieno komentara, kad kelis kartus bendravo su TM, jis jam sudare malonaus, draugisko zmogaus ispudi. Bet dabar tapo kazkokiu monstru vardu Manfred ir kodel jis taip padare, gali paaiskinti tik jis pats. Stai kaip
QUOTE(Aireda @ 2016 04 28, 11:02)
Reiketu jo paties klausti
Bet speju, kad grizo prie saknu Jo tevai kazkada persikrauste is Austrijos Linco miesto, tai galvoju, pagal kilme jis turetu buti koks austras ar vokietis. Ir uzaugo jis su Wagnero muzika. Beje, gavo ir baletini issilavinima Matyt, visapusiskai talentingas asmuo, bet su savo tarakonais galvoje
Dabar pasidare plastiniu operaciju, uzaugino kalna raumenu ir persivadino Manfredu.
Skaiciau kazkieno komentara, kad kelis kartus bendravo su TM, jis jam sudare malonaus, draugisko zmogaus ispudi. Bet dabar tapo kazkokiu monstru vardu Manfred ir kodel jis taip padare, gali paaiskinti tik jis pats. Stai kaip
Oho. Tai tikėkime, kad ir yra jis malonus, bent man taip atrodo net tas jo veidas po operacijų, nežinau, neatrodo piktas )).
Parašei "Linco", tai prisiminiau dar tokį vieną su tais "dalykais" galvoje - D. Lynch. Mėgau jo filmus. Neeilinis jis man. Bet va žmona su juo ir skyrėsi, nes per daug crazy jau jis jai patapo. [kažkokius tai ten pavaiekslsu tapė nelabai jai patinkančius ]
Tai taip sukoreliavo man šie du
Na ka, koleges, vis dar grozites TM ?
Klausimas pastabumui patikrinti
Kokiu garsiu brand'u logotipu fragmentai?
QUOTE(Aireda @ 2016 04 29, 22:12)
Na ka, koleges, vis dar grozites TM ?
tik swarovski ir converse 'ant greitųjų' atpažinau.
oi ir burberry iš antro žvilgsnio pamačiau.
o skiauterėtsai
O, kokia faina mįslė!
Aha, swarovski, converse.
O tas skiautrėtas tai V. Westwood gal
QUOTE(rastafarinas @ 2016 04 29, 23:13)
O, kokia faina mįslė!